|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
randall
|
Zaslal: ne srpen 12, 2012 2:13 pm Předmět: |
|
|
[quote="Seva98"]Moocha: V Paleu neni tak tezke udelat jidlo, ke kteremu proste nedas tu prilohu (ryze,testoviny,chleba,atd.). Ale je tezke udelat jidlo bez prilohy, ktereho se najis. Proto asi stale touzis po chlebu.
Toto je absolutní pravda,posnídam omeletu ze čtyř vajec a slaniny, tak nějak bych něco potřeboval přikusovat,přestože mam pocit sytosti,co je ale super alespon u mě je,že po takový snídani mužu za hodku a pul jít něco dělat,kdežto po vločkách nebo těstovinách jsem už měl zas hlad.ale byl jsem nafouklej a bál se udělat krok.Jinak dovolim si nastínit muj jídelak,tak jak ja to paleo pochopil a praktikuju.
snídaně: 4 vejce zhruba 50g slaniny
oběd:vařený maso (prakticky ovar)většinou vepřová plec,srdce a k tomu hromada zeleniny dušený,někdy přihodim orestovanou slaninu
večeře většinou po tělocviku:zbytek od oběda zelenina a avokádo
pak pravidelný nočni probuzení tak ve dvě v noci a to pošlu jogurt selskej 500g nebo nějakej řeckej
jinak během dne asi něco jako svačina hromada ořechů zejména mandle
co se týče ovoce banán,jablko,většinou dopoledne,ale to se právě projeví do hodiny ukrutnym hladem,což přisuzuju výkyvu izulinu
Jo a poznatek,najednou mi přijde pixla proteinu co mam doma zbytečná
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
MM-1
|
Zaslal: ne srpen 12, 2012 6:48 pm Předmět: |
|
|
Zrejme to udelam tak ze se ted jeste budu snazit pribrat prevazne ze sacharidu, protoze s tuku bych to proste nedal uz tedka davam kolem 150g bilkovin (zivocisnejch), 600-700g sachru a 100-150g tuku. Takze ty sacharidy bych tezko nahrazoval, ale pokud mi to pribirani zase nepujde tak uz se na ten svuj strongmanskej cil vyseru a zacnu jest podle paleo a budu si drzet tech svych 100kg. _________________ To seš ty petera??? Neee to nejsem já...
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
|
| nahoru |
|
 |
Sonny360
|
Zaslal: čt srpen 30, 2012 5:14 pm Předmět: ... |
|
|
čauvec, když jsem se pár dní (cca přes týden) snažil kombinovat bílkoviny s kvalitními tuky, plus nějaké to ovoce a zelenina... tak největší problém jsem měl se zažíváním...zvykne si na to postupem času tělo a nebo to každýmu hold nesedne? díky...
|
|
| nahoru |
|
 |
kid
|
Zaslal: čt srpen 30, 2012 5:21 pm Předmět: |
|
|
Otázka je, jak sis to namixoval? Se zažíváním u tohoto typu stravování problém většinou nebývá.
Nicméně každému to sednout nemusí, to je pravda.
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny HaRd
|
Zaslal: čt srpen 30, 2012 5:35 pm Předmět: |
|
|
S ovocem a zeleninou opatrně, mě dokáže větší množství pěkně prohnat.
Při kombinací bílkovina a tuk jsem se zažíváním nikdy neměl sebemenší problém. _________________ "To mi rve koule"
Eric Cartman
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: čt srpen 30, 2012 5:45 pm Předmět: |
|
|
Se zazivanim muzou byt problemy, kdyz se snazis nahnat kalorie vetsim mnozstvim masa, ktere je bez tuku, neni vubec potreba jist vice bilkovin, nez si jedl doposud.
|
|
| nahoru |
|
 |
Vittus

|
Zaslal: po únor 25, 2013 5:18 pm Předmět: |
|
|
Může mi někdo vysvětlit proč jsou zakázané luštěniny v PD? _________________ Semper fidelis!
|
|
| nahoru |
|
 |
ZeleznaKoule

|
Zaslal: po únor 25, 2013 5:21 pm Předmět: |
|
|
Možná se pletu, ale podle mě jsou zakázané jen v případě, že Ti způsobují zažívací potíže.
A jinak se jejich nevhodnost zpravidla vysvětluje tak, že slupka luštěnin obsahuje velké množsví toxických látek, které je chrání před konzumací zvěří a člověkem. Proto je třeba je máčet ve vodě, aby změkly a pustily toxiny.
Ale nejsem žádnej ekšpert, takže místní paleo boys budou nejspíš vědět víc.
|
|
| nahoru |
|
 |
Vittus

|
Zaslal: po únor 25, 2013 5:36 pm Předmět: |
|
|
Právě to bych ještě tak nějak bral u fazolí. Ale třeba hrášek, ten je přímo nadrcenej vitamíny a bílkovinami _________________ Semper fidelis!
|
|
| nahoru |
|
 |
ZeleznaKoule

|
Zaslal: po únor 25, 2013 5:38 pm Předmět: |
|
|
Jak říkám, v paleu nejedu, odpovědět musí někdo fundovanější. Předpokládám, že ta informace bude dohledatelná minimálně v pracech Roba Wollfa a Marka Sissona.
|
|
| nahoru |
|
 |
krose

|
Zaslal: po únor 25, 2013 6:55 pm Předmět: |
|
|
Zdar, nevíte jestli existuje nějaká česká kniha o paleo nebo o paleo receptech? Díkec
|
|
| nahoru |
|
 |
Zdenek Pilc

|
Zaslal: po únor 25, 2013 7:10 pm Předmět: |
|
|
o české nevim, ale recept snad není takovej problém si přeložit do angličtiny ne ? mam knížku 150 receptů v pdf _________________ "The only person you need to worry about being better then is the person you were yesterday!"
Mike Jenkins
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: po únor 25, 2013 7:20 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Zdenek Pilc

|
Zaslal: po únor 25, 2013 7:56 pm Předmět: |
|
|
Frozz: a ty nepiješ mléko ?
Právě před týdnem jsem zjistil že mam možnost dostat litr za 10kč přímo od krav pouze chlazené "raw", ohledně paleo o tom často slyšim, že mléko ne, ale na druhou stranu se podívám na jídelák strongmanů a všichni to lemcaj na galony - samozřejmě raw. Jogurty baštim jen od Holandie bílé, ale taky člověk neví, jak to upravují, ale složením (co píšou na obalu) jsou asi nejlepší. _________________ "The only person you need to worry about being better then is the person you were yesterday!"
Mike Jenkins
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|