BCAA

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - BCAA  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> BCAA
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Naxxar

PříspěvekZaslal: čt červenec 26, 2012 9:05 pm    Předmět: BCAA Odpovědět s citátem

Zdravím.Je mi 16 let a měřím 172 cm (váha 60 kg).Už posiluji skoro 2 měsíce 2-3x týdně.Ze suplementů zatím beru jen gainer+vitamíny -Optimen (vážil jsem jen 55 kg).Zprve mě svaly rostly hodně, ale nyní se to nějak zastavilo :D Jídelníček dodržuji co se to dá (někdy se aj přežeru :D - potřebuju fakt přibrat) a včera mi jeden zkušenější z posilovny řek,že bych měl užívat i BCAA-že je to naprostý základ a že bez toho ztrácím hodně svalů a že to napomáhá k regeneraci.Co na to říkáte vy ? Vím ,že hodně suplementů by se mi třeba hodilo, ale zase nemám tolik peněz si je každý měsíc kupovat.No ale kdyby to mělo fakt takový vliv na ten růst (protože fakt,poslední dobou mi ty svaly nějak nerostou :D) tak bych si to aj koupil. Díky za váš názor&pomoc.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
grogy

PříspěvekZaslal: čt červenec 26, 2012 9:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jestli cvičíš 2 měsíce, tak kolegu neposlouchej a na na BCAA se vykašli, na to máš spoustu času.

"Vždyť je to jen bolest"

http://www.kstkurim.estranky.cz/
gresht

PříspěvekZaslal: pá červenec 27, 2012 10:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

spíš bych investoval do proteinu
duke.dukem

PříspěvekZaslal: pá červenec 27, 2012 12:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

http://kulturistika.ronnie.cz/c-9309-suplementacni-pyramida-pro-svalovy-objem-a-silu.html

Nevim na co zrovna ty bys potreboval BCAA, zvlaste kdyz nemas penize. HPM, poradne a kvalitne jez a neres kraviny
cocman

PříspěvekZaslal: pá červenec 27, 2012 1:04 pm    Předmět: Re: BCAA Odpovědět s citátem

Naxxar napsal:
včera mi jeden zkušenější z posilovny řek,že bych měl užívat i BCAA-že je to naprostý základ a že bez toho ztrácím hodně svalů

Boze jak ja bych chtel nekdy takovyho dementa potkat
Magumi

PříspěvekZaslal: pá červenec 27, 2012 1:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jediné, co potřebuješ, je pořádná strava, případně, pokud nemáš dost bílkovin z běžného jídla, vysokoprocentní protein - buď syrovátkový nebo nějakou kvalitní směs s syrovátka + kasein. BCAA jsou dobré pro kulturisty v dietě nebo pro někoho, kdo cvičí ráno na lačno (jako já), ale jinak se bez nich docela dobře obejdeš. Navíc BCAA tvoří významnou součást syrovátkových i kaseinových proteinů (až 20-25 procent)

Mimo to, ve svém věku máš s největší pravděpodobností takovou produkci hormonů, že porosteš i z vody :-), chce to jen poctivě cvičit, dostatečně jíst a vydržet.

Rychle na stránku:

Přejdi na: