|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Study
|
Zaslal: ne listopad 14, 2010 11:40 am Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Lukeee napsal: | Když už jsme u toho jídla, tak abych zbytečně nezakládal novej topic. Ke svačině do školy si většinou teď kupuju tři čtyři banány a třeba 4 mussli tyčinky, kde má mít jedna 64 g sacharidů, což se mi ale k její ceně 4,40 kč moc nezdá Co si o tom myslíte? Je to správný zdroj sacharidů? |
a kolik prosimte ta jedna musli tycinka za 4,40kc vazi, kdyz ma mit 64g sacharidu? to je kravina..to budou spise hodnoty na 100g
jinak v ty musli tycinky nejsou zadna velka vyhra, ale v tvem pripade, kdyz nemuzes pribrat, je klidne jez |
právě tam jsou většinou hodnoty na 100g... jinak přibrat se dá vždy a neříkejte že to nejde, jen záleží CO
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Jayson
|
Zaslal: ne listopad 14, 2010 3:45 pm Předmět: |
|
|
Ta tyčinka má většinou 33g, takže to je nějakých 21g sachru na tyčku :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: po listopad 15, 2010 2:49 pm Předmět: |
|
|
jenže minimálně plůka z toho jsou ty rychlé
|
|
| nahoru |
|
 |
arkan

|
Zaslal: po listopad 15, 2010 3:53 pm Předmět: Re: Ochrana svalové hmoty |
|
|
| Lukeee napsal: | | Zdravim, chci se zeptat, jestli se da nejak chranit svalova hmota pri behani a podobne aerobni cinnosti, Diky za rady |
60 minut před aerobkou kofein+l-carnitin.já používám jenom kofein , lépe řečeno 1 kafe , dávkování je co se týče kofeinu 5mg na 1 kg os váhy, 1šálek kafe má cca 150mg kofeinu.,
Teorie jetaková ,že kofein zvyšuje utilizaci mastných kyselin o několik desítek %, tím vlastně chrání svalovinu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: po listopad 15, 2010 8:43 pm Předmět: |
|
|
| Study napsal: | | jenže minimálně plůka z toho jsou ty rychlé |
Můžeš si vybrat.
Třeba moje Tesco tyčinky mají 70 g, z toho 25 g rychlé cukry a tuku je minimum. Není to ideál, ale jsou o dost horší
|
|
| nahoru |
|
 |
bigflex
|
Zaslal: ne listopad 21, 2010 12:04 pm Předmět: Re: Ochrana svalové hmoty |
|
|
| Lukeee napsal: | | Zdravim, chci se zeptat, jestli se da nejak chranit svalova hmota pri behani a podobne aerobni cinnosti, u me se hlavne jedna o vikendovy fotbalek, nerad bych si ho odpustil, ale zase nechci zbytecne ztracet svalovou hmotu, jsem ektmorf a nabira se mi tezko. Je nejaky zpusob, jak tomu predejit? Tedka se to snazim delat aspon tak, ze se laduju o prestavce bananama, ale nevim nevim. :-) Diky za rady |
Ahoj, relevantní radu jsem tu od nikoho nenašel takže se o ni pokusím já. Zkus BCAA v dávce 5-10g 30 min. před zápasem, můžeš zkusit tekuté pro lepší vstřebatelnost. Abys nekatabolizoval snaž se vypít v poločase 300 ml iontového nápoje (hypotonický) a dávat i od 70 min. a výš. Jednu dávku BCAA si nech i na čas po zápase, kdy je začneš dávat zase s iontovým nápojem - nyní hypertonický, nebo izotonický. S odstupem jedné až dvou hodin a po doplnění tekutin si dej pevné jídlo s převahou komplexních sacharidů, střední dávkou bílkovin a málo tuku.
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: ne listopad 21, 2010 12:15 pm Předmět: |
|
|
vidím, že reklamní masáž funguje skvěle..., ochrana svalové hmoty při běhání, kluci..., ale jo, zaplať, když seš blbec... _________________ Don't be afraid of doing what you're best at
rozvíjet vlastní osobnost je jedna z nejvíc naplňujících činností
|
|
| nahoru |
|
 |
popshoit

|
Zaslal: ne listopad 21, 2010 12:28 pm Předmět: Re: Ochrana svalové hmoty |
|
|
| arkan napsal: | | Lukeee napsal: | | Zdravim, chci se zeptat, jestli se da nejak chranit svalova hmota pri behani a podobne aerobni cinnosti, Diky za rady |
60 minut před aerobkou kofein+l-carnitin.já používám jenom kofein , lépe řečeno 1 kafe , dávkování je co se týče kofeinu 5mg na 1 kg os váhy, 1šálek kafe má cca 150mg kofeinu.,
Teorie jetaková ,že kofein zvyšuje utilizaci mastných kyselin o několik desítek %, tím vlastně chrání svalovinu. |
Kofein chrání svalovinu? huh? Z čeho si vycházel?
|
|
| nahoru |
|
 |
Velor
|
Zaslal: pá srpen 03, 2012 8:54 pm Předmět: Alkohol x Ochrana svalové hmoty |
|
|
Čau, jedu teď do zahraničí a abych to shrnul tak budu 7 dnů skoro každej večer opilej (normálně takhle nepiju, zajdu třeba 1 za 14 dní na pivo takže toto bude vyjímka ) a potřebuju poradit jak co nejlépe zachovat moji momentální svalovou hmotu zvlášť když jsem konečně trochu přibral.
Plánuji každý večer než půjdu spát vypít litr vody (a přes den pořádně jíst) a nevím jestli bude lepší navečer ještě proteinový drink nebo brát ten týden průběžně aminokyseliny?
|
|
| nahoru |
|
 |
balbi

|
Zaslal: pá srpen 03, 2012 8:56 pm Předmět: Re: Alkohol x Ochrana svalové hmoty |
|
|
| Velor napsal: | Čau, jedu teď do zahraničí a abych to shrnul tak budu 7 dnů skoro každej večer opilej (normálně takhle nepiju, zajdu třeba 1 za 14 dní na pivo takže toto bude vyjímka ) a potřebuju poradit jak co nejlépe zachovat moji momentální svalovou hmotu zvlášť když jsem konečně trochu přibral.
Plánuji každý večer než půjdu spát vypít litr vody (a přes den pořádně jíst) a nevím jestli bude lepší navečer ještě proteinový drink nebo brát ten týden průběžně aminokyseliny? |
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: pá srpen 03, 2012 9:08 pm Předmět: |
|
|
pri chlastani bych doplnoval aminokyseliny a vitaminy (ty i pres den ve vysokejch davkach), rano bych dal dve odmerky assaultu, abych byl vubec schopnej neco delat + gram Cecka a dalsi vitaminy, ke snidani viceslozkovej protein, protoze nic jinyho bych do sebe nedostal, popijel bych behem dne iontak, k obedu bych zkusil balicek jerky, jestli uz pude jist.. samozrejme + kupa vitaminu a iontak, k veceri pred party maso, pokud mozno s co nejvetsim mnozstvim tuku.. dale se cyklus opakuje _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá srpen 03, 2012 9:29 pm Předmět: Re: Alkohol x Ochrana svalové hmoty |
|
|
Nemyslel jsi litr voDky?  Hele, na tohle se dá blbě poradit, když se budeš každý den válet na zemi... _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Rostislaw

|
Zaslal: so srpen 04, 2012 8:01 am Předmět: |
|
|
Po týdnu takového mejdanu budeš roztřepaný jak ratlík, budeš se potit, budeš podrážděný a tělo bude chtít další dávku alkoholu, takže na nějaký velký cvičení můžeš zapomenout.
|
|
| nahoru |
|
 |
U.B0B

|
|
| nahoru |
|
 |
jirdano

|
Zaslal: so srpen 04, 2012 10:57 am Předmět: |
|
|
jo on prej chtěl ještě trošku vyrýsovat, ještě nebylo vidět asi jedno žebro  ale zatrhli mu to protože už takhle jim kolaboval při natáčení _________________ Do you even lift?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|