eSko - ektomorf těžký chleba má...

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... , 11, 12, 13  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - eSko - ektomorf těžký chleba má...  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> eSko - ektomorf těžký chleba má...
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Rambus

PříspěvekZaslal: út květen 15, 2012 5:02 pm    Předmět: Re: . Odpovědět s citátem

Freimen napsal:
souhlasím, ale tohle učíme na soustředěních mistry ČR v tomto sportu - správná technika pro široká ramena musí být taková, kdy to jedeš obloukovitým pohybem, ruce máš téměř natažené a na vrcholu pohybu je v transverzální rovině loket stejně vysoko jako zápěstí i ramena, ale ve frontální rovině je zápěstí v jedné ose s ramenem a loket klidně lehce vzadu, jinými slovy ruka s činkou musí opsat obloukovitý pohyb více než 90 st zpřed těla až maximálně do stran do roviny ramene, činka nesmí končit před tělem, pak je to jak píše HV a všichni mají velké přední delty, ale secvaklá ramena bez šířky...

Toto je uplne ultimativni technika na stredni delty! Dnes jsem to zkousel a takovej pocit ciste jen ve strednich deltech jsem jeste nezazil. DIKY DIKY DIKY!!!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: út květen 15, 2012 6:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

15. 5.

Funkční zdravotní trénink - 60 minut

Po celém dni vysedávání u PC a zpracovávání absolventských témat cvičení pěkně bodlo. Jelikož mám po přijímačkách, ale zase před absolutoriem a zkouškovým obdobím, popřemýšlím, kdy začnu s kulturistickým tréninkem. Už jsem o tom hovořil předběžně s Peťou Weinlichem a dáme do kupy nějaký slušně vypadající trénink.
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: po červenec 23, 2012 1:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

23. 7. Zpět k činkám

Dnes jsem se po dlouhé době opět dostal do fitka, abych nazvedal nějaké to železo. Jelikož jsem kvůli přijímačkám na VŠ necvičil, dá se říct, naplno a nebyly činky středem pozornosti, dá se tohle považovat za začátek po dlouhé pauze, proto váhy budou vypadat směšně. Nicméně i má tělesná hmotnost je směšná, ačkoliv se není čemu divit, když jsem si "užíval" typické stravování běžných lidí... Už se těším opět na dodržování životosprávy a nějakou tu hmotu navíc, už se na sebe nemůžu dívat.
Dále plánuji ještě dovolenou s přítelkyní, ale dokud nenajdem vhodný last minute, tak budu cvičit. Pak bude přes dovolenou pauza a pak navážu tam, kde jsem skončil. Do té doby pojedu svůj vymyšlený trénink stylem A-B-FB (viz začátek logu). Přidám k tomu akorát ještě nové "rehabilitační" cviky, které jsem se mezitím na hodinách fčního zdrav. tréninku naučil a pilates naučil. Pak sestavím nějaký vhodný trénink do objemu s pomocnou rukou od P. Weinlicha.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bench - 2x12x40 kg, 2x10x45 kg
Pullover - 3x10x10 kg

Přítahy VČ - 12x20 kg, 2x10x25 kg, 10x20 kg
Shyby - 8xjá, 6xjá, 6xjá -20 kg

Triceps kladka (lano)- 3x10x30 kg
Biceps JČ - 1x8x10 kg, 2x8x7,5 kg
Fixátory lopatek na bosu s 1,5kg koulemi, střídavě 1kg činky

Startovací hmotnost:
69 kg

Naposledy upravil eSko dne st červenec 25, 2012 7:10 pm, celkově upraveno 1 krát
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: st červenec 25, 2012 7:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

25. 7.

Dřep - 1x12x40 kg, 10x45 kg, 8x45 kg, 6x50 kg
Zakopávání jednonož - 10x2,5 kg, 3x8x5 kg
Oslí výpony - 3x10x30 kg
Lýtka vsedě - 3x10x5 kg

Ramena upažování - 2x12x2 kg, 2x10x3 kg
Ramena zapažování UNI - 2x12x2 kg
Zapažování stroj UNI/obouruč - 2x10x10 kg
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: ne červenec 29, 2012 9:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

27. 7.

MT - 2x10x40 kg, 2x8x45 kg
Legpress - 12x50 kg, 10x70kg, 8x80 kg
Bench JČ - 2x10x15 kg, 2x8x17,5 kg

Biceps VČ - 10x20 kg, 10x22,5 kg, 2x8x25 kg
Triceps EZ - 4x8-10x5 kg

Břicho HSS
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: po červenec 30, 2012 2:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

30. 7.

Dřep - 10x45 kg, 8x50 kg, 2x7x55 kg, 10x50 kg
Zákop jednonož - 10x2,5 kg, 9x5 kg, 7x7,5 kg, 9x5 kg
Oslí výpony - 3x10x30 kg (supersérie s lýtkami vsedě)
Lýtka vsedě - 3x10x10 kg

Ramena upažování - 20x2 kg, 15x3 kg, 12x4 kg, 10x4 kg, dojezd s 2 kg
Ramena zapažování UNI - 2x12x2 kg, 10x3 kg
Zapažování stroj obouruč - 3x12x10 kg
Rotátorová manžeta (guma) - 2x12 op.
Draper

PříspěvekZaslal: po červenec 30, 2012 6:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty jo, uz jedes tejden, dobry
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: po červenec 30, 2012 6:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hele, dej si radši pár kliků, aby ti neutekla forma.
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: st srpen 01, 2012 3:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

1. 8.
Dneska jsem zkusil na radu Ciza jet antagonisticky a musím říct, že to je příjemná změna, zatím to tak nechám.

Přítahy VČ - 12x20 kg, 10x22,5 kg, 8x25 kg, 3x6x27,5 kg + dojezd s 22,5 kg
Bench - 2x10x45 kg, 3x6x55 kg + dojezd se 40 kg
Shyby - 8x, 7x, 4x + dojezd na stroji
Pullover na balanční lavici - 3x12x12,5 kg

Biceps JČ - 2x9x10 kg, 10x9 kg
Triceps kladka - 3x8x30 kg

Bosu HSS, fixátory lopatek (míčky, činky)

Naposledy upravil eSko dne pá srpen 03, 2012 2:32 pm, celkově upraveno 1 krát
Majesty

PříspěvekZaslal: st srpen 01, 2012 3:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Prosimte, k cemu je jezdit MT se 45 kilama? U drepu bych to jeste pochopil, ale u MT ti takova vaha nemuze dat zadny stimul, tomu neverim.
Turakam

PříspěvekZaslal: st srpen 01, 2012 6:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To je esko, jeho trenále treba brať s rezervou, ja si ich rád prečítam, pousmejem sa, pokrútim hlavou a idem ďalej, aký to kontrast so znalosťami, ktoré má.
Judson

PříspěvekZaslal: st srpen 01, 2012 6:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

eSko napsal:
27. 7.

Břicho HSS

Nazdar, jsem po 3ti navsteve u terapeutky a take zacinam davat do treningu HSS.
Zajimalo by me jak presne to cvicis ty, muzes to popsat nebo nejaky video ? Diky.
Draper

PříspěvekZaslal: st srpen 01, 2012 6:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vykony, nevykony, to bych v tomto logu neresil. Tady bych ocenil predevsim to, ze uz maka skoro tyden a pul a jeste nedostal rymicku a nelezi doma na antibiotikach :-)

Btw. Esko uz mas v Brne vybrane fitko :-) ?
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: st srpen 01, 2012 8:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty váhy se tu už jednou řešili a nehodlám se furt opakovat, takže naposled. Od ledna jsem měl jiné cíle, síla byla někde jinde, než když jsem kdysi cvičil korteho silově a měl jsem čas opravdu jen na fitko (a ty váhy na moje poměry nebyly zrovna malý). Teď starosti víceméně pominuly, tak zase není problém se dostat na vyšší váhy, ale všechno nejde hned a moje tělo reaguje i na tohle, nebo si tam mám dát hned kilo na MT a zkuhrat se zádama druhý týden po pauze, jen abych tu někomu něco dokazoval? Pokud Vás log nebaví a usmíváte se u něho, tak ho nečtěte, nikdo Vás ani nenutí, protože to jsou hlavně zápisky pro mě.
A zajímalo by mě, o jaký kontrast se jedná, turakame? Já studuji výživu, nikoliv tréninkovou metodiku, sám si nechám poradit od zkušenějších, viz Cizo, P. Weinlich, Freimen apod.

Judson napsal:
eSko napsal:
27. 7.

Břicho HSS

Nazdar, jsem po 3ti navsteve u terapeutky a take zacinam davat do treningu HSS.
Zajimalo by me jak presne to cvicis ty, muzes to popsat nebo nejaky video ? Diky.

Já používám hlavně věci z Pilates a funkčního zdrav. trénininku, který jsem měl tu možnost navštěvovat u nás ve fitku. Jinak na main webu je taky nějaký článek o Core tréninku, tak se mrkni, kdyžtak PM. Ale hlavní pomůckou je většinou bosu, na tom se dá HSS krásně procvičit.

Draper napsal:
Vykony, nevykony, to bych v tomto logu neresil. Tady bych ocenil predevsim to, ze uz maka skoro tyden a pul a jeste nedostal rymicku a nelezi doma na antibiotikach :-)

Btw. Esko uz mas v Brne vybrane fitko :-) ?

Nemám, možná budu chodit do fitka od naší fakulty a kdyby náhodou ne, tak co by si doporučoval? Budu bydlet u kampusu, tak něco kolem by bylo ideál.
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: st srpen 01, 2012 8:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To se mi líbí, nenechat si do toho kecat :)
Živě si pamatuju, jak jsem letos začínal "znova" cvičit, cvičil jsem ramena se 3kg jednoručkama, a 50kg pumpovači bicepsů na mě blbě čuměli, a kroutili se u patnáctek

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - eSko - ektomorf těžký chleba má... Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... , 11, 12, 13  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: