Kupují ho lidé o kterých vím, že se vyznají ve výživě. (třeba i tady z fora ho doporučuje dost lidí) Maj popsaný složení. V životě jsem z něj neměl sr*čku, což třeba z promilu pravidelně a ani nějakou nechuť k dalším jídlům. Chuťově je bezchybnej a cena odpovídá složení. Vícesložkovej protein, kterej jsi sem napsal, prostě nemůže mít v nějaké rozumné kvalitě cenu 800. 1200 by bylo odpovídající.
jsou to vsecko jen hrube odhady, vzhledem k cene combatu bych Micelar vyradil protoze ten se vyrabi jen v EU takze tam bude z 95% nejaka nahrazka takze nejaky kaseinat
....
zajimalo by me na zaklade ceho k tem cislum dosel
Z one recenze cituji: "Trvalo to dlouho, ale nakonec se nám povedlo informace ohledně poměru jednotlivých druhů bílkovin získat přímo od výrobce. Tady jsou."
Ten micelar urcite nesedi a taky je pravda ze kdyby tam bylo 25% hydra tak by to melo horky ocas ktery nejde moc dobre schovat (snad jen v cokolade). Stejne pokud to na obalu neni presne uvedeno pocital bych spise v variantou podobnejsi te co jsem psal ja.
_________________ BP 165 l DL 300 l SQ 240 l RAW
BP 180 l DL 300 l SQ ??? l EQ
195cm/126kg 21let
vzhledem k tomu, ze MusclePharm ma v nabidce i protein "Casein" (btw uz i tady v prodeji), kterej je slozenim vyhradne tvorenej micellarnim kaseinem, tak nevidim duvod, proc by nemohl bejt i v Combatu a nejaky tvoje odhady a domnenky sou naprosto bezpredmetny a nicim nepodlozeny.. ale chapu, je potreba tady vsechno poradne pomluvit a zase trochu zpropagovat Reflex, ze jo
_________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
Asi tak, ale hlavne že napríklad ich kreatín akokoľvek je crepure atd. atd., tak zrnitosťou, rozpustnosťou a žiaľ aj účinkom, dostáva na frak od obyčajného od stillmasu či FA v každom z mnou uvedených parametrov.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Luster : ja nemusim propagovat nic, ja sem uplne nad veci
ale kdyz se micelar vyrabi jen v EU a je to asi nejdrazsi bilkoviny tak prevoz do USA, zabaleni do krabice a zpetne odeslani asi nebude nejlevnejsi. Rozhodne ne levnejsi nez od slusneho evropskeho vyrobce
micelar vs. kaseinat : podle slozeni je skoro k nerozpoznani stejne jako syr. izolat a iontova vymena. (hodne vyrobcu toho vyuziva ale stravitelnost a vyuzitelnost je absolutne rozdilna)
BTW : micelar od MP jsem v ceskych eshopech nemohl najit
_________________ BP 165 l DL 300 l SQ 240 l RAW
BP 180 l DL 300 l SQ ??? l EQ
195cm/126kg 21let
Jen chi říct, že u proteinů a dalších produktů si již dávám trošičku pozor na USA produkty nebo je neberu většinu roku.
Měl jsem rozhýbanou štítnou žlázu a nebyl jsem sám kdo s tím chodil na endokrynologii
a doktoři měli podezření na suplementaci - užíval jsem převážně USA.
A proteiny a další z mléka mohou vyrábět v USA z rGBH mléka, kde je teoretivky možnost rakoviny. EU výrobky jsou bezpečnější, tam je to zakázano z těchto surovin vyrábět, normy jsou přísnější.
Nechám rozhodnutí na každém, občas si dát něco z USA asi nevadí, ale pravidelně a dlouhodobě bych už se troščiku bál.
Jejich suplementy mohou být bezvadné chutí, učinností, stravitelností, ale s tím, že bude zdrvaotně nezávadný bych už se trošičku bál.
abych neporušil pravidla další informace najdete na stránkách reflexnutrition
a goldfit.... přes google.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru