|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
mich0lin
|
Zaslal: st srpen 08, 2012 6:41 pm Předmět: |
|
|
| Onďa. napsal: | | mich0lin napsal: | | Onďa. napsal: | | mich0lin napsal: | | Ronnie Coleman Pro-Antium mel nekdo?zkusenosti nebo nejaky protein?mel jsem od Nutrendu,Gaspariho |
Dneska mi došlo Pro-Antium v čokoládě. Měl jsem od něj velký očekávání podle recenzí a to taky splnil na jedničku. Chuť naprosto úžasná... lepší čokoládu jsem nepil a ta vůně když jsem tu pixlu otevřel. No zařadil jsem ho na 1 místo před combat. |
a jak je ta tom v porovnani s proteiny od nutrendu a gaspari? |
Nutrend jsem měl , byl naprosto hnusnej a hrozně pěnil. Gaspari nevím.
Každopádně Pro-Antium skoro nepění a plavou tam kousky nějakej sušenek čokoládových. Po stránce složení si myslím že je daleko dál než nutrend nebo gaspari u kterýho každej zpochybňuje původ. |
Presne tak,Nutrend penil jak svina mel jsem ho od kamose na zkousku a tohle jsem necekal,Gaspari me chutnal vice,neni u toho Colemana moc sacharidu,cukru?nechci moc pribirat..
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: st srpen 08, 2012 9:39 pm Předmět: |
|
|
| mich0lin napsal: |
neni u toho Colemana moc sacharidu,cukru?nechci moc pribirat.. |
Ne, je tam kreáč, ale čistě z proteiňáku nepřibereš. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: st srpen 08, 2012 9:51 pm Předmět: |
|
|
neni prece problem si tech par g S zapocitat do celkovyho denniho prijmu.. kdyz uz to chces takhle extremne resit _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
mich0lin
|
Zaslal: čt srpen 09, 2012 6:46 am Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | neni prece problem si tech par g S zapocitat do celkovyho denniho prijmu.. kdyz uz to chces takhle extremne resit |
pisu to z toho duvodu,ze jsem psal na pobocku a oni me napsali,ze je tam, hodne cukru,kdyz mam za cil spise shodit,tuk,ale zachovat svaly nebo je i nabrat,hlavne nenabirat tuk....takze zkusim proteinak od Colemana
|
|
| nahoru |
|
 |
c87

|
Zaslal: čt srpen 09, 2012 8:47 am Předmět: |
|
|
| mich0lin napsal: | | Luster napsal: | neni prece problem si tech par g S zapocitat do celkovyho denniho prijmu.. kdyz uz to chces takhle extremne resit |
pisu to z toho duvodu,ze jsem psal na pobocku a oni me napsali,ze je tam, hodne cukru,kdyz mam za cil spise shodit,tuk,ale zachovat svaly nebo je i nabrat,hlavne nenabirat tuk....takze zkusim proteinak od Colemana |
na kazdej etikete mas udavane mnozstvo sacharidov, nechapem co riesis
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: čt srpen 09, 2012 8:58 am Předmět: |
|
|
na sacharidech z proteinaku dieta nestojí. Dokonce ani ta ketogenní.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: čt srpen 09, 2012 1:22 pm Předmět: |
|
|
Nevím, jestli to není proti pravidlům, když tak to smažte.
Prodám tento nevyužitý protein https://obchod.ronnie.cz/s-427-maxi-pro-90--.html
Zakoupen jako dar mé maličkosti minulý týden na Ronnie eshopu, namíchány dvě dávky, bohužel mi naprosto nevyhovuje chuť (jahoda) ani složení (bo jsem zvyklý na jiné značky).
Cena 299 Kč včetně poštovného. Chápu, že lze mít obavy z toho, že tam bude nasypaný Persil nebo omítka, ale není třeba se bát  Než to doma cucat a pak to stejně vysypat do wc po nějaké době, tak to raději prodám za symbolickou cenu. _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
mich0lin
|
Zaslal: čt srpen 09, 2012 1:27 pm Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | ja bych se bal, ze tam je nasypanej prave maxi pro 90 |
ty kupujes jake proteiny?
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: čt srpen 09, 2012 1:31 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: čt srpen 09, 2012 1:32 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
mich0lin
|
Zaslal: čt srpen 09, 2012 1:37 pm Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | | mich0lin napsal: | | Luster napsal: | ja bych se bal, ze tam je nasypanej prave maxi pro 90 |
ty kupujes jake proteiny?
|
cca pred tejdnem sem dopil pro-antium coko/cookie a jinak muj nejoblibenejsi je Combat od MusclePharm, vsechny prichute sou super |
jj,diky,vyzkousim taky toho Colemana...
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: čt srpen 09, 2012 1:37 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
mich0lin
|
Zaslal: čt srpen 09, 2012 1:39 pm Předmět: |
|
|
| Bombay napsal: | | Luster napsal: | ja bych se bal, ze tam je nasypanej prave maxi pro 90 |
Tak to je těžko s dárkama. Já kupuju Smartlabs nebo tady na eshopu Extrifit. Jenže snoubenka dostala možnost mi vybrat protein dle sebe a výsledek nedopadl nejlíp.
Tak než to vyhodit, at z toho alespo neco je. |
jahoda asi moc silakum nechutna,me ani moc nesel gainer s cookies..neni nad coko
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: čt srpen 09, 2012 1:42 pm Předmět: |
|
|
Nejde o jahodu, suplementů s jahodou jsem měl několik a vždy bez problémů. Já třeba zase nemusím to čoko. _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|