Zaslal: ne červenec 22, 2012 8:45 pm Předmět: GRATULACE!
s.sman napsal:
Dík. Jen aby se to projevilo i na sobotních závodech.
Ahoj Lukáši,
mockrát gratuluji k perfektnímu 2.místu v 5.kole Středoevropského poháru na Slovensku!
Jsi bombarďák.Velká inspirace pro všechny Strongmany u nás!
STŘEDOEVROPSKÝ POHÁR (5. kolo) / TATRANSKÁ ŠTRBA, SLOVENSKO
.................................................... 2. MÍSTO ....................................
Tatry nás přivítaly typicky horským počasím, mlha, déšť a sychravé počasí. To mě ale vyhovovalo a konečně jsem se umístil aspoň trochu podle představ a vyšly mě skoro všechny disciplíny.
AXLE PRESS 135kg - Dělené první místo s osmi zdvihy.
CAR DEADLIFT - Tady jsem zvládnul deset opakování, což mohlo být lepší aľespoň o dva pokusy.
SUPER YOKE 370kg - Třiceti metrová dráha zvládnuta bez položení ve druhém nejlepším čase.
TYRE FLIP 600kg - Opět dělené první místo se třemi závodníky a pěti otočeními. Naposledy jsem s touto pneu zvládnul tři otočení na MČr v Hodoníně.
ATLAS STONE 170kg - Do finále postoupilo osm závodníků a šlo se na atlas stone. Za minutu jsem dal tři přehození, což stačilo na dělené druhé místo. Mohlo to být lepší, ale ztuhlý vosk moc nepomáhal a zasekl jsem se na důlku v podložce.
TRUCK PULL 7,5t - Na závěr se mi podařilo vyhrát tažení kamionu, tato disciplína mi letos nějak jde a skončil jsem pět bodů za vítězem.
Taky sem koukal na report, celkem zašnu, jak se Lukáš každej rok, posunuje dál silově.
Hlavně držím palce na další soutěže a to nejdůležitější ať se ti nic nestane a drží zdraví.
Gratuluju k umístění. Video je super, líbí se mi to prostředí a hlavně jak je to napůl v mlze. To je správný počasí pro strongman závody, žádný horko.
_________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
honzik833 - slovenské moderátory je třeba brát s rezervou, správně to mělo být 189 cm a 144 kg.
No_pain - já doufám, že ještě všechno je s rezervou a všechno ještě posunu dál.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru