| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
pitr22

|
Zaslal: po srpen 06, 2012 1:38 pm Předmět: Ovesné sušenky |
|
|
I NGREDIENCE:
miska ovesných vloček
miska hl. mouky
miska rozinek
miska sekaných ořechů
miska tuku
med podle chuti
1 vejce
lžíce prdopeč
špetka soli
POSTUP:
Vločky zalijeme vodou a necháme naboptnat, poté k nim přidáme všechny suroviny, zamícháme, popř. přidáme mouku - záleží na konzistenci. Těsto by nemělo být řídké. Hotovou směs lžičkou nakydáme na plech a dáme péct do předem vyhřáté trouby cca 20 minut.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
Moocha

|
Zaslal: po srpen 06, 2012 2:49 pm Předmět: |
|
|
Ahoj, prosímtě, co je to ten prdopeč?  a dá se miska tuku nahradit arašídovým máslem? Máš fotodokumentaci, popřípadě aspoň fotku výsledku?
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: po srpen 06, 2012 2:55 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: po srpen 06, 2012 3:11 pm Předmět: |
|
|
So we're gonna scoop this shit up  dobrý video, i jsem se párkrát zasmál  jdu vařit
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: po srpen 06, 2012 3:16 pm Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | So we're gonna scoop this shit up dobrý video, i jsem se párkrát zasmál jdu vařit |
Nejlepší web o kulturistice ;) Truth in bodybuilding. Pokud bys chtěl recept na zmrzlinu (bílkoviny + tuky a minimum sacharidů) podle Juana Morela, tak PM ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
Mnemosyne

|
Zaslal: po srpen 06, 2012 5:01 pm Předmět: |
|
|
"Holy Crap"  ... vypadá to suprově, jen ještě nemám sklizenou a nasušenou stevii, achjo.
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: po srpen 06, 2012 5:37 pm Předmět: |
|
|
Jsou D.O.K.O.N.A.L.Ý! doporučuju všem!
dal jsem do nich borůvkovej long 80, mandle a místo stevie teda lžíci cukru.. ale
|
|
| nahoru |
|
 |
Merrao

|
Zaslal: po srpen 06, 2012 6:32 pm Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | Ahoj, prosímtě, co je to ten prdopeč? |
PRášek DO PEČiva :)))
|
|
| nahoru |
|
 |
pitr22

|
Zaslal: po srpen 06, 2012 7:31 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | Moocha napsal: | So we're gonna scoop this shit up dobrý video, i jsem se párkrát zasmál jdu vařit |
Nejlepší web o kulturistice ;) Truth in bodybuilding. Pokud bys chtěl recept na zmrzlinu (bílkoviny + tuky a minimum sacharidů) podle Juana Morela, tak PM ;) |
Chci recept na tu zmrzlinu! :)) xpstkkd@seznam.cz
|
|
| nahoru |
|
 |
pitr22

|
Zaslal: po srpen 06, 2012 7:35 pm Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | Ahoj, prosímtě, co je to ten prdopeč? a dá se miska tuku nahradit arašídovým máslem? Máš fotodokumentaci, popřípadě aspoň fotku výsledku? |
Prdopeč je prášek do pečiva, tim burákovym máslem to nahradit určitě půjde a foto mam jen výsledku....pokusim se to sem hodit. Btw myslim si, že do toho recptu můžeš hodit cokoliv, co ti přijde k chuti... ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
Mnemosyne

|
Zaslal: st srpen 08, 2012 8:22 pm Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | Jsou D.O.K.O.N.A.L.Ý! doporučuju všem!
dal jsem do nich borůvkovej long 80, mandle a místo stevie teda lžíci cukru.. ale |
Souhlasím :) Sehnala jsem stevii a šoupla jsem tam čokoládovej protein a místo rozinek jabko, doplnila skořici, jsou super. Výživové hodnoty na 1 ks (vyšlo mi 12 kousků) - 466 kj / B 5.75 / S 11 / T 4.5 / Vl. 3.4.
Macadamiový olej jsem nahradila lněným, macadamiový fakt nevím, kde v Čechách koupit. Příště, až budu mít vanilkovej protein, do toho vrazím sušené brusinky.
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
|
| nahoru |
|
 |
Mnemosyne

|
Zaslal: st srpen 08, 2012 9:09 pm Předmět: |
|
|
A to tam ten olivovej nebyl cejtit? To bych se až bála...
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
|
| nahoru |
|
 |
| |