|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Jaky mate obvod stehna? |
| min nez 60 |
|
25% |
[ 14 ] |
| 60-65 cm |
|
38% |
[ 21 ] |
| 66-70 cm |
|
12% |
[ 7 ] |
| 71-75 cm |
|
7% |
[ 4 ] |
| 76-80 cm |
|
3% |
[ 2 ] |
| vic nez 81 |
|
11% |
[ 6 ] |
|
| Celkem hlasů : 54 |
|
| Autor |
Zpráva |
smetak

|
Zaslal: út srpen 14, 2012 12:13 pm Předmět: |
|
|
Vsak meril obvod treti nohy _________________ [img:3613abfd0c]http://media.fukung.net/images/4301/4f10967de9cdmoustaches7xp5db1te.gif[/img:3613abfd0c]
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Luster

|
Zaslal: út srpen 14, 2012 12:28 pm Předmět: |
|
|
zadna ironie, mam ty nohy fakt nejaky tenky  dukaz:
_________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: út srpen 14, 2012 12:36 pm Předmět: |
|
|
... head troubo... neměříš si nohu, ale hlavu !
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: út srpen 14, 2012 12:36 pm Předmět: |
|
|
hehe, no ak je to ruka, tak tiež nič moc:) _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: út srpen 14, 2012 12:38 pm Předmět: |
|
|
Ta bota je ti nějak velká koukám _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: út srpen 14, 2012 12:45 pm Předmět: |
|
|
:D na té noze roste triceps ne?
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: út srpen 14, 2012 12:48 pm Předmět: |
|
|
Lustere, ty jsi typ _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
riker

|
Zaslal: út srpen 14, 2012 1:14 pm Předmět: |
|
|
nedavno jsem narazil na jeden zajimavy clanek:
http://www.weightrainer.net/potential.html
pise se tam na jakou max hmotnost a jednotlivy miry je mozny se naturalne dostat. Ty cisla tam by meli byt trochu nadsazeny, takze clovek s normalni genetikou se na ne nedostane.
Konkretne treba u me:
vyska: H = 75"
obvod nohy nad kotnikem (nejuzsi misto): A = 8.6"
max obvod stehen: thigh = 1.3868A + 0.1805H = 25.464" = 64.679 cm
momentalne mam obvod stehna 58cm, pri 8% tuku, takze by to nemelo byt moc zkresleny tukem.
Vypliva z toho par hodne zajimavych poznatku:
1. prestoze nohy cvicim prumerne jednou za rok, kdyz me zbyde trochu casu po treningu, tak jsem skoro na svym max.
2. vsichni ti co tady pisou stehna nad 65 cm, a ze jich je celkem dost, bud:
A. jsou podstatne vyssi nez ja, a tim nemyslim o par cm. Jasne takovy lidi existujou, ale pochybuju ze je jich takova koncentrace na tomhle foru
B. maji podstatne mohutnejsi kostru - opet plati to co v A
C. jsou tlusti
D. kecaji
E. berou steroidy
tak si vyberte ;-)
jo a jeste jedna zajimava vec z toho clanku:
| citace: | | Testosterone is required for muscle growth and maintenance, and there is a limit as to the amount of testosterone the male body can produce in good health. Resistance training results in micro-trauma to protein structures within the muscle cells and circulating testosterone is instrumental in the repair and replacement of these structures. Once the body has attained the maximum amount of muscle mass that the available testosterone can maintain - i.e. "repair" after training and replace with an equal amount of "new" proteins - then no additional proteins, and therefore no additional muscle mass, can be added and maintained. |
takze to nakonec vypada ze cviceni noh ubira potencial pro vrsek tela...
|
|
| nahoru |
|
 |
Cratach

|
Zaslal: út srpen 14, 2012 1:52 pm Předmět: |
|
|
to riker: je to zajimava stranka, hezky je, ze se tam pracuje i s tim obvodem zapesti a kotniku. Akorat u tech vyslednejch obvodu tam je potom dal napsany, co se ma kde merit zatly a co povoleny - hrudnik mas napr. merit povolenej a to stehno povoleny, ve stoje a dokonce na pul cesty mezi kolenem a zacatkem prd*le _________________ "A vy jste jako kdo?"
|
|
| nahoru |
|
 |
prochm
|
Zaslal: út srpen 14, 2012 3:58 pm Předmět: |
|
|
| citace: | 2. vsichni ti co tady pisou stehna nad 65 cm, a ze jich je celkem dost, bud:
A. jsou podstatne vyssi nez ja, a tim nemyslim o par cm. Jasne takovy lidi existujou, ale pochybuju ze je jich takova koncentrace na tomhle foru
B. maji podstatne mohutnejsi kostru - opet plati to co v A
C. jsou tlusti
D. kecaji
E. berou steroidy |
Myslím, že D. je správně
Ale jinak se mi ten výpočet moc nezdá. Já znal celkem dost lidí v mé výšce 170cm, kteří měli přes stehna hodně přes 70cm v objemové přípravě to znamená nějakých 15% tuku. I když to bylo měřené ne uprostřed stehna mezi kolenem a začátkem zadku ale nahoře asi 2cm pod zadkem ale i tak by to uprostřed vycházelo přes 70cm. Podotýkám, že naturálně.
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
|
| nahoru |
|
 |
Sir Lukas ze Strmilova

|
Zaslal: út srpen 14, 2012 5:09 pm Předmět: |
|
|
Lusterovu fotku jsem si uložil do PC, to musím někde zveřejnit _________________ Ať ten, kdo neviděl padat tmu, neslibuje kráčet nocí. J.R.R.Tolkien (Pán prstenů: Společenstvo prstenu)
|
|
| nahoru |
|
 |
riker

|
Zaslal: út srpen 14, 2012 6:38 pm Předmět: |
|
|
Cratach: jj, tak jsem to vzdycky meril. Treba merit hrudnik nadechnutej by asi nedavalo moc smysl.To by se porovnavala spis kapacita plic nez svaly...
prochm: napadaji me 2 vysvetleni
1. jak moc veris ze opravdu jeli naturalne?
2. i relativne malo tuku dokaze udelat hodne. Kdyz si pro zjednoduseni predstavis ze prurez stehna ma tvar kruznice, tak jeho obvod muzes spocitat jako:
o = 2 * pi * r = 6.28 * r
takze kdyz r se zvetsi o 1 cm, tak obvod se zvetsi o 6.28 cm. To znamena ze 1 cm silna vrstva tuku ti prida vic nez 6 cm na obvodu.
|
|
| nahoru |
|
 |
prochm
|
Zaslal: út srpen 14, 2012 6:57 pm Předmět: |
|
|
Byli to moji sparingpartneři. Mimo to jsme byli všichni v juniorském věku. A nikdo nebyl takový blázen, aby něco takového v tom věku bral. Mimochodem já sám jsem měl jako dorostenec na soutěži přes stehno 64cm při 6% tuku. Víška 169cm váha 77kg. V pase jsem měl 70 cm. A to jsem nebyl nějaká vyjímka. Jinak rozdíl v obvodu stehna při 15% tuku a 6% tuku není zase tak velký jak si myslíš. Ale je to samozřejmě hodně individuální. Každému se ten tuk ukládá jinde a v jiném množství.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|