mam dotaz , kdyz sou psany ve wodu "pull-ups", tak to musej bejt teda shyby nadhmatem, nebo se muzou delat i podhmatem (chin-ups)?
z toho, co jsem hledal dřív, tak jsem pochopil, že jsou dovoleny oba způsoby (stejně tak, jako můžeš a nemusíš dělat ty nakopávaný)... ale podhmat je těžší na nakopávání, kvůli zápěstím
Ale to je z toho, co jsem si o crossfitu četl tak před rokem a pochopil to tak... cocman, seva atd. to budou vědět 100%ně
pullups jsou vždy nadhmatem, pokud není napsáno jinak, tak mohou být kipping nebo butterfly (to stejně neumím). Pokud mají být normální, je psáno buď strict nebo dead hang (DH).
normálně jsou bradou k hrazdě, pokud jsou psány chest to bar (CTB) tak je to hrudníkem k hrazdě.
_________________ there is no point in being alive if you cannot do the deadlift¨
IMHO jedinej problém je v tom, že my tu CF chápene jako sport a Tomáš to bere striktně podle mainpage. Pak vzniklo nedorozumění, když Tomáš napsal, že nikdo na CF Games necvičí CF. Toť asi vše.
BTW, ani mně se ty WODy na crossfit.com moc nelíbí.
_________________ "Dřep je dřep, pane řediteli!" - profesor tělocviku z filmu Cesta do hlubin študákovy duše.
IMHO jedinej problém je v tom, že my tu CF chápene jako sport a Tomáš to bere striktně podle mainpage. Pak vzniklo nedorozumění, když Tomáš napsal, že nikdo na CF Games necvičí CF. Toť asi vše.
BTW, ani mně se ty WODy na crossfit.com moc nelíbí.
jo, ja na tu mainpage chodim jen diky tem peknym fotkam :)
asi tak ako to napisal Marky V. Neni to ze by som to len ja takto bral, ale ked sa pozries na ktorukolvek zahranicnu stranku tak sa tam ludia delia na tych ktory robia crossfit (oreginal, main page, inc. )a su dost dobre zatracovany, a ostatni ktori idu nejaky hybrid - Strength+metcom.
A z tychto dvoch skupin maju vysledky ti druhy, na tom hybride.
Ono mainpage je proste jen inspirace. Tak to vidim ja. A kdyz uz od toho chces neco vic, tak uz nad tim musis trochu premyslet. To mas jako v kazdym sportu.
tak jsem trochu zamakal na shybech a dnes FRAN za 9:22 :-) .... nemáte nějakou radu jak zlepšit DU? :-) vůbec se mě nedaří udělat víc jak dva za sebou.. děs
Zaslal: pá srpen 10, 2012 8:32 am Předmět: Re: ...
Sonny360 napsal:
tak jsem trochu zamakal na shybech a dnes FRAN za 9:22 :-) .... nemáte nějakou radu jak zlepšit DU? :-) vůbec se mě nedaří udělat víc jak dva za sebou.. děs
Žádná rada není, musíš pořád skákat a skákat, jinak to nezlepšíš.
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru