Takze dneska trenink v jine posilovne nez jsem zvyklej. Konkretne v jedne v SK v meste Piestany. No uz v uvodu jsem pochopil, ze to asi nebude to prave orechove. Po kratkem bloudeni v cizim meste jsem posilovnu nalez celkem dobre a v dobrem case. Prijdu tam, vidim mladou slecnu za barem, tak si vezmu klicek od skrinky a od satny. Zajdu si do satny, tady me prekvapila prvni vec. Fen na vlasy v panske satne. Tady uz jsem trochu znejistel jestli jsem si nespletl dvere. Pro jistotu jsem se sel podivat znova a na dverich bylo opravdu napsano, panska satna. Takze jsem prikrocil k dalsi fazi a zacal jsem se chystat na cviceni. Pri tomto jsem zjistil, ze jsem zapomel rucnik dalsi drobnosti. Takze problem cislo 2. No kdyz uz jsem se dal konecne do pohody tak si vesele vykracim ze zastny.
V tom se ke me vyriti slecna a spusti, tu tasku musite nechat v satne. S tim se tady nechodi. To bude ostatnim prekazet v posilovne a zabirat misto. WTF?? Problem c.3 V te dobe bylo v posilovne krome me jedna dvojice chlap s zenskou a ti odesli po 5 minutach, ale preci jen by jim moje mala taska urcite prekazela. Orientacni rozmery tasky jsou 40x20x20 cm proste obri taska. na moji pripominku, ze bych nerad nechal v satne veci at mi je neodcizi slecna reagovala slovy, ze tady se nic neztraci a nekrade a za odlozene veci v satne ruci osobne. Navic od toho je preci jen zamek na skrince, ktery jiste spolehlive veci ochrani :-) :-) Nuze dobra, myslim si sve a nakracim zpet do satny, kde jsem zrejme vyrusil predesleho navstevnika posilovny postavajiciho u fenu, ktery nahle znejistel a podivne se na me koukal. Nechal jsem ho svemu osudu a zacal si z tasky vybalovat veci, vsechno co bude potreba. Treninkovy denik, piti, rucnik, magnezium na ruce, bandaze na zapesi, tuzku, a samozrejme tasticku s doklady. Takze jsem mel plnou naruc veci (ktere jiste budou prekazet mnohem mene) a vyrazil konecne vstric posilovani ;-)
Ta ted uz to byla klasika, rozcvicka a sel jsem na prvni serii cviceni :-) nalozim si par kotoucu a provedu par drepu. Nahle vidim v zrcadle, ze ke me bezi mlada slecna, pracovnice posilovny. Polozim cinku na stojan. Vidim jak dobrzdi u stojanu a drapne zarazku na kotouce. Si rikam asi nekde potrebuje prenest. Nahle ji zacne strkat na moji cinku a neco mi rika. Nuze sundam si sluchatko a ptam se co dela. Ona na me spusti, ze tady se musi cvicit s nasazenymi drzaky kotoucu. pote zkontrolovala druhou stranu cinky a odesla spokojene k baru ukojena mym slibem, ze si dam na druhou stranu zarazku sam. Tak pak uz to bylo tak nejak v pohode a klasika ;-)
Tak ted uz k dnesnimu treninku, takovy slovensky smidling
Drepy: 1x20kg, 8x40kg, (na zkousku celni drep 6x40kg) 10x60kg, 8x80kg, 6x100kg, 4x110kg, 10x60kg
Horni kladka pred hlavu: 10x40kg, 10x70kg, 10x90kg, 10x100kg (vic uz neslo nalozit)
Military press: 10x60kg, 6x80kg, 3s x 6r x 82,5kg
Uzky bench: 10x60kg, 3s x 6r x 100kg
Bricho:
Na zaver prochazka v teplakach a mikine zpet na hotel pres cele mesto, prijemnych cca 25 minut pri teplote okolo 31/32 stupnu. Super aerobka..
Dik, no tak jako tady s tim myslim nemam problem, ale nepremistimtolik kolik muzu vytlacit :-) a tady uz je trochu problem :-D Ale postupne na to mzapracuji ;-)
1.Farmers Walk: 1x2x70kg na 80m , 2x 2x100kg na 40m
2. Tire flip: 2xcca 400 kg guma ( lehka opravdu I na me) 2x 5 x 430 kg (prekvapive lehke)
3.Super yoke 1x s propnutyma rukama s yokem na prazdno 2x20m s 20kg, 1x1x140kg na 20m, 1x20m s 260kg, 2x 15m x 300kg,
4.axle lift ( premisteni 1x) 5x55kg, 2x5x 95kg
5.Pytel s piskem 3x120kg do cca 120-130 cm vysky
6. kachni beh s kufrem 100kg na cca 50m
k tomuto se vaze i nasledujici videjko, nejsou tam ovsem vsechny ziscipliny, ale aspon neco :-)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru