|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
kubaz

|
Zaslal: st červenec 25, 2012 8:40 pm Předmět: |
|
|
guru strongmany ? a na 100vku ? to abys zacal nejlepe uz ted, osobne se mi ta tvoje forma z objemu libila 100x vic nez tohle, takze v tomhle planu bych te jen a jen podporil
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Moocha

|
Zaslal: st červenec 25, 2012 8:46 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | ..osobne se mi ta tvoje forma z objemu libila 100x vic nez tohle, takze v tomhle planu bych te jen a jen podporil |
+1
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st červenec 25, 2012 8:52 pm Předmět: |
|
|
Take souhlasim, tahle forma se mne na gurovi proste nelibi (a nelibi se mne ani na nikom jinem), coz je ale naprosto nepodstatne, protoze vim moc dobre sam od sebe, ze clovek se tak v nekterych aspektech citi lepe. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
|
| nahoru |
|
 |
Rostislaw

|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: čt červenec 26, 2012 9:23 am Předmět: |
|
|
Já nevím proč (možná z videí?), ale gura jsem si představoval jako celkem velkýho hocha s tak cca 90-95kg a když jsem viděl tyhle aktuálky, musel jsem si ten popisek k nim přečíst 3x jestli tam náhodou nepíše, že je to nějaký jeho svěřenec. No vysekaný je to dobře, ale nějak mi to k tobě nesedí  . _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: čt červenec 26, 2012 9:36 am Předmět: |
|
|
Taky jsem byl trochu překvapenej. Myslím, že jsem někde zahlídnul video a taky jsem myslel, že je guru trochu rozložitější a hlavně nevím proč, ale myslel jsem, že je trochu starší a on je to takovej mlaďas na fotce :) Ale jinak forma pěkná, to chválím. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: čt červenec 26, 2012 2:15 pm Předmět: |
|
|
| Rostislaw napsal: | Majesty: a ja myslel podle reci, ze mas minimalne 100kg |
A k cemu by mi to bylo :)
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: čt červenec 26, 2012 6:01 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
vlkisekk
|
Zaslal: čt červenec 26, 2012 6:15 pm Předmět: |
|
|
Jsem docela překvapený když vidím fotky některých zdejších " odborníků ". Prezentují se tu jako všeználci a člověk by skoro řekl, že se bude jednat o kluky co za nima stojí výsledky a pak tu vidím fotku klučiny jako špagetka  viz. guru
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: čt červenec 26, 2012 6:17 pm Předmět: |
|
|
Myslíš, že každý odborník musí vypadat jako Jay Heath nebo Phil Cutler?
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnie_one

|
Zaslal: čt červenec 26, 2012 6:19 pm Předmět: |
|
|
To sou zase nazory debilu. Treba Guru, me počáteční trénik složil (pred cca 3 mesicema se to resilo), nepřipadám si, že bych byl nejaka extra zalita a neforemná troska : (
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: čt červenec 26, 2012 6:21 pm Předmět: |
|
|
| vlkisekk napsal: | Jsem docela překvapený když vidím fotky některých zdejších " odborníků ". Prezentují se tu jako všeználci a člověk by skoro řekl, že se bude jednat o kluky co za nima stojí výsledky a pak tu vidím fotku klučiny jako špagetka viz. guru |
Podivej se jake ta "spagetka" ma silove vykony a pak mluv.
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: čt červenec 26, 2012 6:26 pm Předmět: |
|
|
Až budu chtít bejt velkej, tak přestanu dělat všechny sporty, začu sypat, občas se zkusím obětovat, ale jen pro orální sex a nic víc no a nebudu řešit věci, jako je 100ka za 11s, výskok na koš, nebo zadejchání se při něčem dalším. Mě dělá psychický problémy i 90kg+, takže ze mě kultík asi nikdy nebude, ale to asi z většiny lidí tady, tak proč se stresovat. Stačej malý cíle, který jsou spíš o tom cítít se dobře a né masírovat ego.
Naposledy upravil guruhonza dne čt červenec 26, 2012 6:27 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
vlkisekk
|
Zaslal: čt červenec 26, 2012 6:27 pm Předmět: |
|
|
Podivej se jake ta "spagetka" ma silove vykony a pak mluv.[/quote]
jo jo, jsem z toho úplně v šoku
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|