Filmy

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 442, 443, 444 ... 614, 615, 616  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Filmy  Úvodní stránka -> Ostatní -> Filmy
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
RoscoeArbuckle

PříspěvekZaslal: čt srpen 09, 2012 10:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Johncreasy napsal:
Je mi líto, že ses v tom stádu našel. Za nej filmového znalce se nepovažuju, to je vzhledem k rozsáhlosti kinematografie ai znalostem skutečných odborníků směšné, a mám co dohánět......ovšem z toho co jsem za ta léta prošel jsou podle mě vyjímeční tvůrci: Bergman, Vláčil, ale nejen ti....
Kdybych měl jmenovat dle mého vrcholná díla, tak:

Lesní jahody, Sloní muž, Unaveni sluncem, Doktor Živago, Playtime, Dům duchů, Šepoty a výkřiky, Hodina vlků, Bílá stuha, Bídníci. Z našich Petrolejové lampy, Údolí včel, Ucho, Všichni dobří rodáci. Z televizních inscenací, Pilát Pontský onoho dne, Tažní ptáci, Ikarův pád, Ubohý pan Kufalt.

Ale najdou se i komerčnější věci, které mají mistrovskou atmosféru: Sedm, 8mm, Život Davida Galea, 12 Opic, Vetřelec, L.A Confidental, Training day, Funny Games U.S.A, Tenkrát na západě, Excalibur, Zelená míle

Je mi samozřejmě jasné, že v tomhle spolku uctívačů toho, co se mi řekne....nemůže jít o populární názor.

kdyz pominu Vetřelce , tak tyhle všechny filmy na celym svete nevidela ani desetina, co videla Star Wars. Netvrdim, ze je to nejlepsi film na svete, ale je to proste fenomen Johne. Cos se v celosvetovym meritku o tech filmech cos vyjmenoval, neda ( az na toho Vetrelce )
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Johncreasy

PříspěvekZaslal: čt srpen 09, 2012 11:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jj...Rytmuse taky zná víc lidí, než naše nejlepší básníky. Takhle zcestnej argument jsem ještě neslyšel (vlastně jsem ho bohužel slyšel mockrát.) Taky chci říct, že jsem nezpochybnil ten film jako fenomén. Tím bezesporu je. To nesouvisí s kvalitou. Ale nechme už toho.
Moocha

PříspěvekZaslal: pá srpen 10, 2012 10:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá srpen 10, 2012 10:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Piráti jsou z těch celovečerních rodinejch filmů to nejlepší. První a poslední díl sem si teda užil nejvíc, ale i ostatní mě díky Deppovi bavily
seeya

PříspěvekZaslal: pá srpen 10, 2012 11:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

RoscoeArbuckle napsal:
Johncreasy napsal:
Je mi líto, že ses v tom stádu našel. Za nej filmového znalce se nepovažuju, to je vzhledem k rozsáhlosti kinematografie ai znalostem skutečných odborníků směšné, a mám co dohánět......ovšem z toho co jsem za ta léta prošel jsou podle mě vyjímeční tvůrci: Bergman, Vláčil, ale nejen ti....
Kdybych měl jmenovat dle mého vrcholná díla, tak:

Lesní jahody, Sloní muž, Unaveni sluncem, Doktor Živago, Playtime, Dům duchů, Šepoty a výkřiky, Hodina vlků, Bílá stuha, Bídníci. Z našich Petrolejové lampy, Údolí včel, Ucho, Všichni dobří rodáci. Z televizních inscenací, Pilát Pontský onoho dne, Tažní ptáci, Ikarův pád, Ubohý pan Kufalt.

Ale najdou se i komerčnější věci, které mají mistrovskou atmosféru: Sedm, 8mm, Život Davida Galea, 12 Opic, Vetřelec, L.A Confidental, Training day, Funny Games U.S.A, Tenkrát na západě, Excalibur, Zelená míle

Je mi samozřejmě jasné, že v tomhle spolku uctívačů toho, co se mi řekne....nemůže jít o populární názor.

kdyz pominu Vetřelce , tak tyhle všechny filmy na celym svete nevidela ani desetina, co videla Star Wars. Netvrdim, ze je to nejlepsi film na svete, ale je to proste fenomen Johne. Cos se v celosvetovym meritku o tech filmech cos vyjmenoval, neda ( az na toho Vetrelce )

Miliarda much sa nemoze mylit..
seeya

PříspěvekZaslal: pá srpen 10, 2012 11:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
http://www.csfd.cz/film/269236-bitevni-lod/

:D 7/10 a nejlepší katastrofickej film posledních let... když to srovnám s 2012, transformákama, Reevesovým Day the Earth Stood Still a dalšíma podobnýma, tak prostě nejlepší. Nejvíc reálný, docela hezký efekty a i kvalitní herci. Film je ale nakonec stejně o tom, že je vtipnej a proto je tam i Rihanna. No pokud někdo hledá osvícení, tak nemá smysl to sledovat, ale jinak koukatelný a čekal jsem to teda mnohem horší.

To rad pocujem, popkorn je na stole a cola v chladnicke :)
Moocha

PříspěvekZaslal: so srpen 11, 2012 12:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
Piráti jsou z těch celovečerních rodinejch filmů to nejlepší. První a poslední díl sem si teda užil nejvíc, ale i ostatní mě díky Deppovi bavily

No já ti nevím, ale zombie piráti a čaroděj kapitán s kouzelnou šavlí na mě byli trošku moc jinak první tři díly souhlasím, že byly prima rodinná komedie :)
Luster

PříspěvekZaslal: so srpen 11, 2012 10:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

to neni film pro deti?
Loudy

PříspěvekZaslal: so srpen 11, 2012 11:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

To bude řežba, už se těšim

Judson

PříspěvekZaslal: ne srpen 12, 2012 1:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

seeya napsal:
guruhonza napsal:
http://www.csfd.cz/film/269236-bitevni-lod/

:D 7/10 a nejlepší katastrofickej film posledních let... když to srovnám s 2012, transformákama, Reevesovým Day the Earth Stood Still a dalšíma podobnýma, tak prostě nejlepší. Nejvíc reálný, docela hezký efekty a i kvalitní herci. Film je ale nakonec stejně o tom, že je vtipnej a proto je tam i Rihanna. No pokud někdo hledá osvícení, tak nemá smysl to sledovat, ale jinak koukatelný a čekal jsem to teda mnohem horší.

To rad pocujem, popkorn je na stole a cola v chladnicke :)

Potvrzuji, je to good. Cekal sem pitominu ,ale dalo se to. Propagace americkeho namornictva se dala prekousnout a na Rihannu se pekne koukalo.
Akorad to s tou kotvou dost prehnaly.
Marky V.

PříspěvekZaslal: ne srpen 12, 2012 8:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Parádní film pro malinko náročnější diváky:
http://www.csfd.cz/film/12375-smrtici-bumerang/
Johncreasy

PříspěvekZaslal: ne srpen 12, 2012 11:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Marky V. napsal:
Parádní film pro malinko náročnější diváky:
http://www.csfd.cz/film/12375-smrtici-bumerang/

Naprosto skvělej film, s jedním z nejlepších hereckých výkonů, který jsem kdy viděl za celej život. U mě 10/10 a to dávám tak jednomu filmu ze sta.
madball

PříspěvekZaslal: ne srpen 12, 2012 6:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Do tohoto topiku moc nechodím, takže nevím jestli to už tady nebylo. Viděl to někdo? Je to dobrý? Podle ukázek to nevypadá zle a asijský akční filmy považuju za top.

The Raid: Redemption (Serbuan Maut)

Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Turakam

PříspěvekZaslal: ne srpen 12, 2012 6:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jj videl som to dávnejšie, aj tu sa to riešilo, dobrý tvrdý akčák, ale zas nič svetoborného.
madball

PříspěvekZaslal: ne srpen 12, 2012 6:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dík, to mi stačí, mrknu na to. :)
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Filmy Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 442, 443, 444 ... 614, 615, 616  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: