Addaro - leangains a návrat ke cvičení

Jdi na stránku Předchozí  1, 2

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Addaro - leangains a návrat ke cvičení  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Addaro - leangains a návrat ke cvičení
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
addaro

PříspěvekZaslal: pá srpen 03, 2012 10:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Neplánovaná skoro týdenní pauza.

Bench 2x5x90, 8x5x80
Veslování 2x5x85, 8x5x77,5
Kliky na bradlech BWx8, 7, 6
Biceps VČ 3x5x40
Rozpažky 3x7x12,5

Mám větší pupek i přes dodržování LG.

Naposledy upravil addaro dne pá srpen 03, 2012 4:05 pm, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Frozz.

PříspěvekZaslal: pá srpen 03, 2012 11:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

addaro napsal:

Mám větší pupek i přes dodržování LG.

Jako že jsi nafouklý? Nemyslíš doufám, že se ti zvětšil pupek (=víc tuku) za těch 14 dní, že :-).
addaro

PříspěvekZaslal: pá srpen 03, 2012 4:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Myslel jsem za těch 6 dní bez fitka. Musím se naučit dělat si menší porce, ale když se snažím mít těch 180-200g bílkovin, tak ta jídla jsou prostě velká. V netréninkové dny samozřejmě nedávám přílohy a snažím se sacharidy mít co nejníže (takže třeba tvaroh mixuju jen s vodou a proteinem, místo mléka a banánu a proteinu). Jinak jsem za těch 5 týdnů v pase shodil. To jezení je věda, bohužel už to nejde tak jednoduše jako ve 20ti, kdy jsem měl vánočku celoročně. Dneska zkušební fotka v šatně, proč ty fotky vždy vypadají tak nelichotivě
addaro

PříspěvekZaslal: po srpen 06, 2012 11:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Hrazda záda k bradě 6x5xBW! + Kladka k hrudníku 2x5x72, 4x5x65
Jednoručky hrudník 3x5x40, 8x5x35
Ramena VČ za hlavu v sedě 3x5x55
hrazda biceps podhmatem 3x6xBW
Pullover s JČ 3x8x35

Vypadá to, že přejít z kladky na hrazdu snad zvládnu v pohodě. Bolí mě u toho ale levé rameno. Tenhle týdenní cyklus budu brát jako rozcvičení po týdnu pauzy a pak zvedám váhy, pokud během dvou týdnů nezvládnu odzvedat více, tak končím s bearem a zkusím něco jiného. I když na to, že fitko je teď na posledním místě priorit, tak to vcelku jde
addaro

PříspěvekZaslal: pá srpen 10, 2012 3:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

úterní trénink:
Dřepy 1x5x90, 2x5x100, 5x5x90, 2x5x80
Zakopávání 4x8x40
Lýtka 4x5x55
Břicho

Dnešní trénink
Hrazda 8x5xBW
Bench 2x5x100, 8x5x90
Biceps VČ 3x5x45
Kliky na bradlech BWx8,7,6
Rozpažky 3x8x12,5

Konečně jsem si vyzkoušel tu nevroubkovanou osu a dal jsem větší váhu v pohodě Což na druhou stranu ale ničemu nepomáhá, protože být váhově závislý na ose?!? Příště jedu zase s tou normální osou, časem se to musí zlomit. Jinak na cvičení není extra moc času, školitelka mi proškrtala půlku tezí

Dotaz ohledně LG: přečetl jsem si o úpravě jídla před tím, než jdu chlastat. Jak to ale ostatní děláte, když před sebou máte opravdu mega velkou oslavu, kde se bude pít tak minimálně 8h v kuse. Jak jíte před tím a jak po tom? Nějaká 16h hladovka moc nepřichází v úvahu. Díky
Frozz.

PříspěvekZaslal: pá srpen 10, 2012 3:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Před litím se určitě dost najíst, jinak nic nevydržíš, nejlépe něco tučného, třeba klobásky :-). Potom - záleží jak se budeš cítit , ale nehrotil bych to, jestli budeš jíst i na oslavě tak tuplem ne, holt 1 den nepojedeš LG, to vůbec nevadí.
addaro

PříspěvekZaslal: út srpen 14, 2012 12:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak oslava mě vyřídila na 2 dny

Dnes jsem měl na trénink 40 minut a zdálo se mi o hrazdě, takže jsem ji prostě musel jet.
Kombinovaná hrazda a bench 8x5xBW a 8x5x90. Šlo to supr!
Kombinované přítahy podhmatem na úzko a kliky na bradlech 3x6xBW. To už nešlo tak supr.
Rozpažky na ramena 3x8x12.5

35 minut

Mladá se po třech týdnech vrátila z práce a divila se, kde mám břicho a jak jsem nabral tolik svalů. Cajk

Zítra bych měl konečně mít pořádné podmínky na trénink, takže s chutí mrtvola a legpress.
addaro

PříspěvekZaslal: út srpen 21, 2012 8:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jsem bez netu, přestěhoval jsem se do nového bytu, internet šel půl dne a od té doby nic, dneska to mají přijít opravit. Proto žádná aktualizace logu, až teď v práci.

Do fitka jsem stihl zajít dvakrát, jinak jsem stěhoval. Při stěhování mi došlo, jak je ten bear na nic v reálném životě. Byl jsem schopný sice zvednout nejvíc, ale po chvilce utahaný (zvyklý na 5 opakování a pauza) a na konci dne totálně mrtvý. Jdu si hledat nový trénink, s vyšším počtem opakování.
Magumi

PříspěvekZaslal: út srpen 21, 2012 9:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Záleží, jestli v "reálném" životě potřebuješ víc svalovou vytrvalost nebo maximální sílu. :-) Já jako kancelářská krysa nepotřebuju ani jedno , takže si naštěstí můžu vybrat, co mě víc baví.

Co se týče jídla, jsou to někdy porce jak pro vola :-), ale zase je zábavný pozorovat, jak to vypouklý, nacpaný břicho do rána vždycky krásně splaskne.
addaro

PříspěvekZaslal: út srpen 21, 2012 11:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já jsem taky kancelářská krysa. Ale sem tam se člověk k práci dostane: nasekat tatovi dříví, někomu pomoct stěhovat. Ale hádám, že s mým stylem života stejně běhání nehrozí. Jen ten trénink uspořádat malinko jinak.

Jo, po tréninku mám břicho vážně parádní. Nedělá mi problém vydržet i 18h bez pocitu hladu. Jen je to někdy omezující, že si člověk ani tu vodu se šťávou nedá, nebo večer s mladou u filmu zmrzlinu. Cítím se ale dobře, takže takové maličkosti zkousnu.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Addaro - leangains a návrat ke cvičení Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Rychle na stránku:

Přejdi na: