|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Ricky1
|
Zaslal: čt červenec 26, 2012 9:24 pm Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: | | tomu se říká placebo :) a věř že 5 kg na benchi je spis o tom jaky je pocasi... nez o nejakym hardcore nakopavaci :) |
Vidim, ze jsi to nezkusil, nic hodnotit nemuzes.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
John Chipsa

|
Zaslal: čt červenec 26, 2012 9:40 pm Předmět: |
|
|
| Ricky1 napsal: | | Grimley napsal: | | tomu se říká placebo :) a věř že 5 kg na benchi je spis o tom jaky je pocasi... nez o nejakym hardcore nakopavaci :) |
Vidim, ze jsi to nezkusil, nic hodnotit nemuzes. |
Když se dobře vyspím, dám na bench i o 10kg víc, když se vyspim na hovno dám o těch 10 mín nebo stejnou váhu.... když si vemu lžičku kreatinu, dám o 40kg víc.....
|
|
| nahoru |
|
 |
mladej beda
|
Zaslal: čt červenec 26, 2012 9:41 pm Předmět: |
|
|
| Ricky1 napsal: | | Nejen na bench, ale na absolutne vsechny cviky dam vic, nez kdyz si ho pred treninkem nedam. To neni zadny progres, ale proste soustredenost na trenink, kterou bez toho nemam. A z vasich reakci je videt, ze jste to nezkusili. Pokud neco hodnotim, tak to zkusim a neodsuzuji dopredu. | Placebo efekt.... A myslis si ze ma cenu cpat do sebe nejaky sracky aby ses soustredil na trenink? Nechci te nijak shazovat ale kdyz mam jit cvicit, nemyslim nekolik hodin na nic jineho a nepotrebuju nic k udrzeni soustredeni :D Promin ale spis mi pripadas jak clovek od nejake firmy co tu propaguje nejake vyrobky a presvedcuje vsechny jak je to uzasny.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ricky1
|
Zaslal: čt červenec 26, 2012 10:10 pm Předmět: |
|
|
Ne, to vubec ne. Nekdo se tady normalne zepta na zkusenost s doplnky a nekdo, kdo je ani nevyzkousel hned zacne psat, ze jsou zbytecny... Tak ja na rozdil od nich odpovidam na otazku a rikam svou zkusenost s jednim doplnkem.
|
|
| nahoru |
|
 |
xxsml
|
Zaslal: čt červenec 26, 2012 10:29 pm Předmět: |
|
|
jestli máš zbytečný peníze, pošli, já už si s nima poradim
ale teď vážně. Přijde mi to přehnaný, vidím to maximálně na gainer, protein, multivitamín, (event. nějakej předtréninkáč, jestli ti to pomáhá) a to je tak všechno, radši ty přebytečný peníze dej na kvalitnější suroviny (místo polskýho kuřecího z Tesca si kup pořádnej kus hovězího nebo telecího, místo blátivýho filé nebo pangase čerstvou rybu....atd)
Teď jsem koukal, co je zač ten Nexgen a prostě obyčejnej multivitamín s nějakými extrakty, který ani nemaj prokazatelnou účinnost. Akorát je to mnohem dražší než obyčejnej multivitamín.
|
|
| nahoru |
|
 |
Sei

|
Zaslal: pá červenec 27, 2012 5:04 am Předmět: |
|
|
Doplňky jsou dobrá věc, ale jsou to jen doplňky. Myslím, že hodně začátečníků to staví jen na nich, a doplněk je pouze jídlo. _________________ co tam máš dál?
|
|
| nahoru |
|
 |
Mick994

|
Zaslal: pá červenec 27, 2012 6:22 am Předmět: |
|
|
Všechny tyhle předtreningový šmakolády jsou napěchovaný kofeinem až po víko.
Myslím že i s obyčejným hrnkem černé kávy před cvičením udělaš líp než s nějakým Ultramegapro 1000.
|
|
| nahoru |
|
 |
dogeatdog
|
Zaslal: pá červenec 27, 2012 6:39 am Předmět: |
|
|
| Ricky1 napsal: | | Nejen na bench, ale na absolutne vsechny cviky dam vic, nez kdyz si ho pred treninkem nedam. To neni zadny progres, ale proste soustredenost na trenink, kterou bez toho nemam. A z vasich reakci je videt, ze jste to nezkusili. Pokud neco hodnotim, tak to zkusim a neodsuzuji dopredu. |
Věř nebo nevěř, ale je to opravdu placebo. A to jsem zkusil sám na sobě hodně doplňků včetně těch, které se v Evropě ani prodávat nesmí.
Nakopávače zlepší soustředění a opravdový efekt u mě je ten, že zkrátí nutnou přestávku mezi cviky, jinými slovy jedeš jak veverka. Největší efekt je ale to vědomí "mám v sobě nakopávač".
U mě se největší silové zlepšení projevilo, když jsem si dal od cvičení týden pauzu, ten týden jsem byl u kámoše na farmě, kde jsem žral kila hovězího, pak si šel zacvičit a padly tři osobáky.
Hovězí maso je absolutní top všeho, co jsem kdy zkusil
|
|
| nahoru |
|
 |
zyzz
|
Zaslal: pá červenec 27, 2012 1:52 pm Předmět: |
|
|
sakra tady se to rozjelo! :D
Hele pravda ... není nad kus pořádnýho hovězího! :D
No díky za vaše názory, ale to už sme věděl že strava je základ :)) Jen sem zkoušel jestli někdo nemá zkušenosti s těmahle doplnakam a jestli to na něm fungovalo nebo jakej z toho měl pocit jinak nic víc :)
Pro mě je základ pořádná a kvalitní strava,one stop extreme,multivitamin a nějakej ten předtréninkáč..ikdyž to je třeba jen v hlavě tak se mi prostě cvičí líp :))
|
|
| nahoru |
|
 |
dumar
|
Zaslal: čt srpen 02, 2012 5:31 pm Předmět: Re: Doplňky pro nabrání svalové hmoty. |
|
|
| zyzz napsal: |
jako předtreninkáč mám: jack3d ......
Chci se zeptat jestli mátě někdo zkušenosti ? ....Ecdysterone + Tribulus Terrestris od Vemoherb
|
Jack3D jsem bral asi 3-4 roky zpatky ,kdy jsem si ho objednaval z anglie. Super nakopavac,jedina nevyhoda ale dost podstatna je ,ze si telo navykne celkem dost rychle a musi ze zvedat davka. Jack3D ktery je momentalne u nas na trhu ,je podobny ale vubec ne totozny.
.... Ecdysterone + Tribulus Terrestris od Vemoherb ,momentane jsem na zacatku teto " kury" . Vysledek dam vedet tak za 6 -8 tydnu. Nejake poznatky uz sice mam,ale pockam si na konec....Nezapomen ze kazde telo reaguje na suplementy individualne .Hodne zalezi na vyrobci, nacasovani,strave ,odpocinku atd..
BTW :Z dalsich suplementu co beru:BCAA (min 25gramu denne), Pepto Pro, Kozi syrovatkovy protein (80%) a na spani misellar casein od Reflexu. Porad to jsou pouze doplnky stravy! Zaklad cerpam z klasickeho jidla min 300g masa denne,tvaroh,bio jogurty, temer zadna ryze! (nahrazuji bulgurem apod),burakove maslo,hodne zeleniny a mene ovoce.....
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: čt srpen 02, 2012 5:39 pm Předmět: |
|
|
| Ricky1 napsal: | | Nejen na bench, ale na absolutne vsechny cviky dam vic, nez kdyz si ho pred treninkem nedam. To neni zadny progres, ale proste soustredenost na trenink, kterou bez toho nemam. A z vasich reakci je videt, ze jste to nezkusili. Pokud neco hodnotim, tak to zkusim a neodsuzuji dopredu. |
Ty si potřebuješ brát doplněk, aby si se soustředil na trénink? Nebude lepší se an to vykašlat a zkusit jinej sport, kterej tě bude bavit? _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|