|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Trhanec
|
Zaslal: čt srpen 09, 2012 8:29 am Předmět: |
|
|
Chtěl bych se zeptat... Co taková sůl v dietě? Solit s mírou a neměl by být problém?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
eSko
Naivka

|
Zaslal: čt srpen 09, 2012 8:43 am Předmět: |
|
|
Pokud nemáš problémy s tlakem a nejsi zavodněnej, tak sol tak, jak si zvyklej, dieta nedieta. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Sniper24

|
Zaslal: st září 26, 2012 8:34 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | doby, kdy jsem do sebe denne cpal 1000g sachru nekolik mesicu v kuse, ty uz jsou davno pryc diky bohu a pokud dojde na nejaky takovy 1-2 denni prasecak, tak je to opravdu jen vyjmecne a to ted uz maximalne 1x do roka. |
Promiň jen tak si tu po večeru z nudy pročítám diskuze, ale tohle mě teda fakt rozsekalo...
1000g sachru??? To si přijmul v normální stravě nebo sis ještě dopomáhal gainerem? Kolik si vážil v těch dobách? 200kg?
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: st září 26, 2012 8:41 pm Předmět: |
|
|
| Sniper24 napsal: | | Draper napsal: | | doby, kdy jsem do sebe denne cpal 1000g sachru nekolik mesicu v kuse, ty uz jsou davno pryc diky bohu a pokud dojde na nejaky takovy 1-2 denni prasecak, tak je to opravdu jen vyjmecne a to ted uz maximalne 1x do roka. |
Promiň jen tak si tu po večeru z nudy pročítám diskuze, ale tohle mě teda fakt rozsekalo...
1000g sachru??? To si přijmul v normální stravě nebo sis ještě dopomáhal gainerem? Kolik si vážil v těch dobách? 200kg? |
Jde to i beznou stravou, ja daval kolem 750 , ale jen asi tyden, takze 1000 i predstavit umim, i kdyz ne dlouhodobe.
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
|
| nahoru |
|
 |
RoscoeArbuckle
|
Zaslal: st září 26, 2012 8:53 pm Předmět: |
|
|
| Sniper24 napsal: | | Draper napsal: | | doby, kdy jsem do sebe denne cpal 1000g sachru nekolik mesicu v kuse, ty uz jsou davno pryc diky bohu a pokud dojde na nejaky takovy 1-2 denni prasecak, tak je to opravdu jen vyjmecne a to ted uz maximalne 1x do roka. |
1000g sachru??? To si přijmul v normální stravě nebo sis ještě dopomáhal gainerem? Kolik si vážil v těch dobách? 200kg? |
uplne v pohodě jde dat 1000gr
|
|
| nahoru |
|
 |
Sniper24

|
Zaslal: st září 26, 2012 9:01 pm Předmět: |
|
|
| Judson napsal: |
Jde to i beznou stravou, ja daval kolem 750 , ale jen asi tyden, takze 1000 i predstavit umim, i kdyz ne dlouhodobe. |
Mně osobně dělá problém přijmout 5g/1kg, porád do sebe něco tlačit mě vůbec nebaví - zjistil jsem ale že mi bohatě stačí na přibírání něco málo přes 4g/1kg a mám to kolem 400g na den když nepočítám potréninkový nápoj.
EDIT: naopak mám problém abych nepřešvihl bílkoviny
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st září 26, 2012 10:58 pm Předmět: |
|
|
| Majesty napsal: | S dreperovo vydejem to bylo nejspis tak akorat aby se udrzel na tehdejsi vaze |
Tak posledni rok / rok a pul ty sachry muzu mit tak okolo 400g denne, vic jist nechci, i kdyz bych zvladl i nekolikrat vic a vzhledem k mym treninkum, ktere jsem do nedavna vedl, bych i mohl. Tech 1000+ jsem jedl v dobe pred par lety, kdy jsem se hnal za velkymi objemy a z vahy okolo 70kg jsem se vyzral behem velmi kratke doby na vice jak 100kg. Byla tam nejaka svalova pamet a roli hral i kreatin, ktery mne dost pomohl, ale sracek jsem nabral hodne. Jak uz jsem rikal, absolutne bych nemel problem takhle i vice jist dlouhodobe den co den, jen je problem v tom, ze tloustnu :) a v tom, ze to neni moc prakticke, protoze cim vice jim, tim jsem unavenejsi a blbe se citim no a dalsi vec je samozrejme zdravi.
Kdyz jsem mel obcas nejaky prasecak (nebo spise zkrat, protoze to nikdy nebylo planovane), tak ten prijem sacharidu a tuku byl mnohem mnohem vyssi, tam uz ten prijem energie sel do opravdu zavratnych hodnot a asi bych to nikdy nespocital, protoze to bylo 1-2 denni nakontrolovane nonstop obzerstvi. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: st květen 14, 2014 4:54 pm Předmět: |
|
|
Dneska jsem to trochu přepískl  :
1) 200 g. steak + zeleninový salát (původně to mělo skončit u tohohle, ale nějak se to zvrtlo a neodolal jsem dalším chodům  )
2) návštěva Café Louver na Národní: TEPLÝ JABLEČNÝ ZÁVIN s vanilkovou omáčkou a šlehačkou + horká čokoláda, 1x banánová bábovka, 1 kopeček banánové zmrzliny. Škoda mluvit, byl to orgáč  .
3) honila mě mlsná, takže se pokračovalo - směr Mark and spencer: 2x čokoládový donut + 2x kobliha s marméládou
4) pořád nepřichází pocit uspokojení, takže další zastávka: Ovocný světozor - 1x míša dort
5) svoje pokušení po sladkém jsem utišil, bohužel mě ještě honila mlsná po něčem masovém, takže směrem na Příkopy: 1x donner kebab s hovězím masem
6) cestou na vlak procházím farmářskýma trhama - neodolal jsem - 1x vdolek s povidlama
|
|
| nahoru |
|
 |
Mino830
|
|
| nahoru |
|
 |
yura
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: st květen 14, 2014 8:48 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: |
Pak prisel onen zkrat, kdy jsem cely den naprosto nekontrolovane jedl, na co jsem prisel v obrovskych mnozstvich (pro predstavu treba ruzne oplatky, susenky, zmrzliny, parky... vse pocitaje na 10ky ks / baleni, proste tisice a tisice kalorii), k tomu jsem zaroven dal i 2-3 dny odpocinek, protoze pri takovem zrani samozrejme nejde nic delat, jen dychat a ani to neni snadne :) . Samozrejme jsem z toho mel vzdy vycitky, protoze jsem se bal, ze priberu (ano pribral jsem ten den jsem jednou vazil myslim o 12kg vice) | Respekt! tohle jde fakt mimo mě jak to tělo některých lidí zvládne :o)
-Já si teď ve Žrací den dám třeba puding s piškotama, pizzu a nějakou mléčnou rýži a jsem kompletně plnej a ukojenej :o))
Jinak mi teď docela vyhovovalo 2xtýdně nějaký trošičku chutnější jídlo-né junk food, ale víc sachrů a 1x za 14dní nějakej pohoda den-musli,piškoty,pudink, víc ovoce...
|
|
| nahoru |
|
 |
yura
|
|
| nahoru |
|
 |
MikTek
|
Zaslal: čt květen 15, 2014 3:02 pm Předmět: |
|
|
| eSko napsal: | Kdo jede správně dietu, nepotřebuje prasečák. Kdo má setsakra podseknutý příjem a nebo výkyvy v kalorickém příjmu (viz sach. vlny), tak je jasný, že ten mozek lační po těch nejhorších možných potravinách (kopa nekvalitního tuku + cukrů).
Kdo nemá závodní ambice, tak ať si radši nastaví pohodovou dietu s vyřazením nesmyslných potravin, které tělu nic moc nedají, a postaví si jídelníček na racionálním základu. Přidat k tomu aerobní aktivitu a je klid. Nebo je snad lepší natahat do sebe vodu, zablokovat si trávení kopou jídla, z toho většinu ještě poslat do záchodu a druhý den být grogy z předešlého "inzulinového" dne?
Prasečák je výmluva pro ty, co nedokážou být disciplinovaní v jídle a musí se na něco vymluvit, aby se mohli nažrat jako prasata. Něco jiného je carb-up, který je stokrát lepší a účinnější, než tohle to žraní všeho možnýho kolem sebe. |
Podle mě názor vytvořený spojením kvalitního vzdělání a selským rozumem +1 :)
Hlášky který pěkně zacvičili s břichem :
jirdano : "softcore prasečák"
Reiben : "McD, BK, KFC - americkej trojboj!"
kam na to chodíte
Za mě...když držím dietu tak smysluplně a poctivě, vím proč to dělám a podle toho se chovám ne?
Zaprasit si můžu sem tam v obejmu...protože tam stejně počítám s tím, že narostu o svaly i nějaký tuk...protože i v obejmu jím zdravě, tak je jedno kdy tu "psychyiku" podpořím ne?
Nechci to tu drtit pořád dokola, ale ted jedu CKD a nepřijde mi to jako dieta ale jako 5 dní prasečáku a 2 dny turboprasečáku Ale kupodivu...tuk jde krásně dolu čemuž jsem vážně nevěřil když jsem to četl poprvé...je pravda, že prvních pár dní jsem měl chutě, protože jsem blbě sestavil jídelák (moc bílkovin a málo tuků)...ale pak už pohodička.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|