Crewe - It´s OK, I am Bulking

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 33, 34, 35  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Crewe - It´s OK, I am Bulking  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Crewe - It´s OK, I am Bulking
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Crewe

PříspěvekZaslal: po červenec 30, 2012 9:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

EDIT Za včerejšek.
Takže jsem přidal k tvarohu 50g kešu.
a do žrací fáze dal ještě 2x racio s burákovým máslem.

- A tady nastal ten problém. Prostě jsem nemohl usnout - Nevím, čím to bylo, ale usínal jsem asi hodinu. - Prostě na mě nepřišla ta neskutečná únava. Jak je to možný?

- Ráno mi to nedalo a přeměřil jsem si břicho. Ukázalo se -2cm. Takže jsem byl dost zavodněnej a nevím, co ještě.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Draper

PříspěvekZaslal: po červenec 30, 2012 10:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Uz jsem ti to psal minimalne jednou a protoze mi to neda, tak to napisu jeste jednou :). Vis, co je podle me tvuj hlavni problem? Ze strasne moc nad vsim premyslis, vse uplne zbytecne do detailu resis a prislis moc se sledujes , coz je vetsinou spise kontraproduktivni.
Crewe

PříspěvekZaslal: po červenec 30, 2012 10:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Uz jsem ti to psal minimalne jednou a protoze mi to neda, tak to napisu jeste jednou :). Vis, co je podle me tvuj hlavni problem? Ze strasne moc nad vsim premyslis, vse uplne zbytecne do detailu resis a prislis moc se sledujes , coz je vetsinou spise kontraproduktivni.

Já vím, tak ale nechci v tom zbytečně dělat chyby.
Frozz.

PříspěvekZaslal: po červenec 30, 2012 11:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:

Souhlas s Draperem, celkově z těch popisků a PMek to zbytečně moc (fakt hodně) řešíš. Dívej se na to s nadhledem, změny nikdy nejsou ze dne na den, ani z týdne na týden, ale až po měsících se dá nad něčím dělat závěry, srovnávat, poměřovat atd.

Nikdy se mi nestalo, že bych pomalu a špatně usínal, nebo že bych NEměl hlad (vždycky ho večer mám).

Klíč je v tom, aby tréninky byly INTENZIVNÍ, náročné, žádné šmrdlání (to neříkám přímo tobě ale obecně). Pak přijdeš domu a to tělo si po celém dnu o to jídlo řekne samo a pak nastává zmiňovaná únava a kvalitní spánek.

PS: WD by neměla být krátkodobá "dieta" jen kvůli zhubnutí, tak jestli to tak chceš mít, radši běž třeba do sach. vln. Uvidíš sám, jak ti to po čase bude vyhovovat.
Crewe

PříspěvekZaslal: po červenec 30, 2012 4:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:

PS: WD by neměla být krátkodobá "dieta" jen kvůli zhubnutí, tak jestli to tak chceš mít, radši běž třeba do sach. vln. Uvidíš sám, jak ti to po čase bude vyhovovat.

- To je právě ta věc, co už nechci. Jelikož jdu teď do maturitního ročníku, tak nechci jet objem, kvůli časové náročnosti. - Vím, jak to bylo časově náročný při konci 3. + vlnění. Chci hlavně zkvalitnit postavu (zhubnout, následně pomalu nabírat), mít energii na školu + trénink.
Crewe

PříspěvekZaslal: po červenec 30, 2012 7:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

2. den Warrior dietky
- energie bylo strašně, spalo se mi suprově (až na to usínání), síla byla taky..
Půst 20h
zelenej čaj, voda s citrónem
mrkev
řecký jogurt + 40g kustovnice čínská
před tréninkem: 10gr BCAA, 3gr taurine, 400mg kofeinu, 30mg synephryme
----trénink-------
ihned po něm: 10gr Glutaminu, 10gr BCAA
----- žrací fáze ---- 4h
1. salát (ledovej salát, paprika, činský zelí) + 2 lžíce oliváče
2. plechovka tuňáka (80gr)
3. 4*racio s burákovým máslem, plátek ananasu, 2 kostičky 90%hořký čokolády (nikde jsem to nejedl, tohle byla nějaká kvalitní a pěkně mi zachutnala :-D) -Tady jsem už byl fakt plnej.
4. 300gr kuřecího masa + 150gr fazolí. - Sotva jsem to do sebe narval.
5. 300ml mléka + odměrka nočního proteinu
---6l vody---
- Jsem trošku víc unavenej než včera. Možná ten spánek mám rozházenej tou dovolenou. Snad to zejtra bude lepší. (Budu si i nastavovat budíka - brigáda)

Trénink: FullBody + 20min rotopedu (60-65% tepovka)
- Je to cejtit, že jsem 12 dní necvičil. Ani ne na síle, jak na dejchání. - Sotva jsem to udejchal*a15*. Pauzy 45s. - Zase se do toho dostanu jako před dovolenou.

Power Clean
Mrtvý tah
Francouzský tah v sedě ( triceps )
Předkopávání
Dřepy
Tlak s jednoručkama na nakloněné lavici (Nevím, proč jsem tenhle cvik necvičil) - Dost mě baví
Zdvihy jednoruček v sedě (Biceps)

- Nevím, jak cviky šli za sebou... Vůbec se mi nechtělo končit, ale už jsem cvičil něco přes hodinku a ještě jsem si chtěl dát rotoped.

Házím sem svojí "jateční fotku" . Nekritizujte, vím, že jsem prase. - Snažím se to zlepšit. Pózovat neumím a tohle je taková komplexní pźa, kde to můžu srovnávat s novějšíma pózama. - Až bude lepší forma, tak se podívám na pózování :-D

A dnešní jídlo:

[/i]
Arnie_one

PříspěvekZaslal: po červenec 30, 2012 8:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Covece ja nevim, kdzy na tebe mrknu, zda se me, ze chyba je ve strave. Takhle pri tyhle vaze nemuzes vypadat.
Kazdopadne sach. vlny pro me uz nikdy, nejvetsi ruina co jsme kdy zazil s totalnim jojo efektem : (
Fakt, je, ze sam vim, na aerobku nemam bunky, proto se znicim intenzivne pri treninku a ma to dobrej vliv i na fyzicku.
Crewe

PříspěvekZaslal: po červenec 30, 2012 8:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Arnie_one napsal:
Covece ja nevim, kdzy na tebe mrknu, zda se me, ze chyba je ve strave. Takhle pri tyhle vaze nemuzes vypadat.
Kazdopadne sach. vlny pro me uz nikdy, nejvetsi ruina co jsme kdy zazil s totalnim jojo efektem : (
Fakt, je, ze sam vim, na aerobku nemam bunky, proto se znicim intenzivne pri treninku a ma to dobrej vliv i na fyzicku.

Sach. vlny už taky nechci :-D
- K tomu tréninku. Kardio jezdím rád, jelikož jsem seriálovej člověk, takže zabiju 2 mouchy jednou ranou. - Zapřel jsem se a na seriál nekouknu jinde než na rotopedu - To mi zajistí, že kolikrát jdu na rotoped i extra navíc :-D

- k té mé formě. Moc to nechápu, jak jsi to myslel. Asi jsi to myslel, že na takovou váhu jsem takový tučný sele. (Ano já to vím. Nikdy jsem před tím nejel objem. - Proto mám málo sválů a hodně tuku.) - Na zlepšení postavy se tvrdě pracuje ;-)
Arnie_one

PříspěvekZaslal: po červenec 30, 2012 8:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja to myslim v dobrym, chce to nejakou zmenu, na fotce ti jde i torchu bříško přes. Ja o seleti neco vim, dost dlouho jsem v tom byl dobrej
Pokud jedes hodne aerobky a nemas zmenu na psotave, neco je spatne. Osobne bych zmenil jidlo, ale to ti kluci psali.
Kazdej muze ze sebou neco udelat, ja sem uz ted slusnej pripad, jen to chce chytnou za spravnej konec.
Crewe

PříspěvekZaslal: po červenec 30, 2012 8:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Arnie_one napsal:
Ja to myslim v dobrym, chce to nejakou zmenu, na fotce ti jde i torchu bříško přes. Ja o seleti neco vim, dost dlouho jsem v tom byl dobrej
Pokud jedes hodne aerobky a nemas zmenu na psotave, neco je spatne. Osobne bych zmenil jidlo, ale to ti kluci psali.
Kazdej muze ze sebou neco udelat, ja sem uz ted slusnej pripad, jen to chce chytnou za spravnej konec.

Jasný v pohodě ;-) - A myslím, že mě bys ani neurazil :-D, špekouni si zvyknou. - Ikdyž jsem měl suprovou třídu, takže to spíš byla taková prdel, jelikož nás tam bylo víc selat.

- Teď si už myslím, že většina věcí půjde líp. Strava mám snad vyřešenou "jestli na mě bude fungovat WD". - Doufejme, že jo. Před tím jsem měl hodně slušnej jídelák.
110cm v pase se prostě shazuje dlouho :-D
Arnie_one

PříspěvekZaslal: po červenec 30, 2012 8:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A kolik si myslim, ze jsem mel ja, nez sem zacinal 30 dubna dietu, 110 ja ti rikam, ze o selatech neco vim, ja byl top sele
Pavelcb

PříspěvekZaslal: po červenec 30, 2012 8:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já na vlny nedám dopustit..ikdyž jsem je teda nikdy nejel na 100% a jiné diety jsem nezkusil.
Ale jde o to,jak ti tu psali kluci,neřeš píčoviny a makej.
Arnie_one

PříspěvekZaslal: po červenec 30, 2012 8:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pavelcb napsal:
Já na vlny nedám dopustit..ikdyž jsem je teda nikdy nejel na 100% a jiné diety jsem nezkusil.
Ale jde o to,jak ti tu psali kluci,neřeš píčoviny a makej.

ten synek ma pravdu HPM
Crewe

PříspěvekZaslal: út červenec 31, 2012 7:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

- Včera jsem zase dlouho usínal, pořád nemůžu přijít na to, čím to je. - Snad až pojedu SPLIT (zítra), tak to bude lepší.

3. Den Warrior Dietky

Dnešní půst: 20h
Během půstu ---- nic--- Bál jsem se, že budu mít problém s hladem. Vůbec...

Dneska jsem ještě split nezačínal, bolí mě celý tělo.
HIIT 25min.
potom 2 odměrky proteinu a 10gr glutaminu
17:00 - začátek žrací fáze

Začal jsem to vodou s citrónem.
Dále: zeleninový salát (paprika, čínské zelí) + 2 lžíce oliváče
řecký jogurt + 50gr mandlí (hnědých)
300ml sojového mléka, 3 vajíčka na tvrdo, 50gr prosciutta
150gr kuřecího (lilek, čili paprička, kari koření, brokolice)
150gr kuřecího (lilek, čili paprička, kari koření, brokolice) + 50gr celozrnných těstovin
Završím to tvarohem, nebo nočním proteinem s mlékem.

Takový pocity: Dneska jsem byl na brigádě, bohužel jsem dostal úplně vymrdanou práci :-D, měl jsem za úkol plejt z trávy nějaký sračky... ¨
- Ze včerejška jsem si nemohl ani kleknout = pracovalo se mi krásně.
- Hlad jsem zase neměl, když jsem se najedl, tak se mi nechtělo vůbec spát, ikdyž teď se mi začínaj docela zavírat oči... Uvidíme, jak se bude usínat.
Crewe

PříspěvekZaslal: st srpen 01, 2012 8:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

- Včera jsem zase nemohl usnout. - Bylo to mnohem lepší než předevčírem. - Spí se mi, ale strašně dobře :-D - Spal jsem asi 12 hodin... = zaspal jsem na brigádu.
4. Bojovníkův den
Půst - 20-21h nevím přesně.
Ráno: Zelenej čaj (sypaný), asi litr vody, voda + citrón, 5gr glutaminu, vit C., psyllium. (Nemusím ho ani brát. Chodím pravidelně každý ráno)

- před tréninkem: 10gr BCAA, 3gr taurine, kafe, 30mg synephryme, 2gr Carnitin (base)
TRÉNINK
- po tréninku: 10gr BCAA, 2 odměrky proteinu, 10gr glutaminu
-------- žrací fáze ------ Docela jsem cejtil únavu, ale taky jsem si uvědomil, že většina lidí, co byla ve žrací fázy, tak žrali pozdě.- Já pořádně žeru od 7 do 10. - Proto možná v 7 při sacharidech jsem jenom trochu unavenej.
300ml acidofilního mléka
Banán, hroznový víno, 5 racií (3x ar. máslo, 2x prosciutto), okurka (salátovka) + 2čtverečky 90% čokolády + 50gr eidamu
150gr masa + 300gr brambor
Ještě sežeru plechovku tuňáka (80gr) - Měl jsem málo masa, tak proto ta plechovka.
Na noc: Tvaroh/noční protein s mlékem

Trénink: Prsa, biceps, břicho . - Celej den jsem se strašně bál, že nebudu mít vůbec šanci zvedat ty váhy, co jsem zvedal, než když jsem odjel. - Vůbec to nebylo špatný na první pořádnej trénink.
Bench Press: 10x40, 8x60, 8x60, 4x70, 4x70, 3x70 - Poslední opak. FAIL. - Tady je vidět trošku zhoršení. Před dovolenou jsem dával 5 opakováních.
Pull Over - 10x15, 8x20, 8x20, 6x25, 6x25 PR - Ono taky nebylo moc, co překonávat, ale PR to je.
Tlaky jednoručkama na šikmé lavici - 10x15, 8x20, 3x6x25

Zdvihy velké činky ve stoji - 5x5x40 - Bylo to na knop - Tady je taky menší zhoršení.
Zdvihy jednoruček v sedě na nakloněné lavici - 10x10, 2x5x15
Kladivový zdvih jednoruček - 3x5x15 - Poslední série peklo.

Břicho: - Pojedu asi novej trénink na břicho podle časáku MaF "Břicho jako valcha"
Trisety: po 2 sériích
Zkracovačky x 15
Boční prko - Do selhání (asi 45s ??? :-D) - Fakt málo. Na druhý straně mi to neudržela ruka...
Přítahy na nakloněné lavici s medicimbalem (8kg) a vyklánění do stran x8 - Myslel jsem, že chcípnu :-D

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Crewe - It´s OK, I am Bulking Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 33, 34, 35  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: