Všichni by do sebe cpali kila doplňků za hříšné peníze, ale žrát to pořádně nebude. Tohle to fakt nepochopím.
Já měl za mlada leda koktejl z mléka, tvarohu, vajec a banánu. Potréninkový nápoj jsem měl puding ve vodě. A stačilo to.
No to víš, když dnes už je jiná doba, kde všude okolo bombardují reklamy na různé doplňky které slibují že z kohokoli udělají Hulka.
To potom kus masa vůči tomu nemá šanci. Na ten nikdo reklamu neudělá jen tak
No to víš, když dnes už je jiná doba, kde všude okolo bombardují reklamy na různé doplňky které slibují že z kohokoli udělají Hulka.
To potom kus masa vůči tomu nemá šanci. Na ten nikdo reklamu neudělá jen tak
jojo to souhlasím ale když už dneska aji to maso stojí za.... nejlepší je pěstovat si dobytek doma to je aspoň 100% kvalita !! chutná uplně jinak než z obchodu !! je prostě LEPŠÍ
_________________ Hledám parťáka do posilovny NEJLÉPE OKRES BLANSKO
Psal sem, že jídelníček se snažím nějak dodržovat. Mám tam zařezano hovězí,kuřecí,krůtí,ryby ... dále tam je zařazen tvaroh,vločky,mléko,sýry,zelenina,rýže,těstoviny,brambory,.........
Jen sem se ptal na názor nebo radu pro tyhle doplnky jako další DOPLNĚK stravy
Když už něco mít v zásobě Tak Protein , Sachariďák , kreatin , (když tak i BCAA)
Ale nějaký Mega hardcore cosikdosi s nárustem hmnoty o 102% jsou jen bytečně vyhozený peníze. (Pouze můj nazor, nechci rozpoutat nějakou valečnou diskuzi)
Ale pro mě za mě, klidně si dej i tatarák z nitrixu
Podle mě by jsi měl nakoupit všechno na webu v sekci : Anabolizéry...a možná ještě pár kreatinu a ještě by tam nemělo chybět NO. No a za 2 měsíce je z tebe druhej Coleman, bílej Coleman....
a nebo...
Sežrat denně 500g masa, několi sáčků rejže, ovoce, zeleninu nebo luštěniny prostě žrát a žrát a spát a odpočívat a prostě tak nějak cvičit třeba pár měsíců a pak.....a pak ..... zařadit doplňěk.
ale co já vim.........
( peníze navíc? když si sestrojíš kvalitní jídelníček s kvalitním masem tak prachy navíc mít ani nebudeš, když ano....šetři... )
Vsichni tady tvrdite, jaka je to zbytecnost, pri tom jste to sami ani nezkusili... Za me ti muzu rict, ze napr. diky hemo rage jsem zlepsil svoje maxima napr. o 5 kilo na bench press... trenink bez toho uz je uplne o nicem...to je urcite dobra vec.
Nejen na bench, ale na absolutne vsechny cviky dam vic, nez kdyz si ho pred treninkem nedam. To neni zadny progres, ale proste soustredenost na trenink, kterou bez toho nemam. A z vasich reakci je videt, ze jste to nezkusili. Pokud neco hodnotim, tak to zkusim a neodsuzuji dopredu.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru