Nevíte co od toho můžu čekat? Jaké disciplíny?
Nikdy jsem nedělal box jumps, nikdy jsem nevesloval, nedržel v ruce kettlebel, nezvládl pistols. Takže mám hodně co tenhle měsíc dohnat, myslíte, že mě tam něco takového čeká?
třeba se tam potkáme :-) David Egydy je od pondělí můj trenér tak snad mě za měsíc dostane do formy
Kámoš je má na běhání a nemůže si je vynachválit. A to je opravdu "běžec", kterej toho naběhá dost, i na různý závody pro veřejnost chodí. Ta cena po slevě je super.
Kámoš už má dvoje a prý super. Já je měl na noze, ale nevzal jsem je, protože mi vyklouzávala pata.
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Kebyže nemám 105kg tak to dám aj pod 5min, lebo posledne zhyby som išiel na 3x, už som sa nevedel udržať. Thrustery som ani nevedel, že robím :D zhyby išli tiež v pohode len úchop ma limitoval v podstate od začiatku.
O tom ale Fran je.. Malí kluci si vymlátí zuby na thrusterech, velcí na shybech. V tom je celá ta krása a 105kg? To teda potěš pána boha. Asi si od tebe stoupnu na soutěži co nejdál, protože vážíš o půlku víc než já a vypadalo by to divně
Tak ale mne nerobia problém zhyby, len úchop :D A mal som zbytočné prestoje :D Jak to niekto spomínal, že to je taký workout, že keď ho dokončíš tak si hovoríš, že si mohol ísť rýchlejšie ale potom sa na to rýchlo vysereš, aby si to išiel ešte raz :D
No tak tam dúfam budem mať pod 100kg, aj keď s touto mojou Tesco stravou :D
_________________ Wilks? Makes little guys feel better about lifting less. Means nothing. I came up with my own formula that makes weaker guys like me to feel better: it's a combination of bw, years training, leverages, excuses, potential and heart :D:D:D
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru