|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Spam

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Seva98

|
Zaslal: út srpen 07, 2012 1:51 pm Předmět: |
|
|
Pri vlnach jsem se citil stejne, ale mel jsem je kdysi navrhnute zbytecne spatne, 0-50-100-150-... a ta prvni polovina tydne byla uplne spatna a i svalu slo dost dolu pres dietu. Ale rok na to jsem zkusil konstantni hladinu sachru, zacatkem diety jsem mel 250g, ke konci uz jen mezi 100-150g/den a tyhle nalady a chute v te diete uz vubec nebyly. Tak jestli jedes vlny, tak by to mozna chtel trochu prepracovat to jak vlnis sachry.
|
|
| nahoru |
|
 |
chippie

|
Zaslal: út srpen 07, 2012 1:54 pm Předmět: |
|
|
Nejlepší je mít co dělat, nějak se zabavit. Když jsem venku a nějak akčním tak bych nejedl klidně celý den, zatímco doma při čtení, učení atd. je to špatné a žral bych furt
|
|
| nahoru |
|
 |
duke.dukem
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: út srpen 07, 2012 1:58 pm Předmět: |
|
|
Vlny nejedu, to bych byl už totálně odrovnanej. Jedu dietu s minimem cukrů a nas. tuků. Takže průměrný den mam tyhle přibližné hodnoty: B:150g - 170g, S:200g - 250g, T: +-50g
Jinak já: 174/69-70kg - shodil jsem z 80kg během 6 měsíců... Zprvu nešlo u úplnou dietu, ale postupně jsem ubíral sacharidy a cukry až na tuhle hodnotu, kterou jedu přibližne 1-2 měsíce. A teď ten poslední měsíc je fakt strašnej (nervy, nálady, všechno...) Jinak jsem během tohodle stravování přibral i svaly, takže toho tuku jsem shodil docela dost, ale o tom tu už není řeč...
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: út srpen 07, 2012 2:01 pm Předmět: |
|
|
Jo a jinak mě bylo řečeno od jednoho kámoše že by to třeba mohlo být vitamínama a minerálama, ať koupím nějaký onedaily pro pokrytí vit. a min. celýho dne a třeba to bude lepší... ale nevim no, prej hořčík je dobrej na nervy....
|
|
| nahoru |
|
 |
RavenStalker

|
Zaslal: út srpen 07, 2012 3:40 pm Předmět: |
|
|
B:150g - 170g, S:200g - 250g, T: +-50g
Při tolika živinách to nemůže být snad jídlem, zvlášť když máš 70kg.
|
|
| nahoru |
|
 |
jirdano

|
Zaslal: út srpen 07, 2012 5:10 pm Předmět: |
|
|
mě taky přijde že toho máš dost.. vitamíny a minerály si kup určitě - ty potřebuješ vždycky, ale i tak bych hledal někde jinde _________________ Do you even lift?
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: út srpen 07, 2012 5:29 pm Předmět: |
|
|
Spam: jidla bych rekl, ze je tak akorat na to kolik vazis. Ta chyba muze byt i v tom co jis, jestli se uz pul roku drzis jen na jidle co ti moc nechutna a jestli jis furt jen 1-2 druhy masa a 1-2 druhy priloh a to same furt dokola, tak uz ti to proste muze lezt na nervy. Jestli to je tim, tak bych zkusil, jine druhy masa, jiny styl pripravy (orestovat, na kosticky, steaky, upect, na pare, povarene, atd.), jine druhy priloh, nebo zkusit napodobit ty jidla co ti kdysi chutnala (napr. karbenatky, sekana, atd. - vetsina jde udelat i tak at je to vhodne do diety). A pokud nechces myslet na jidlo, tak jedine tak jak psali ostatni, najit si nejakou jinou zabavu, u ktere nemyslis na jidlo.
A treba ze suplementu, me chut na jidlo zahnal Lipo 6, ale to bych videl jako posledni moznost a navic si myslim, ze po pul roce to je uz zbytecne. A tez si myslim, ze uz zas tak moc zhazovat nepotrebujes.
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út srpen 07, 2012 9:30 pm Předmět: |
|
|
Nekolikrat uz jsem cetl, ze zmeny nalad muzou zpusobovat i nektere nemoci jako treba cukrovka nebo ledviny, jaterni nemoci a podobne a nebo samozrejme celkove pretazeni z treninku (v tomto pripade jsem protivnej jak ho*no  ) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: út srpen 07, 2012 9:42 pm Předmět: |
|
|
Když to teď tak nějak všechno srovnávám čím to může být, tak je to asi jedno s druhým. Ráno budíček většinou mezi 4:00 - 5:00 pak asi 8 - 12 hodin v práci, přijdu dom unavenej, dám svačinu, kafe a za 2 hodky na trénink, po tréninku se najím, něco počumím a je večer a jdu spát. Takhle 4-5 týdně. A do toho všeho ještě nějaká depka (jak jsem psal soukromí atd...) Snad by se to už teď mělo urovnat na ty 8čky a doma bude taky míň práce, takže snad bude víc šťávy, odpočinku a vše tak nějak do pohody...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|