|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
jirdano

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
eallinne

|
Zaslal: čt srpen 16, 2012 9:51 am Předmět: |
|
|
Měla bych taky jeden dotaz. Zkouším sacharidové vlny na rozpohybování metabolismu a samoizřejmě na úbytek tuku. Našla jsem si článek zde na ronnie a nastavila si ji na 30-30-90-130-170-200-200. Nehodlám jít nekam na prkna, ale chtěla bych se trosku zpevnit odtucnením. Polisluji, 2x týdně a běhám venku či na elipticalu celkem cca 4x týdně hodinu, ačkoliv jsem v článku četla že hubnout se bude i bez pohybu ale ním je to lepší, s tím souhlasím, nedokázala bych se nehýbat. Zatím ale po14 dnech nešlo dolu ani deko. Přiznávám se ale že si denně dám 2KL araš. másla a občas přidám šunku či eidam k bílkům nebo k masu, také nemám pokaždé prsa ale třeba stehno, myslela jsem, že když nemám chut závodit že tyhle úpravy nevadí. Mám jet tedy striknějc? nebo počkat? Ubrat už asi nemohu, už takhle mám hlad jako blázen
Jako suroviny pouzivam B: kureci, tunak, bílky, tvaroh, cottage S: racia, ryze, kuskus
Jsem mrnava, mam 166cm, 60kg a z toho 17kg tuku _________________ "Mě je dvacet a kolik je Vám?" ..... "Já jsem pedofil"
|
|
| nahoru |
|
 |
x46x
|
Zaslal: čt srpen 16, 2012 9:53 am Předmět: |
|
|
| jirdano napsal: | | x46x napsal: | | Vím že se nedá zhubnout rovnoměrně ale nevím o jiném místě kde by byl nějaký tuk. |
to si asi myslel obráceně že se nedá zhubnou rovnoměrně..? z vlastní zkušenosti ti můžu říct že by ses asi pořádně divil kdybys věděl kolik toho na sobě taháš |
Ano samozřejmě, myslel jsem to dobře, napsal jsem to blbě
|
|
| nahoru |
|
 |
jirdano

|
Zaslal: čt srpen 16, 2012 11:31 am Předmět: |
|
|
| eallinne napsal: | Měla bych taky jeden dotaz. Zkouším sacharidové vlny na rozpohybování metabolismu a samoizřejmě na úbytek tuku. Našla jsem si článek zde na ronnie a nastavila si ji na 30-30-90-130-170-200-200. Nehodlám jít nekam na prkna, ale chtěla bych se trosku zpevnit odtucnením. Polisluji, 2x týdně a běhám venku či na elipticalu celkem cca 4x týdně hodinu, ačkoliv jsem v článku četla že hubnout se bude i bez pohybu ale ním je to lepší, s tím souhlasím, nedokázala bych se nehýbat. Zatím ale po14 dnech nešlo dolu ani deko. Přiznávám se ale že si denně dám 2KL araš. másla a občas přidám šunku či eidam k bílkům nebo k masu, také nemám pokaždé prsa ale třeba stehno, myslela jsem, že když nemám chut závodit že tyhle úpravy nevadí. Mám jet tedy striknějc? nebo počkat? Ubrat už asi nemohu, už takhle mám hlad jako blázen
Jako suroviny pouzivam B: kureci, tunak, bílky, tvaroh, cottage S: racia, ryze, kuskus
Jsem mrnava, mam 166cm, 60kg a z toho 17kg tuku |
ahoj, řeknu ti to narovinu - na vlny se můžeš z fleku vybodnout, ty jsou bezpředmětné
v tvém případě se problém přímo nabízí z toho co píšeš..při 43kg aktivní hmotnosti máš zoufale málo svalové hmoty, tudíž metabolismus k většímu výkonu nestimuluješ ani kdyby ses rozkrájela
doporučuju jednoduše vyváženou stravu-zeleninu, ovoce,komplexní sacharidy, dostatek bílkovin a rostlinných tuků-prostě základ a v posilovně najet na "chlapský" objemový trénink, abys na sebe nabalila nějaké to kilo svalů _________________ Do you even lift?
|
|
| nahoru |
|
 |
eallinne

|
Zaslal: čt srpen 16, 2012 11:39 am Předmět: |
|
|
| jirdano napsal: | | eallinne napsal: | Měla bych taky jeden dotaz. Zkouším sacharidové vlny na rozpohybování metabolismu a samoizřejmě na úbytek tuku. Našla jsem si článek zde na ronnie a nastavila si ji na 30-30-90-130-170-200-200. Nehodlám jít nekam na prkna, ale chtěla bych se trosku zpevnit odtucnením. Polisluji, 2x týdně a běhám venku či na elipticalu celkem cca 4x týdně hodinu, ačkoliv jsem v článku četla že hubnout se bude i bez pohybu ale ním je to lepší, s tím souhlasím, nedokázala bych se nehýbat. Zatím ale po14 dnech nešlo dolu ani deko. Přiznávám se ale že si denně dám 2KL araš. másla a občas přidám šunku či eidam k bílkům nebo k masu, také nemám pokaždé prsa ale třeba stehno, myslela jsem, že když nemám chut závodit že tyhle úpravy nevadí. Mám jet tedy striknějc? nebo počkat? Ubrat už asi nemohu, už takhle mám hlad jako blázen
Jsem mrnava, mam 166cm, 60kg a z toho 17kg tuku |
ahoj, řeknu ti to narovinu - na vlny se můžeš z fleku vybodnout, ty jsou bezpředmětné
v tvém případě se problém přímo nabízí z toho co píšeš..při 43kg aktivní hmotnosti máš zoufale málo svalové hmoty, tudíž metabolismus k většímu výkonu nestimuluješ ani kdyby ses rozkrájela
doporučuju jednoduše vyváženou stravu-zeleninu, ovoce,komplexní sacharidy, dostatek bílkovin a rostlinných tuků-prostě základ a v posilovně najet na "chlapský" objemový trénink, abys na sebe nabalila nějaké to kilo svalů |
Když já nevím, to jsem zkoušela celý půlrok jedla jsem 6 -7 jídel denne samozřejmě strava jak píšeš, možná je to tuk, ale když se na sebe podívám, tak "namakaná" si připadám až dost .... ramena bicaky stehna jak .... a to se mi ty stehna vůbec neklepou takze si nemslim ze tam bude jen tuk, rekla bych ze dost svalů tam bude taky, podle mereni mam svaly lehce nad hodnotou normálu, posilovani s vahami na vsechny partie mi problem nedela, mam rada svaly na tele ale nevim jak mam udelat aby byly mrchy videt. _________________ "Mě je dvacet a kolik je Vám?" ..... "Já jsem pedofil"
|
|
| nahoru |
|
 |
eallinne

|
Zaslal: čt srpen 16, 2012 4:17 pm Předmět: |
|
|
nekdo jinou radu? prosim prosim _________________ "Mě je dvacet a kolik je Vám?" ..... "Já jsem pedofil"
|
|
| nahoru |
|
 |
dies

|
Zaslal: čt srpen 16, 2012 5:48 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
eallinne

|
|
| nahoru |
|
 |
Tracey

|
Zaslal: čt srpen 16, 2012 5:56 pm Předmět: |
|
|
Proč najednou půlka fóra paleo, WD, IF apod. považuje za všelék? _________________ Rozum a chtíč nemohou být v opozici natrvalo (Sigmund Freud).
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: čt srpen 16, 2012 5:59 pm Předmět: |
|
|
Tracey: vselek urcite ne, ale spouste lidem to vyhovuje a maji vysledky, takze proc ne? _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
x46x
|
Zaslal: čt srpen 16, 2012 6:01 pm Předmět: |
|
|
| Tracey napsal: |
Proč najednou půlka fóra paleo, WD, IF apod. považuje za všelék? |
Ještě na podzim takhle všichni šíleli po sachr. vlnách. Hold každá doba má svůj trend
|
|
| nahoru |
|
 |
dies

|
Zaslal: čt srpen 16, 2012 6:06 pm Předmět: |
|
|
Pretoze:
1/ ... som o tom precital zopar knih, clankov, diskusnych for. Tieto informacie ma presvedcili, ze paleo stoji za skusku.
2/ Uz niekolkokrat som drzal sacharidove vlny, ktorych zaverecnou fazou (ako sa metabolizmus spomaluje a cielova hranica je stale v nedohladne) je zvycajne prijem energie pod bazalny metabolizmus - co sa mi dnes uz nezda velmi rozumne.
3/ Mam za sebou prve 3 tyzdne paleo stravovania a s vysledkami som spokojny.
4/ Aj Eallinne by mala mat sancu utvorit si vlastny nazor na alternativny sposob stravovania k zauzivanej sacharidovej strave ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
Tracey

|
Zaslal: čt srpen 16, 2012 6:18 pm Předmět: |
|
|
| dies napsal: | | Tracey napsal: |
Pretoze:
1/ ... som o tom precital zopar knih, clankov, diskusnych for. Tieto informacie ma presvedcili, ze paleo stoji za skusku.
2/ Uz niekolkokrat som drzal sacharidove vlny, ktorych zaverecnou fazou (ako sa metabolizmus spomaluje a cielova hranica je stale v nedohladne) je zvycajne prijem energie pod bazalny metabolizmus - co sa mi dnes uz nezda velmi rozumne.
3/ Mam za sebou prve 3 tyzdne paleo stravovania a s vysledkami som spokojny.
4/ Aj Eallinne by mala mat sancu utvorit si vlastny nazor na alternativny sposob stravovania k zauzivanej sacharidovej strave ;) |
Já nikomu neberu šanci na vlastní názor, ani neříkám, že nemůže někomu vyhovovat. Ale taky nemusí vyhovovat všem... Stejně jako vlny, CKD nebo jakýkoli jiný druh diety nebo stravování. Jen mi přijde, že se teď tyto nové trendy někteří jedinci snaží aplikovat úplně na všechno a na všechny. Chcete hubnout, nabírat, zbavit se nadýmání? Pak jedině paleo a tady máte 150 důvodů, proč ne něco jiného. Je to jako davová psychóza, ale to je jen můj názor... A když se na to podívám objektivně, tak po třech týdnech je asi brzo soudit. _________________ Rozum a chtíč nemohou být v opozici natrvalo (Sigmund Freud).
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny HaRd
|
Zaslal: čt srpen 16, 2012 6:24 pm Předmět: |
|
|
U mě je to proto, že při dodržování principů paleo a IF toho můžu sníst kolik chci, a % podkožního tuku bude pořád stejné nebo půjde dolů. Dále proto, že jsem se tím zbavil trávicích problémů, alergií, a celé řady dalších "drobných" zdravotních problémů, například se mi klidová tepová frekvence snížila z 90 na 70, bez jakékoliv změny v tělesné hmotnosti nebo tréninku.
Nicméně to ale není ideální cesta za maximálním výkonem, to uznávám.
EDIT: Neřekl bych, že tenhle styl stravování je nový trend, naopak. _________________ "To mi rve koule"
Eric Cartman
|
|
| nahoru |
|
 |
eallinne

|
Zaslal: čt srpen 16, 2012 6:29 pm Předmět: |
|
|
Me by spíše zajímaly odpovedi na moje puvodnhi otazky  s tím paleem nevim, zase tolik jsem o tom necetla, jen tusim ze se konzumuje same mao, zelenina a nak omezene nebo fakt malo priloh .. _________________ "Mě je dvacet a kolik je Vám?" ..... "Já jsem pedofil"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|