|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Frozz.

|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: čt srpen 02, 2012 9:08 pm Předmět: |
|
|
pro me je pritomnost kreatinu spis pozitivni a dokonce se da rict, ze sem i zaznamenal, ze "funguje" (a to bezne mono necejtim vubec), mozna diky tomu betainu HCl, jinak si to vysvetlit nedokazu
Frozz: je tam 5g na odmerku, coz neni uplne malo  (zvlast kdyz jich vetsinou kazdej da vic:) _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Michoo
|
Zaslal: čt srpen 02, 2012 9:12 pm Předmět: |
|
|
Ten kreatin mi tam taky trochu vadi, vic bych uvital glutamin, ale za tu chut mu to odpustim:)
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: čt srpen 02, 2012 9:13 pm Předmět: |
|
|
A jak ten Pro-Antium chutná s vodou? Díky. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt srpen 02, 2012 9:14 pm Předmět: |
|
|
Take si myslim, ze ho tam bude zanedbatelne mnozstvi. Treba v mase mas taky kreatin.
edit: aha, ted na to koukam, kolik ho tam je, predtim jsem to prehledl. No je to celkem dost, ale zase to muzes pojmout rovnou jako kreatinovou kuru :) a nebo v ramci PTN tam ten kreac urcite vadit nebude. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Naposledy upravil Draper dne čt srpen 02, 2012 9:19 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
|
| nahoru |
|
 |
Michoo
|
Zaslal: čt srpen 02, 2012 9:16 pm Předmět: |
|
|
Mam cokoladu a chutove muzu rict, ze jsem lepsi asi nemel.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
|
| nahoru |
|
 |
Trhanec
|
Zaslal: čt srpen 02, 2012 9:43 pm Předmět: |
|
|
No chtěl jsem taky zkuset ten antium, ale jsem v dietě, tak to nebude nejvhodnější kvůli kreáči. Koupim Maxi Pro 90tku, dobrá cena, dost bílkovin v dávce. Chut mě nezajímá.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt srpen 02, 2012 9:47 pm Předmět: |
|
|
| Trhanec napsal: | | No chtěl jsem taky zkuset ten antium, ale jsem v dietě, tak to nebude nejvhodnější kvůli kreáči. Koupim Maxi Pro 90tku, dobrá cena, dost bílkovin v dávce. Chut mě nezajímá. |
A kvalita zrejme uz vubec ne, takze nejspis jen cena. V tomhle pripade za ty prachy kup neco pekneho sve pritelkyni nebo je treba venuj na dobrocinne ucely, udelas tak lepe. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
vejdy

|
Zaslal: pá srpen 03, 2012 9:27 am Předmět: |
|
|
Scitec Nutrition - 100 % Whey Protein Professional příchuť čokoláda-oříšek a opravdu to chutná jak rozšlapaná čerstvá oříšková tatranka,rozpustnost skvělá,takže jasná volba dál...
|
|
| nahoru |
|
 |
Lord_Ivory

|
Zaslal: pá srpen 03, 2012 2:07 pm Předmět: |
|
|
| vejdy napsal: | | Scitec Nutrition - 100 % Whey Protein Professional příchuť čokoláda-oříšek a opravdu to chutná jak rozšlapaná čerstvá oříšková tatranka,rozpustnost skvělá,takže jasná volba dál... |
Skořice - čoko moicha taky super. Neni to moc sladky, rozpustnost skvela a ma to super skoricove aroma.
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: pá srpen 03, 2012 4:07 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá srpen 03, 2012 4:17 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: pá srpen 03, 2012 4:26 pm Předmět: |
|
|
| vejdy napsal: | | Scitec Nutrition - 100 % Whey Protein Professional příchuť čokoláda-oříšek a opravdu to chutná jak rozšlapaná čerstvá oříšková tatranka,rozpustnost skvělá,takže jasná volba dál... |
Ten jsem měl jako první 5kilovku a gut, pak 5kilovku jenom čoko a ta mě teda chuťově rozbila, super. Teď mám čoko-kokos a to už nic moc, ale bude to taký způsobený tím, že dřív jsem ještě přidával glukopur, kterej je sladší než malta, kterou přidávám teď. Možná je to taky ještě tím, že předtím to byla řada "WHEY PROTEIN", teď "WHEY PROFESSIONAL". _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|