Prasečák

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Prasečák  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Prasečák
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
kubaz

PříspěvekZaslal: út červenec 31, 2012 5:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ze ty sis nedal pokoj a sel jeste na psycholu
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Seva98

PříspěvekZaslal: út červenec 31, 2012 5:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

eSko napsal:
Chápu a teď mi odpověz, když si byl ještě malej (nebo menší) chodili jste sem tam s rodiči do meka nebo kfc? Nebo jsi tam chodil vždycky, když se ti něco podařilo (za odměnu)?

Nikdy jsme tam nechodili, doma jsem mel akorat ceskou stravu a kopu zeleniny, ale proste junk food miluju , kdybych nevedel nic o cviceni a o strave, tak uz mam misto 72kg asi 150kg

https://www.zonetraininglog.com
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: út červenec 31, 2012 5:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak z psychologického hlediska to asi nebude nic vážného, zřejmě si jen otrokem svého žaludku, jako většina národa, ale z toho si nic nedělej.
Seva98

PříspěvekZaslal: út červenec 31, 2012 5:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A sakra nastesti takove vykyvy mam fakt jen raz za cas

balbi

PříspěvekZaslal: út červenec 31, 2012 5:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

eSko napsal:
Tak z psychologického hlediska to asi nebude nic vážného, zřejmě si jen otrokem svého žaludku, jako většina národa, ale z toho si nic nedělej.

Tady to dostává uplně nový rozměry
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
jirdano

PříspěvekZaslal: út červenec 31, 2012 6:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

balbi napsal:

Tady to dostává uplně nový rozměry

přesně to si teď řikám

jak už sem tu psal tak jsem zastáncem toho "softcore prasečáku", kdy si dám tu pizzu nebo těstoviny místo kuřete s rejží, ale po tom co jsem se tu teď dočet od eska a johnyho si jdu teď hned napsat na papír všechny jídla na který jsem měl za poslední dobu chuť a nedal jsem si je a zejtra jedu na nákup a dám si je uplně všechny
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: út červenec 31, 2012 7:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jari napsal:
Kvalitní pizza mě pobavila kvalitní, kvalitní....nemluvil jsi s Karochem

Ne vážně, nevim proč furt vytahuješ litry zmrzliny a tisíce tyčinek....to že mají někteří takovou představu je jejich problém ( jakože podobnou představu mají i o tréninku, výživě celkově nebo o doplňcích, takových je tady X)

Pro mě znamená takový "free day", že si dám k obědu normální českou klasiku s knedlíkem, třeba. Klidně tu zmrzlinu a večer třeba tvojí kvalitní pizzu a pak k televizi brambůrky. On ti toho taky nějak moc ten žaludek nepovolí. Hlavně né maso a rýži...alespoň na jeden den. Na "poobědvání" ve fastfoodu taky nevidim nic špatnýho.

Já chápu, že jsi měl na mysli normálního cvičence, bez soutěžních ambicí. Ale i ten může jednou za měsíc zařadit volný den přece, volný den je bezva

Jo a abych ti vysvětlil co jsem myslel tím "kvalitní pizza", tak to znamená si sednout někam do pizzerky (nebo si ji udělat doma) a dát si doopravdy čerstvou pizzu z čerstvých surovin a ne ty vakuově balený a chlazený, či mražený, hnusy, které jsou k dostání v obchodech.

Hele kluci... a mně to je jedno, dělejte si co chcete.
Seva98

PříspěvekZaslal: út červenec 31, 2012 7:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak sunkovou pizzu s 0.x% sunky si tady doufam nikdo nekupuje

Frozz.

PříspěvekZaslal: út červenec 31, 2012 8:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Seva, já si taky občas (1x za 4 měsíce?) dám pořádnou nálož ve fastfoodu, ale jedu to tímhle stylem:
Několik burgrů v McD -> chvilku odpočinek (chůze do dalšího fastfoodu) -> BurgerKing -> chvilku odpočinek -> KFC - konec .
Nedělám to ani tak proto, že bych to potřeboval, ale spíš pro srandu (jedem to se sparingem)
Reiben

PříspěvekZaslal: út červenec 31, 2012 8:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
Seva, já si taky občas (1x za 4 měsíce?) dám pořádnou nálož ve fastfoodu, ale jedu to tímhle stylem:
Několik burgrů v McD -> chvilku odpočinek (chůze do dalšího fastfoodu) -> BurgerKing -> chvilku odpočinek -> KFC - konec .
Nedělám to ani tak proto, že bych to potřeboval, ale spíš pro srandu (jedem to se sparingem)

McD, BK, KFC - americkej trojboj!
Trhanec

PříspěvekZaslal: út červenec 31, 2012 8:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pěkně se nám to tu rozjelo :D Heledte co v dietě třeba olivovej olej? Ted jsem si přidal lžíci do salátu je to špatně? Viděl jsem, že vailant si dává taky olivovej olej i v dietě a na rostliných tucích bych problém neviděl, nemůžu tělu přece sebrat všecko.. Názory, žkušenosti?
Frozz.

PříspěvekZaslal: út červenec 31, 2012 8:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Trhanec napsal:
Pěkně se nám to tu rozjelo :D Heledte co v dietě třeba olivovej olej?

Úplně v pořádku.
Draper

PříspěvekZaslal: út červenec 31, 2012 8:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jari napsal:
eSko napsal:
Prasečák je výmluva pro ty, co nedokážou být disciplinovaní v jídle a musí se na něco vymluvit, aby se mohli nažrat jako prasata. Něco jiného je carb-up, který je stokrát lepší a účinnější, než tohle to žraní všeho možnýho kolem sebe.

Říkáš to hezky ale je to nesmysl. Takhle mluví buď někdo, kdo nikdy pořádnou dietu nedržel, nebo někdo, kdo může žrát co chce a žádnej tuk nepřibere. Takový prasečák používá každý druhý soutěžící a to i na nejvyšší úrovni. Pokud zrovna někdo nepatří mezi ty jedince, kterym šlape metabolismus jak hodinky, tak kdejaká předsoutěžní dieta organismus tak vyčerpává, že se prostě časem zpomalí a divil by ses, jak s tím dokáže takový prasečák zatočit. Je třeba chápat to jako "pomůcku" k dalšímu nakopnutí spalování. Ono to tělo si tak trochu pošmákne i na tucích, jednoduchých cukrech a sodíku a doplní zásoby, který potřebuje což by se v běžném carb-up nestalo.

S timhle naprosto souhlasim. Ja jsem drive takove prasecaky mival vzdy asi 2x do roka, nebo spise bych to nazval zkrat, protoze to nikdy nebylo planovane a vzdy to byla jakasi reakce tela na nekolikamesicni kazdodenni soustavne vycerpavani se svymi nekolikahodinovymi treninky, kdy uz jsem byl hodne unavenej velmi blizko pretrenovani a telo si o to jidlo samo rikalo. V takovem stavu se uz i ten metabolizmus zasekne nebo dokonce zpomaluje a ac jsem mel obrovsky vydej, tak uz jsem spise pribiral. Pak prisel onen zkrat, kdy jsem cely den naprosto nekontrolovane jedl, na co jsem prisel v obrovskych mnozstvich (pro predstavu treba ruzne oplatky, susenky, zmrzliny, parky... vse pocitaje na 10ky ks / baleni, proste tisice a tisice kalorii), k tomu jsem zaroven dal i 2-3 dny odpocinek, protoze pri takovem zrani samozrejme nejde nic delat, jen dychat a ani to neni snadne :) . Samozrejme jsem z toho mel vzdy vycitky, protoze jsem se bal, ze priberu (ano pribral jsem ten den jsem jednou vazil myslim o 12kg vice), ovsem vysledny efekt po 2-3 dnech, kdy se vyprazdnily streva a odtekla voda, byl naprosto opacny a mel jsem naopak asi o kilo mene nez pred prasecakem, byl jsem odpocatny, plny energie, v posilovne jsem mel vice sily a citil jsem se vyborne. Zaroven i metabolizmus se nakopl, coz jsem moc dobre citil, mohl jsem jist vice a nepribiral jsem, mel jsem i vetsi hlad a lepe mne travilo. Nerikam, ze je to pro telo buhvi jak zdrave a nikdy bych to nedelal cilene, ovsem ze to zlenively metabolizmus nakopne, o tom jsem naprosto presvedcenej. Ovsem aby to melo pozadovany efekt, musi tomu predchazet tvrda dieta nebo dlouhodobejsi velka fyzicka namaha (nejlepe kombinace obojiho viz. predsoutezni dieta), kdy je telo nejakym zpusobem vycerpane a lacne po jidle a poradi si s nim. V objemu, kdy jsou lide zvykly jist hodne porad a hodne, telo je dostatecne zasobene zivinama nekdy az presycene, stejne tak glykogen ve svalech a jaterni glykogen, by tohle moc velky smysl nemelo a bylo by to spise kontraproduktivni.
Seva98

PříspěvekZaslal: út červenec 31, 2012 9:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz: jj, burgery, hranolky, to je moje , ale me nastesti se staci jenom prezrat, v 1-2 jidlech a pak az do vecera jist nemusim

A drapere ty tvoje 50 000 kcal prasecaky, by nas tady zabily i kdyby nas bylo na nej 5ti clenne druzstvo, si monstrum

Draper

PříspěvekZaslal: út červenec 31, 2012 10:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Seva98 napsal:
Frozz: jj, burgery, hranolky, to je moje , ale me nastesti se staci jenom prezrat, v 1-2 jidlech a pak az do vecera jist nemusim

A drapere ty tvoje 50 000 kcal prasecaky, by nas tady zabily i kdyby nas bylo na nej 5ti clenne druzstvo, si monstrum

Na to 5 clenne druzstvo bych si klidne troufl, to mne ver, protoze nikdo z vas nema predstavu, ceho jsem v tohmle schopnej Kdyz tu obcas ctu neci prasecaky, kdy si dotycny mysli, kdovi kolik toho nesezral a 10 lidi mu tam projevi svuj udiv, musim se tomu smat Samozrejme to ale neni nic, cim bych se chtel chlubit a na co bych byl hrdej :D Jinak ale aby nedoslo k nedorozumneni, behem roku jim celkem malo, mnohem mene oproti drivejsku, skoro bych rekl, ze energeticky toho sni vic i Merrao :D , takze doby, kdy jsem do sebe denne cpal 1000g sachru nekolik mesicu v kuse, ty uz jsou davno pryc diky bohu a pokud dojde na nejaky takovy 1-2 denni prasecak, tak je to opravdu jen vyjmecne a to ted uz maximalne 1x do roka.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Prasečák Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: