|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
kaufly
|
Zaslal: st srpen 08, 2012 7:16 pm Předmět: Jídelák + jaký další supl..? |
|
|
Tak 2 měsíce papám takhle a prostě jsem si to udělal takhle jen tak pro sebe, nepočítal jsem sacharidy, ani bílkoviny nic.. prostě jsem si řekl že to takhle budu papat.. když jsem dneska počítal podle jedné internetové stránky kolik mi to dá, tak mi vyšlo..
46g tuku 211g bílkovin 466g sacharidů a 3100 kcal vzhledem tomu že sice chci přibrat (co se týče cvičení, tak cvičím 3 denní split) ale vážím 70kg, tak toho mám zbytečně moc a nevím co z toho bych měl ubrat a nebo popřípadě či nějak překopat.. každopádně děkuji za rady a názory..
8hod - 200ml mléka 36g proteinu ( + B komplex, vitamín C, a sketrum [multivitamínový a multiminerální přípravek])
9-10hod - 200ml mléka, 100g ovesných vloček + 50g gaineru
12hod - kuřecí prsa 150g rýže 100g
15hod - 100g piškoty
17hod - trénink (max hodinu)
18hod - 130g gaineru
19hod - kuřecí prsa 150g rýže 100g
21hod - 100 piškoty
23hod - 250 Tvaroh + 36g proteinu
Teď užívám
Gainer - mutant mass
Protein - mutant whey
Ale už mi dochází, jaký by jste mi doporučili dále..?
Naposledy upravil kaufly dne st srpen 08, 2012 9:12 pm, celkově upraveno 3 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Spam

|
Zaslal: st srpen 08, 2012 7:49 pm Předmět: |
|
|
Já bych ubral na bílkovinách a přidal na tucích. Tuky kolem 70g a večer bych s tvarohem žádnej protein nedával, nebo aspoň ne obojí, buď tvaroh nebo protein - long. A ty dvě jídla ráno v 8 a v 9 bych dal dokupy a nějak je zjednodušil ( mléko, ovesné vločky, vlašské ořechy). Piškoty by se taky daly nahradit něčím lepším a natož samotné. A těch 130g gramů gaineru po tréninku... já nevím co takhle např. 40g proteinu a 80g gaineru?
|
|
| nahoru |
|
 |
kaufly
|
Zaslal: st srpen 08, 2012 8:43 pm Předmět: |
|
|
čím bys např. nahradil piškoty? :-) sotva jsem překousl ovesný vločky, a celozrné rohlíky na ty si nějak nemohu zvyknout :-//
Jinak pomalu mám dobraný Mutant mass a Whey mass, co by jste mi poradili do dalšího měsíce..?
|
|
| nahoru |
|
 |
vlkisekk
|
Zaslal: st srpen 08, 2012 9:18 pm Předmět: Re: Jídelák + jaký další supl..? |
|
|
8hod - 36g proteinu ( + B komplex, vitamín C, a sketrum [multivitamínový a multiminerální přípravek])200ml mléka, 100g ovesných vloček ,kus ovoce
12hod - kuřecí prsa 150g rýže 100g,repkovy olej
16hod - 50 g piskotu,20 g proteinu
18hod - 50g gaineru ,30 g proteinu
20 hod - kuřecí prsa 150g rýže 100g,zelenina
23hod - 250 Tvaroh + orechy
takhle by to melo stacit, chybi ti tam vajicka,kvalitnituky ,ovoce zelenina,kysane ml. vyrobky,hlavne,ze resis gainer
|
|
| nahoru |
|
 |
jirdano

|
Zaslal: st srpen 08, 2012 9:24 pm Předmět: |
|
|
| kaufly napsal: | | ..sotva jsem překousl ovesný vločky.. |
nasyp vločky, zalej teplou vodou, nech pár minut nabobtnat, přidej sladidlo, případně skořici či vanilkový aroma - jestli ti tohle nebude chutnat tak si divnej :D _________________ Do you even lift?
|
|
| nahoru |
|
 |
kaufly
|
Zaslal: st srpen 08, 2012 9:26 pm Předmět: Re: Jídelák + jaký další supl..? |
|
|
| vlkisekk napsal: | 8hod - 36g proteinu ( + B komplex, vitamín C, a sketrum [multivitamínový a multiminerální přípravek])200ml mléka, 100g ovesných vloček ,kus ovoce
takhle by to melo stacit, chybi ti tam vajicka,kvalitnituky ,ovoce zelenina,kysane ml. vyrobky,hlavne,ze resis gainer |
není tam ráno moc velký skos 8 hod a pak 12? nebo ty vločky s mlékem atd si myslel mezi 8-12 hod.?
|
|
| nahoru |
|
 |
kaufly
|
Zaslal: st srpen 08, 2012 9:29 pm Předmět: |
|
|
| jirdano napsal: | | kaufly napsal: | | ..sotva jsem překousl ovesný vločky.. |
nasyp vločky, zalej teplou vodou, nech pár minut nabobtnat, přidej sladidlo, případně skořici či vanilkový aroma - jestli ti tohle nebude chutnat tak si divnej :D |
Já to řeším tak že to prostě rozmixuju v mléku ručním mixérem, dám gainer a rychle to vypiju jako koktejl :D
|
|
| nahoru |
|
 |
jirdano

|
|
| nahoru |
|
 |
kaufly
|
Zaslal: čt srpen 09, 2012 12:25 pm Předmět: |
|
|
NUTREND MASS GAIN 14 (gainer)
NUTREND WHEY CORE 100 (protein)
Bude to dostačující? máte zkušenosti..? četl jsem že chuťově a rozpustnost to má dobrou, ale jenom že ten protein prý pění.. :-/
|
|
| nahoru |
|
 |
Onďa.
|
Zaslal: čt srpen 09, 2012 12:28 pm Předmět: |
|
|
| kaufly napsal: | NUTREND MASS GAIN 14 (gainer)
NUTREND WHEY CORE 100 (protein)
Bude to dostačující? máte zkušenosti..? četl jsem že chuťově a rozpustnost to má dobrou, ale jenom že ten protein prý pění.. :-/ |
Z mý zkušenosti je ten protein hnusnej, to radši něco od extrifitu nebo popř. Combat,Pro Antium,Pharma blend ale pokud ti na chuti a pěnivosti nesejde tak Whey core no
|
|
| nahoru |
|
 |
Big Muscle

|
Zaslal: čt srpen 09, 2012 12:49 pm Předmět: |
|
|
Já ti nevím, ale potřebuješ ten protein vůbec, když jsi v tom svém jídelníčku měl těch bílkovin až moc?
|
|
| nahoru |
|
 |
vlkisekk
|
Zaslal: pá srpen 10, 2012 5:11 am Předmět: Re: Jídelák + jaký další supl..? |
|
|
| kaufly napsal: | | vlkisekk napsal: | 8hod - 36g proteinu ( + B komplex, vitamín C, a sketrum [multivitamínový a multiminerální přípravek])200ml mléka, 100g ovesných vloček ,kus ovoce
takhle by to melo stacit, chybi ti tam vajicka,kvalitnituky ,ovoce zelenina,kysane ml. vyrobky,hlavne,ze resis gainer |
není tam ráno moc velký skos 8 hod a pak 12? nebo ty vločky s mlékem atd si myslel mezi 8-12 hod.? |
není tam skok, jestli budeš jíst v 8 nebo v 9 a potom ve 12 nebo v půl je úplně jedno, stejně se ti nepodaří jíst pořád na minutu přesně.
tady máš příklad jídelníčku bez proteinu, zvaš sám, jestli ho potřebuješ.
jídlo 1: vločky zalité mlíkem ochucené medem a sušeným ovocem, 2 vařené vejce , plátek celozrného chleba
jídlo 2: krutí maso, rýže, zelenina
jídlo 3: cotagee, pečivo, ovocná šťáva
jídlo 4: hovězí maso, těstoviny, zelenina
jídlo 5: tvaroh, arašídové máslo
po tréninku gainer, 5-6 jídel, víc nepotřebuješ
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|