Prasečák

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Prasečák  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Prasečák
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
jari

PříspěvekZaslal: út červenec 31, 2012 12:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

eSko napsal:
Prasečák je výmluva pro ty, co nedokážou být disciplinovaní v jídle a musí se na něco vymluvit, aby se mohli nažrat jako prasata. Něco jiného je carb-up, který je stokrát lepší a účinnější, než tohle to žraní všeho možnýho kolem sebe.

Říkáš to hezky ale je to nesmysl. Takhle mluví buď někdo, kdo nikdy pořádnou dietu nedržel, nebo někdo, kdo může žrát co chce a žádnej tuk nepřibere. Takový prasečák používá každý druhý soutěžící a to i na nejvyšší úrovni. Pokud zrovna někdo nepatří mezi ty jedince, kterym šlape metabolismus jak hodinky, tak kdejaká předsoutěžní dieta organismus tak vyčerpává, že se prostě časem zpomalí a divil by ses, jak s tím dokáže takový prasečák zatočit. Je třeba chápat to jako "pomůcku" k dalšímu nakopnutí spalování. Ono to tělo si tak trochu pošmákne i na tucích, jednoduchých cukrech a sodíku a doplní zásoby, který potřebuje což by se v běžném carb-up nestalo.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Trhanec

PříspěvekZaslal: út červenec 31, 2012 12:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ja nemam problém, ze bych mel chut na sracky. Dieta mi nevadí, chtěl jsem to jen, abych zmatl metabolismus. Ten carb up bude asi poradny zvednuti sachru co? Můžeš to rozvést?
jari

PříspěvekZaslal: út červenec 31, 2012 12:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Trhanec: Hele ty to moc řešíš. Jestli se chceš nažrat, tak se nažer a pokračuj v dietě jako by se nic nestalo, jestli nechceš, pokračuj v dietě bez nějakýho prasečáku. Nebo snad chceš aby ti tu někdo napsal jídelníček nebo co?
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: út červenec 31, 2012 12:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jari napsal:
eSko napsal:
Prasečák je výmluva pro ty, co nedokážou být disciplinovaní v jídle a musí se na něco vymluvit, aby se mohli nažrat jako prasata. Něco jiného je carb-up, který je stokrát lepší a účinnější, než tohle to žraní všeho možnýho kolem sebe.

Říkáš to hezky ale je to nesmysl. Takhle mluví buď někdo, kdo nikdy pořádnou dietu nedržel, nebo někdo, kdo může žrát co chce a žádnej tuk nepřibere. Takový prasečák používá každý druhý soutěžící a to i na nejvyšší úrovni. Pokud zrovna někdo nepatří mezi ty jedince, kterym šlape metabolismus jak hodinky, tak kdejaká předsoutěžní dieta organismus tak vyčerpává, že se prostě časem zpomalí a divil by ses, jak s tím dokáže takový prasečák zatočit. Je třeba chápat to jako "pomůcku" k dalšímu nakopnutí spalování. Ono to tělo si tak trochu pošmákne i na tucích, jednoduchých cukrech a sodíku a doplní zásoby, který potřebuje což by se v běžném carb-up nestalo.

Jari, já psal jasně, kdo nemá závodní ambice. Pro kondičního cvičence, co chce zredukovat tuk jsou tu jiné, lepší cesty a ne diety, kde je potřeba se jednou za čas nehorázně přežrat.

A hlavně je pořád zakořeněno, že tyhle "free days" znamenají celodenní výlety po fast foodech, chlemtání litrů zmrzlin, sežrání tisíce tyčinek nastátých ztuženými tuky apod. Pro uklidnění chuťových pohárků bohatě stačí zajít na kvalitní pizzu třeba s dvojitou dávkou sýra, nějaký kvalitní tvarohový dezert, mezi hlavní jídla strčit nějaký kvalitní základ plus něco sladkýho nebo cokoliv, co v dietě chybělo a není to odpad mezi potravinami... a na véču třeba domácí hambáč a hranolky s tatarkou apod... Jsou prostě i jiné cesty, než to, co má plno lidí v hlavě jako správnou představu "nakopnutí" při dietě.

Naposledy upravil eSko dne út červenec 31, 2012 12:51 pm, celkově upraveno 1 krát
Johny HaRd

PříspěvekZaslal: út červenec 31, 2012 12:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jari napsal:
eSko napsal:

Musím naprosto souhlasit s eSkem (teda až na tu aerobní aktivitu, která je možná prospěšná pro kardiovaskulární zdraví, ale jako prostředek k hubnutí nepodstatná).

Pokud se bavíme o dietě, radši bych napsal životním stylu, který nás má dostat někam k 5% podkožního tuku (dál už to většinu lidí předpokládám nezajímá), tak toho se dá jednoduše dosáhnout, jak zmiňoval eSko, vyřazením špatných kalorií, preferováním těch dobrých a zařazením efektivního cvičení. Být "vysekanej" je přirozený a rozhodně člověk nemusí uplně vyčerpat organismus a průběžně prasečákama doplňovat zásoby,aby se někam k těm 5% dostal. Co se týče dalšího předsoutěžního hubnutí, tak o tom nic nevím, tak do toho nebudu kecat.

Eric Cartman
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: út červenec 31, 2012 12:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Johny vysvětli mi, proč je aerobní aktivita pro hubnutí nepodstatná?
jari

PříspěvekZaslal: út červenec 31, 2012 1:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kvalitní pizza mě pobavila kvalitní, kvalitní....nemluvil jsi s Karochem

Ne vážně, nevim proč furt vytahuješ litry zmrzliny a tisíce tyčinek....to že mají někteří takovou představu je jejich problém ( jakože podobnou představu mají i o tréninku, výživě celkově nebo o doplňcích, takových je tady X)

Pro mě znamená takový "free day", že si dám k obědu normální českou klasiku s knedlíkem, třeba. Klidně tu zmrzlinu a večer třeba tvojí kvalitní pizzu a pak k televizi brambůrky. On ti toho taky nějak moc ten žaludek nepovolí. Hlavně né maso a rýži...alespoň na jeden den. Na "poobědvání" ve fastfoodu taky nevidim nic špatnýho.

Já chápu, že jsi měl na mysli normálního cvičence, bez soutěžních ambicí. Ale i ten může jednou za měsíc zařadit volný den přece, volný den je bezva
Johny HaRd

PříspěvekZaslal: út červenec 31, 2012 2:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Chtěl jsem tím říct, že nedostatek aerobní aktivity není ten důvod, proč jsou lidi tlustí, stejně tak jako tím důvodem není, že sní víc kalorií než spálí. Proto řešením není přidat aerobní aktivitu, ani ubrat kalorie. Celej ten princip energetický rovnováhy je naprosto nesmyslnej.

Když se podíváš mezi zvířata, třeba na lvi, tak ti se 20 hodin denně válí, občas se trochu projdou, večer uloví nebo neuloví něco k jídlu, a přesto u nich neexistuje něco jako obezita. Pokud má zvíře k dispozici víc nebo míň jídla, nevede to u něj ke změně tělesné hmotnosti.
Opačná situace nastane jedině v případě, kdy se např. kočka zdomestikuje a žije poblíž lidí.

Eric Cartman

Naposledy upravil Johny HaRd dne út červenec 31, 2012 4:02 pm, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
cipinek

PříspěvekZaslal: út červenec 31, 2012 3:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Johny HaRd napsal:
Chtěl jsem tím říct, že nedostatek aerobní aktivity není ten důvod, proč jsou lidi tlustí, stejně tak jako tím důvodem není, že sní víc kalorií než spálí. Proto řešením není přidat aerobní aktivitu, ani ubrat kalorie. Celej ten princip energetický rovnováhy je naprosto nesmyslnej.

Když se podíváš mezi zvířata, třeba na lvy, tak ti se 20 hodin denně válí, občas se trochu projdou, večer uloví nebo neuloví něco k jídlu, a přesto u nich neexistuje něco jako obezita. Pokud má zvíře k dispozici víc nebo míň jídla, nevede to u něj ke změně tělesné hmotnosti.
Opačná situace nastane jedině v případě, kdy se např. kočka zdomestikuje a žije poblíž lidí.

co to tady meleš za nesmysly o lvech? viděl jsi někdy nějaký přírodopisný film o šelmách obecně? asi nechápeš, že oni se neválí jen tak celý život někde pod stromem, kde se narodili, toto je největší blbost, co jsem tady kdy četl, lvi třeba týden nežerou, než si něco uloví a ten lov tady spotřebuje velké množství energie, taky migrují s kořistí, chodí k vodě několik desítek kilometrů v období sucha, nikdy jsi neslyšel, že třeba umírají mláďata hladem, když lvice nic nenaloví??? probuď se chlape!!! asi máš v hlavě fakt jenom činky...
Johny HaRd

PříspěvekZaslal: út červenec 31, 2012 4:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cipinek napsal:
Johny HaRd napsal:

Když se podíváš mezi zvířata, třeba na lvi, tak ti se 20 hodin denně válí, občas se trochu projdou, večer uloví nebo neuloví něco k jídlu, a přesto u nich neexistuje něco jako obezita. Pokud má zvíře k dispozici víc nebo míň jídla, nevede to u něj ke změně tělesné hmotnosti.

co to tady meleš za nesmysly o lvech? viděl jsi někdy nějaký přírodopisný film o šelmách obecně? asi nechápeš, že oni se neválí jen tak celý život někde pod stromem, kde se narodili, toto je největší blbost, co jsem tady kdy četl, lvi třeba týden nežerou, než si něco uloví a ten lov tady spotřebuje velké množství energie, taky migrují s kořistí, chodí k vodě několik desítek kilometrů v období sucha, nikdy jsi neslyšel, že třeba umírají mláďata hladem, když lvice nic nenaloví??? probuď se chlape!!! asi máš v hlavě fakt jenom činky...

Lvi jsou prostě líní.

Jinak to co mám nebo nemám v hlavě ať posoudí jiní, ne někdo kdo se v noci ožralej válí na chodníku.

EDIT: http://theguycancook.com/blog/2010/10/28/why-dont-wild-animals-get-fat/

Eric Cartman
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: út červenec 31, 2012 4:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jari napsal:
Kvalitní pizza mě pobavila kvalitní, kvalitní....nemluvil jsi s Karochem

Ne vážně, nevim proč furt vytahuješ litry zmrzliny a tisíce tyčinek....to že mají někteří takovou představu je jejich problém ( jakože podobnou představu mají i o tréninku, výživě celkově nebo o doplňcích, takových je tady X)

Pro mě znamená takový "free day", že si dám k obědu normální českou klasiku s knedlíkem, třeba. Klidně tu zmrzlinu a večer třeba tvojí kvalitní pizzu a pak k televizi brambůrky. On ti toho taky nějak moc ten žaludek nepovolí. Hlavně né maso a rýži...alespoň na jeden den. Na "poobědvání" ve fastfoodu taky nevidim nic špatnýho.

Já chápu, že jsi měl na mysli normálního cvičence, bez soutěžních ambicí. Ale i ten může jednou za měsíc zařadit volný den přece, volný den je bezva

Tak jednou za měsíc si dát k obědu třeba svícen, dezert a večer pizzu atd., proč ne, že? Přece jen, žijem jen jednou a pokud člověk fakt nechce závodit, tak na tom nevidím nic špatnýho, sám to tak dělám a nehodlám kázat vodu a pít víno . Ale ten prasečák, co tu někdo vložil s těmi 13 jídly to je špatnej přístup.
kubaz

PříspěvekZaslal: út červenec 31, 2012 4:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

a to ze je to spatny pristup soudis podle ceho ? na to vzdelani nestaci, samotny prasecak o sobe v diete je na odlehceni telu a hlavne MYSLI, zalezi na testovanem subjektu
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: út červenec 31, 2012 4:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Odlehčení tělu? Si děláš srandu.
Seva98

PříspěvekZaslal: út červenec 31, 2012 5:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

eSko: ac se ti to muze zdat divne, treba jsem nemocny, ale me se proste pomuze raz za cas poradne prezrat McD, KFC, Burger Kingem apod., pak na to nemam dalsiho ctvrt roku vubec chut

Vim, ze existuji lepsi alternativy jak se "prezrat", ale me by vepro knedlo zelo, nanuk a chipsy neuspokojilo, bohuzel ujizidim na tehle pseudopotravinach

https://www.zonetraininglog.com
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: út červenec 31, 2012 5:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Chápu a teď mi odpověz, když si byl ještě malej (nebo menší) chodili jste sem tam s rodiči do meka nebo kfc? Nebo jsi tam chodil vždycky, když se ti něco podařilo (za odměnu)?

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Prasečák Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: