Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 639, 640, 641 ... 878, 879, 880  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...  Úvodní stránka -> Ostatní -> Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Pavelcb

PříspěvekZaslal: pá červenec 27, 2012 8:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
A proc jsi to smazal? Tam se snad za to stydis a tady ne?

protože to bylo fakt zavádějící Mi to došlo až tady díky tobě a Suppovi
edit: a tady mi je to uplně víš kde
Draper

PříspěvekZaslal: pá červenec 27, 2012 9:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Konecne mam doma kolo s plnou vybanou, o kterem tu uz mluvim nekolik mesicu. Po skoro 4 letech poprve od urazu na kole. Sice jsem dnes nemel cas, takze jsem si dal jen par minut centrem Brna a jeste k tomu v nejvetsi dopravni spicce, takze na hovno v tomhle ohledu, ale jinak uplne super a mozna to bylo jen zdani a pocatecni euforie :), ale ve srovnani s rotopedem mne to prislo strasne lehky a to i do kopce. Uvidime o vikendu, az vyrazim na nejakou delsi trasu. Jen nevim, co budu delat, pokud pichnu, protoze ma technicka zdatnost je na stupnici od 0 do 10 tak nekde na minus 20
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: pá červenec 27, 2012 10:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jaký kolo máš? Silniční, horský? Já jsem teď taky vyjel, je to celkem dobrá fyzická aktivita a fouká u toho aspoň vítr oproti rotopedu
Izman

PříspěvekZaslal: so červenec 28, 2012 7:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Wojtkingson napsal:
Jaký kolo máš? Silniční, horský? Já jsem teď taky vyjel, je to celkem dobrá fyzická aktivita a fouká u toho aspoň vítr oproti rotopedu

TSSSS na rotopedumi fouka vitr take :D (staci jen dobre umistit vetrak :D )
O kole uvazuju uz delsi dobu snad pristi rok (ted stoji moc penez zarizovani bytu :) )
Draper

PříspěvekZaslal: so červenec 28, 2012 7:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Wojtkingson napsal:

https://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1343458512_1.jpg
madball

PříspěvekZaslal: so červenec 28, 2012 8:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Konecne mam doma kolo s plnou vybanou, o kterem tu uz mluvim nekolik mesicu. Po skoro 4 letech poprve od urazu na kole. Sice jsem dnes nemel cas, takze jsem si dal jen par minut centrem Brna a jeste k tomu v nejvetsi dopravni spicce, takze na hovno v tomhle ohledu, ale jinak uplne super a mozna to bylo jen zdani a pocatecni euforie :), ale ve srovnani s rotopedem mne to prislo strasne lehky a to i do kopce . Uvidime o vikendu, az vyrazim na nejakou delsi trasu. Jen nevim, co budu delat, pokud pichnu, protoze ma technicka zdatnost je na stupnici od 0 do 10 tak nekde na minus 20

Nojo, jenže ty porovnáváš trénink na bp 2x10x60 vs 5x10x120 po 2 měsíční pauze. Tak sis neměl pořizovat trekingový kolo, ale nějaký sjezdový s pořádně širokýma gumama, aby to nebylo tak lehký.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Draper

PříspěvekZaslal: so červenec 28, 2012 11:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty ses expert na to zkazit cloveku radost No ale tohle kolo me celkove stalo neco malo pres 2 stovky (a to byla cesta vlakem tam pro nej a zpatky) tak to za ty prachy neber :-)

btw nevis o nejakych dobrych trasach v okoli Brna? Vcera v tom centru v provozu na me, nevim proc, nejak podezrele moc lidi troubilo
madball

PříspěvekZaslal: so červenec 28, 2012 11:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já vím.
Však já věřím, že se dokážeš odrovnat i na kole, až začneš jezdit. Do toho se přidá déšť, pak slunko, začne foukat protivítr, a pak se zas vrátíš k rotopedu.
Za 2kila je to super, ale mohl jsi ještě ušetřit a jet vlakem jenom tam a zpátky už na něm, takhle to vypadá, že ses nějak moc rozválel.

edit: Po Brně ani moc ne, ale okolo je to super. Klasika je třeba jet na přehradu a do Vev.B. nebo do Obřan a směr Blansko. Cyklostezek je spousta, ideální jsou nějaký lesní cesty, tam neotravujou auta.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: so červenec 28, 2012 11:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Kolem Brna nejezdi, tam to je samá rovinka, dojed do Zdarskejch vrchu
Draper

PříspěvekZaslal: so červenec 28, 2012 11:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Wojtkingson napsal:

Ja vim, vsak na Zdarsku jsem se narodil :) Mozna se projedu do Zdirce za Arniem a Marketou na ten slibovanej stejk na grilu :)

edit Madball: jo jo v tom centru vcera ve 4 odpoledne od Vankovky pres Koliste smer Veveri to byl docela Adrenalin a jeste k tomu, kdyz jsem na tom sedel po 4 letech a se 2 igelitkama v ruce
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: so červenec 28, 2012 11:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já jsem jel asi před týdnem po 3 letech na kole (do Bystřice nad Pernštejnem a pak do Brna) - starej favorit cca 84km, všechno bylo celkem vcajku, ale výhoda rotopedu je to, že tě z toho tak děsně nebolí maximus gluteus
Draper

PříspěvekZaslal: so červenec 28, 2012 11:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Wojtkingson napsal:
Já jsem jel asi před týdnem po 3 letech na kole (do Bystřice nad Pernštejnem a pak do Brna) - starej favorit cca 84km, všechno bylo celkem vcajku, ale výhoda rotopedu je to, že tě z toho tak děsně nebolí maximus gluteus

Jeste nez jsem se odsethoval do Brna, tak jsem bezne delaval 60-100km trasy nekolikrat tydne a to na mnohem horsim kole a zdaleka jsem nemel takovou fyzicku jako mam dnes, takze si myslim, ze nebude problem na nejake dlouhe trasy, jen hlavne mit poradne zabandazovane koleno a pokud to nebude zlobit, tak to bude ok.
Reichenberk

PříspěvekZaslal: so červenec 28, 2012 12:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Wojtkingson napsal:

Kolem Brna je samá rovinka? Co takhle z Přístaviště na Ríšovu a Helenčinu studánku, pak Podkomorská myslivna, Šmelcovna, Bitýška, Kuřim a zpátky - nějaký kopeček tam bude.
Nebo Drahanská vrchovina, Blansko, Jedovnice - to taky není placka.
Izman

PříspěvekZaslal: so červenec 28, 2012 2:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak konecne posilka. Vcera jsem po necelych 6-ti tydenech vlezl pod cinky. Secteno a podtrzeno je to zoufaly : (

Zatim co moje vaha u me doma me udrzovala v blahosklonne nevedomosti a rikala mi ze mam jen 2kg nahore. Vaha na ktere jsem se vazil celou dobu v posilce nejakym zahadnym zpusobem pridala dalsi 2KG.

Asi zazaluju majitele posilky za psychickou ujmu ze kdyz jsem 6 tydnu zral jako prase a nejdietnejsi byla asi tak jedna tycinka cokolady denne takze jeho vaha mi to bez varovani napalila do xichtu

I kdyz musim priznat ze to bylo neco uzasneho je super jednou za cas si to vyzkouset tak ty lesklý cinky maji neco do sebe a fakt mi schazely :D

Takze ted se zase zvedam a jdu se rozhybat - je neuveritelny jak si lidske telo rychle vytvori navyk na nic nedelani, a permanentni prisun sacharidu.
Majesty

PříspěvekZaslal: so červenec 28, 2012 3:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak to teda zatim vypada ze si nejakou dobu nezatrenuju, momentalne sotva chodim, zada nenarovnam, do toho moje klasika prave zapesti a levy kotnik.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd... Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 639, 640, 641 ... 878, 879, 880  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: