| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Dvory
|
Zaslal: čt červenec 26, 2012 4:47 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | baví tě ještě něco kromě posilovny a ryb? | jo baví mě spoustu věcí ale posilovna a ryby mě baví nejvííc a zase další kterej se bude smát co?? _________________ Hledám parťáka do posilovny NEJLÉPE OKRES BLANSKO
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
Arnie_one

|
Zaslal: čt červenec 26, 2012 5:15 pm Předmět: |
|
|
Ja bych třeba i chodil, ale nejsem ani začínající, ani pokročilej kulturista. Ryby nechytám, ale rád je jím na grilu, hlavně rajky a kapry :) Tak sponzoráku se meze nekladou
Tak jen , abys se mnou nepočítal ... na tu posilku :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Dvory
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: čt červenec 26, 2012 5:36 pm Předmět: |
|
|
Dvory a co kamarádi, necvičí?
|
|
| nahoru |
|
 |
Dvory
|
Zaslal: čt červenec 26, 2012 5:41 pm Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | | Dvory a co kamarádi, necvičí? | ale jo někteří cvičí ale je tam trochu větší věkový rozdíl a někteří už mají rodinu a prostě na to nemají tolik času co já a proto hledám parťáka kterej bude prostě mít dost volnýho času aby jsme cca 4x týdně navštívily posilovnu.A zkoušel jsem chodit s kamarády do posilovny ale prostě je to nebavilo tolik co mě a brzy s tím sekly :) _________________ Hledám parťáka do posilovny NEJLÉPE OKRES BLANSKO
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: čt červenec 26, 2012 5:54 pm Předmět: |
|
|
V Blanku je nejlepší posilovna široko daleko kam chodí mraky mladejch...nevidim problém _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
Dvory
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
|
| nahoru |
|
 |
Dvory
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
|
| nahoru |
|
 |
Dvory
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: pá červenec 27, 2012 5:55 pm Předmět: |
|
|
už přestaň psát, akorát se víc ztrapňuješ :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Dvory
|
Zaslal: pá červenec 27, 2012 5:59 pm Předmět: |
|
|
| blazen napsal: | | už přestaň psát, akorát se víc ztrapňuješ :D | jasně ja wíím ty seš prostě BOREC neboj na tebe nikdo nemá až dospěješ tak sem začni psát a né tedka todle není chat pro děti tak si zruš účet ahoj _________________ Hledám parťáka do posilovny NEJLÉPE OKRES BLANSKO
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: pá červenec 27, 2012 6:05 pm Předmět: |
|
|
kdo TO zabanuje jako první, má můj dík :D beztak je to bratranec RANDO :D
|