|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Foresten

|
Zaslal: po srpen 06, 2012 7:04 pm Předmět: Nejnáročnější sport |
|
|
Jaky je podle vas nejnarocnejsi sport na fyzicku/vytrvalost/silu ? Jednoduse receno - z ktereho treninku muze byt clovek nejvice zniceny.
Napadl me crossfit ci nejaky armadni trenink typu SAS apod.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Reiben

|
Zaslal: po srpen 06, 2012 7:05 pm Předmět: |
|
|
crossfit, mma, strongman _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: po srpen 06, 2012 7:07 pm Předmět: Re: Nejnáročnější sport |
|
|
Ty dálkový vytrvalostní běhy (i přes noc se to běhá). Netuším název.
- a celkově sporty, na který tady nikdo nemáme koule si je ani vyzkoušet... takže tak
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
Zaslal: po srpen 06, 2012 7:08 pm Předmět: |
|
|
Určitě hokej,americký fotbal,mma ..vlastně každý sport je težký pokud chceš něco opravdu dokázat.
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: po srpen 06, 2012 7:14 pm Předmět: |
|
|
Definuj nejnarocnejsi. Po technicke strance desetiboj, po zdravi devastujici strance urcite kulturistika. Jinak narocnost treninku nedela sport, ale sportovec a jeho odhodlani a pile.
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: po srpen 06, 2012 7:17 pm Předmět: |
|
|
| Majesty napsal: | | Definuj nejnarocnejsi. Po technicke strance desetiboj, po zdravi devastujici strance urcite kulturistika. Jinak narocnost treninku nedela sport, ale sportovec a jeho odhodlani a pile. |
+ psychicky, fyzicky, finančně, časově =)
|
|
| nahoru |
|
 |
Mnemosyne

|
Zaslal: po srpen 06, 2012 7:18 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | Ty dálkový vytrvalostní běhy (i přes noc se to běhá). Netuším název. |
Ultramaratony. A souhlasím, sledovala jsem Dana Orálka běžet Badwater, to je fakt šílený. Úžasně šílený, ale přesto šílený.
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: po srpen 06, 2012 7:18 pm Předmět: |
|
|
Myslím, že nejvíc úrazů a úmrtí mají žokejové, ale jinak souhlasím s Majestym.
|
|
| nahoru |
|
 |
kuše
|
Zaslal: po srpen 06, 2012 7:24 pm Předmět: |
|
|
| Mnemosyne napsal: | | citace: | | Ty dálkový vytrvalostní běhy (i přes noc se to běhá). Netuším název. |
Ultramaratony. A souhlasím, sledovala jsem Dana Orálka běžet Badwater, to je fakt šílený. Úžasně šílený, ale přesto šílený. |
nic horšího než Badwater není, doporočuju přečíst si knihu pod názvem Zpověď nočního běžce... - pozor, není komiks (aby vás pak neodradilo přes 200 stran bez obrázků)
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: po srpen 06, 2012 7:43 pm Předmět: |
|
|
Taky bych řekl že různé variace ironmana a ultramaratonu budou hodně vysoko. Samozřejmě jeden nejtěžší sport se určitě vybrat nedá. Třeba gymnastika v podání "čínský školy", která dělá patnáctiletý mistry světa a posléze osmnáctiletý sportovní vysloužilce zralý na invalidní důchod bude taky kandidátem na přední pozice. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: po srpen 06, 2012 7:46 pm Předmět: |
|
|
To je docela nešťastně zvolená otázka, na to se nedá nějak objektivně odpovědět. Na sílu zřejmě pwl, strongmani, na kondici mma, cf, atletika krátké tratě, americký fotbal a hokej, na vytrvalost maratony, cyklistika, běžky a to jsem na hodně sportů zapoměl. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Foresten

|
Zaslal: po srpen 06, 2012 8:06 pm Předmět: |
|
|
Jsem rad, ze se tohle tema chytlo. Jak uz tu bylo receno, clovek kdyz chce neco dokazat tak dela maximum a tak se stava sport narocnym. S tema ultramaratonama souhlasim. Nedavno jsem se dival, na nejaky zavod (podobny cf) neco jako spartan games, nerika vam to neco ?
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: po srpen 06, 2012 8:31 pm Předmět: |
|
|
Rozhodne yem patri i plavani. Jednu dobu jsem trenoval trochu seriozneji a zvraceni tam bylo na dennim poradku
|
|
| nahoru |
|
 |
Foresten

|
Zaslal: po srpen 06, 2012 9:06 pm Předmět: |
|
|
Taky jsem si rikal, po tom co jsem si precetl jidelnicek Phelpse :).
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|