Taky jsem koukal na BW a nějak nechápu, co se děje? :)
Mrtvolka vypadala, že by šla dotáhnout. Neva, dáš odpočinek, potrénuješ a příště tam je.
Akorát nějak nechápu, jak se při takové šířce ramen, kterou máš, tak moc pereš s benchem.
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Nepere sa s ním, proste ho ignoruje hehe, ale široký je jak skriňa, to jest pravda.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Nechapu, ze kdyz to zvedne ze zeme (250), ze to nedotahne, vypadalo to, ze to je na nej lehky a najednou to polozi. Kecat do toho nebudu pac MT je mimo me. Hezky, jak je v tom dresu upnutej, jak Harapes
Tohle je RAW s opaskem, má na sobě pouze singlet. Já bych do toho nikdy nevlezl.
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Zdravim.
Som spat z dovolenky. Velmi som si neoddychol, vzdy bolo co robit, kopec novych zazitkov, stihol som dostat aj upal a parkrat ma poriadne prehnalo + sa mi podarilo natiahnut si vzpriamovace a uz viac ako tyzden to nepekne pobolieva.
Dik za komentare, chlapi.
Co sa tyka mojej BW , tak posledne 3 mesiace pred Victoriou som sa stravoval na sposob Carb Back-Loading a velmi mi to vyhovuje, skvele sa citim, no mam problem vecer do seba napratat dost kalorii a pomaly chudnem (aj ked aj forma v zrkadle sa znacne zlepsila) :D
Á la CBL sa budem stravovat nadalej, no chudnut uz nemienim velmi, uvidime.
Ad Bench press a siroke ramena - fakt je, ze zranenie ramena v marci dodnes citim, a preto sa v poslednej dobe zameriavam skor na overhead a tak to aj zostane. Mozno ramena siroke mam, ale prsia mam extremne slabe, cize nula bodov :D
Raw/neraw? - bolo to RAW, mal som na sebe singlet (adidas dresy este nevyraba) a madball : Nikdy nehovor nikdy
UPDATE
Rozhodol som sa teraz par mesiacov netahat. Bodka. Ak budem mat kolena v poriadku, nie je dovod, aby som intenzivne tahal, uz takto mam mrtvy tah prisilny v porovnani s ostatnymi liftami a musim sa zameriat na tlakovaciu silu ako noh, tak aj tricepsov. V nasledujucom obdobi sa chystam trenovat 4x tyzdenne a z toho vzdy drepovat. Bude to vyzerat cca takto (mozno prax to trochu pozmeni, zatial len 2 treningy boli...):
Po:
- Clean variacia
- Overhead variacia
- Front Squat
Mam v hlave premyslenu periodizaciu, no je to trochu komplikovane, a takisto rad nechavam priestor intuicii, uvidim, ako to pojde.
Drepy chcem chodit Oly style (high bar, ATG), mam dost roznych lifterskych polodrepov.
Taaak, ide sa na to. Zacinam lahsie (okrem oly lifts), postupne sa bude pridavat.
_________________ Wilks? Makes little guys feel better about lifting less. Means nothing. I came up with my own formula that makes weaker guys like me to feel better: it's a combination of bw, years training, leverages, excuses, potential and heart :D:D:D
Vcera a dnes som mal strasnu svalovicu na nohach. Niet divu po tej dovolenke. Zvazoval som, ci vobec ist do posilky, no napokon som to pri rozcvicke ako tak rozhybal a napriek bolesti som dobre odcvicil. Spokojnost.
- rozcvicka
Power Clean & Jerk:
2x50kg
2x60kg
2x70kg
2x80kg
2x90kg
0x95kg <-- psychicky blok
2x95kg <-- Malo to byt PR, no druhy vyraz bol trosku dotlaceny, nebudem si to este pocitat. Dotlaky nechcem brat do uvahy.
2x80kg
2x80kg
2x80kg
2x80kg
2x80kg
ATG Front Squat (no belt):
5x60kg
5x70kg
5x80kg
5x90kg
5x100kg
_________________ Wilks? Makes little guys feel better about lifting less. Means nothing. I came up with my own formula that makes weaker guys like me to feel better: it's a combination of bw, years training, leverages, excuses, potential and heart :D:D:D
Dnes odtrhnuty dalsi mozol... Doriti! Fakt si na tie trhy musim zohnat trhacky... To bude zase utrpenie na nasledujucich treningoch.
- rozcvicka
Power Snatch:
2x40kg
2x50kg
2x60kg
2x70kg
2x70kg
2x70kg
3x2x70 som na trh silou este nedal. 75 tam uz urcite davno je. Zakladny problem je, ze moj full snatch je asi 60kg, s vyssou vahou sa neviem dostat do drepu pod cinku a chytam to len v malom podrepe. Najblizsie pojdem asi vela, vela nastupov so 60kg na full...
Oly Squat:
5x60kg
5x80kg
5x100kg
5x110kg
5x120kg
5x120kg
5x120kg
5x120kg
ide o to, ze co som v tej posilke 3x bol z toho 2x bola zavreta, raz kvoli absurdnej obednajsej prestavke a raz kvoli aburdnym otvaracim hodinam.
proste ignoruj :)
ide o to, ze co som v tej posilke 3x bol z toho 2x bola zavreta, raz kvoli absurdnej obednajsej prestavke a raz kvoli aburdnym otvaracim hodinam.
proste ignoruj :)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru