|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
DaBr

|
Zaslal: po srpen 13, 2012 2:36 pm Předmět: Anabolikum |
|
|
Tak po krátce době zase zdravim a rád bych slyšel vaše osobní zkušenosti s těmito dvěma produkty.
VemoHerb Ecdysterone
PhD Methoxy-7-Test
Zvažuju zakoupení jednoho z těchto dvou.
Tréninkový plán i stravu mám vyřešenou a doplňky taky (protein,vitaminy,minerály,glutamin,kreatin)
Jedná se mi o to jestli jeden z těch dvou výše uvedených může mít výsledky a pokud má někdo zkušenosti a rád by se o ně podělil.
Nebo, když to nejsou "bobule" tak tyhle produkty sou jen marketingový tah a moc to nefunguje? :))
Díky ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Majesty

|
Zaslal: po srpen 13, 2012 2:48 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Mates-daoc

|
Zaslal: po srpen 13, 2012 3:45 pm Předmět: VemoHerb |
|
|
radši šáhni po VemoHerb Tribulus Forte , nová verze , odzkoušeno , testy a vše kolem .
a stojí cca 60 kps - 450-500 kč ,
nenech se nachytat reklamami typu nejsilnější náš tribulus obsahuje 90 % saponinů , ( jakých ??? )
Najdi si testy saponinu a porovnej ,
|
|
| nahoru |
|
 |
banán9
|
Zaslal: po srpen 13, 2012 5:49 pm Předmět: |
|
|
Majesty dovolím si ti oponovat Vemoherb Tribulus Terrestris na mě fungoval velmi dobře,ale je to drahá sranda a učinek tak 3-4 týdny.Možná je to taky díky tomu,že už jsem starší kluk a na vás mladší a testosteronem nabité to nemá takový učinek.
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: po srpen 13, 2012 7:20 pm Předmět: |
|
|
Tribulus funguje paradne v kazdem veku, nevim proc je tak rozsireny mytus ze funguje jen pro starsi, me pomohl hodne a to je mi jen 20
|
|
| nahoru |
|
 |
petr616
|
Zaslal: po srpen 13, 2012 7:27 pm Předmět: |
|
|
| Majesty napsal: | | Tribulus funguje paradne v kazdem veku, nevim proc je tak rozsireny mytus ze funguje jen pro starsi, me pomohl hodne a to je mi jen 20 |
Muzu se zeptat jak ?
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: po srpen 13, 2012 7:28 pm Předmět: |
|
|
| Majesty napsal: | | Tribulus funguje paradne v kazdem veku, nevim proc je tak rozsireny mytus ze funguje jen pro starsi, me pomohl hodne a to je mi jen 20 |
Přesně tak...mě funguje i v 17ti.
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: po srpen 13, 2012 7:43 pm Předmět: |
|
|
| petr616 napsal: | | Majesty napsal: | | Tribulus funguje paradne v kazdem veku, nevim proc je tak rozsireny mytus ze funguje jen pro starsi, me pomohl hodne a to je mi jen 20 |
Muzu se zeptat jak ? |
Zavodneni, pribral jsem nejaky svaly, lepsi rege, vetsi sex drive, vetsi chut do cviceni... ale dost jsem prepalil davkovani
|
|
| nahoru |
|
 |
petr616
|
Zaslal: po srpen 13, 2012 7:48 pm Předmět: |
|
|
| Majesty napsal: |
Zavodneni, pribral jsem nejaky svaly, lepsi rege, vetsi sex drive, vetsi chut do cviceni... ale dost jsem prepalil davkovani |
A co s porovnanim s kreatinem, co lip slape, ber v potaz i cena/vykon ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: po srpen 13, 2012 7:50 pm Předmět: |
|
|
| petr616 napsal: | | Majesty napsal: |
Zavodneni, pribral jsem nejaky svaly, lepsi rege, vetsi sex drive, vetsi chut do cviceni... ale dost jsem prepalil davkovani |
A co s porovnanim s kreatinem, co lip slape, ber v potaz i cena/vykon ? |
Ja to jel prave s cyklem kreatinu a nemohl jsem si to vynachvalit, samotny kreatin mi neslapal ani z poloviny tak efektivne
|
|
| nahoru |
|
 |
petr616
|
Zaslal: po srpen 13, 2012 7:56 pm Předmět: |
|
|
| Majesty napsal: |
Ja to jel prave s cyklem kreatinu a nemohl jsem si to vynachvalit, samotny kreatin mi neslapal ani z poloviny tak efektivne |
No to muze byt zajimava kombinace, ale tolik penez za pilule....z toho uz jsem vyrost.
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: po srpen 13, 2012 7:59 pm Předmět: |
|
|
majesty ten tribulus totiz rozdrtil, smichal s infuznim roztokem, pridal kreatin, trochu dzusu a daval ho primo do zily
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: po srpen 13, 2012 8:01 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
duke.dukem
|
Zaslal: po srpen 13, 2012 8:04 pm Předmět: |
|
|
A nebylo by lepsi ten tribulus z tech kapsli vysypat, prisypat kreatin (samozrejme Creapure) a pro lepsi ucinnost i trochu glukopuru (ale ne moc, at to nejde do tuku), nasledne to ubalit a vykourit?
|
|
| nahoru |
|
 |
jirdano

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|