pomoc s výběrem proteinového suplementu

Jdi na stránku 1, 2  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - pomoc s výběrem proteinového suplementu  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> pomoc s výběrem proteinového suplementu
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
dEstr0y3r

PříspěvekZaslal: pá srpen 17, 2012 10:13 am    Předmět: pomoc s výběrem proteinového suplementu Odpovědět s citátem

Dobrý den,
potřeboval bych doporučit kvalitní proteinový prášek, na ceně moc nezáleží, ale zase nesmí to být "overkill" víc než 1000g=1000 kč
Jinak jsem naprostý nováček co se týče posilování, mám 24 let, 187 cm, 80 kg, jsem dost hubený, aktivně sportuju (běh 3* týdně, plavání 3*týdně). Mám problémy se srdcem (nedomykavou jednu chlopeň, beru léky na tlak, no doktor mi řekl
že můžu dělat prakticky vše, jen se vyhnout zvedání těžkých věcí v posilovně (míněno asi brutální dávky na benchpress, deadlift atd).
Teď jsem na internetu viděl nějaká videa s Marcem Fittem a Robem Richesem a tak mně to motivovalo, především chci nabrat svaly a vyrýsovat břicho (prioritně vyrýsovat)...Kompletně jsem změnil jídelníček a začínám chodit do posilovny.

Již jsem trochu hledat po bodybuilding forech a jako nejlepší se mi zatím jeví tyto:
Sci-MX GRS 5 Protein
Nitro-Tech Pro Series
Optimum Whey Gold
Combat Protein
Syntha 6
Ještě mne zaujal tento přípravek, prý je to takové "vše v jednom" (protein, bcaa, sacharidy) - SCI-MX Omni-MX Hardcore.
Vyplatí se investovat do těch sci-mx produktů (jsou suveréně nejdražší nebo je to spíš marketingový tah a není tam až takový rozdíl)?

Které z těchto byste volil, případně jestli jiný tak který? Klidně to může být i něco co se neprodává v ČR, na ebay se dá sehnat prakticky vše.

Ještě bych se zeptal, zda k tomu budu potřebovat nějaké jiné suplementy (BCAA, Aminokyseliny, Omega 3 atd.) a nebo jestli je lepší koupit nějaký komplexní protein, který již toto obsahuje.

Omlouvám se za delší příspěvek a budu vděčný za jakoukoliv radu.

S pozdravem

Petr
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: pá srpen 17, 2012 10:20 am    Předmět: Re: pomoc s výběrem proteinového suplementu Odpovědět s citátem

moje rada zni, ab yjsi investoval do kvalitni stravy
nepotrebujes zadny protejn, pokud mas dobre jidlo
jenom na doplncich to nepostavis, a hned zatim je vyber treningu a regenerace
teprve nekde vzadu, kdyz je cas a penize je vyber doplnku
dEstr0y3r

PříspěvekZaslal: pá srpen 17, 2012 10:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jídelníček je samozřejmě na prvním místě, ten jsem již od základu změnil ale bez proteinu svaly roustou velmi pomalu a přeci jen bych si radši dal proteinový shake než do sebe po ránu dostal 8 vaječných bílků...Když se podívám prakticky na jakékolilv doporučené jídelníčky všechny vsobě mají nějaký proteinový shake (alespoň 2* denně) tak se ptám, který byste mi doporučili z těch, co jsem vyjmenoval případně nějaky jinný.
Frozz.

PříspěvekZaslal: pá srpen 17, 2012 11:01 am    Předmět: Re: pomoc s výběrem proteinového suplementu Odpovědět s citátem

dEstr0y3r napsal:
Jinak jsem naprostý nováček co se týče posilování, mám 24 let, 187 cm, 80 kg....

Protein zatím nepotřebuješ. Pravidelně cvič, dbej na správný jídelníček a výsledky se dostaví i bez proteinu, bcaa apod. Až budeš mít rok dva odcvičeno, získáš jak praktické tak teoretické znalosti, pak by si o tom mohl začít uvažovat.

Jestli chceš opravdu suplement, tak multivitamínem a rybím olejem nic nezkazíš.

PS: 130-160g bílkovin není problém získat z klasické stravy bez doplňků.
PS2: abych ti odpověděl na tvou otázku, vzal bych Combat v jakékoliv příchuti. Já byl 100% spokojený.
Mick994

PříspěvekZaslal: pá srpen 17, 2012 11:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Natom že nějaký ten jidelníček cos viděl měl 2x protejňák to neznamená že hned to musíš narvat do svyho to samý.
Ber Doplněk jako doplněk a i kdybys měl si ráno dat 8 bílku ( což nevím proč 8 se mi zdá trochu moc , ja si třeba s 90 kily davam jen 4 někdy i 5) tak co je natom, uvařím , sním a jedu dál.
Maso , vejce tvaroh to je to oč tu běží.
marash

PříspěvekZaslal: pá srpen 17, 2012 11:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Proč je každý hned odkazován na správný jídelníček, na protein ať se vysere? Jasně, asi nemá cenu protein pro NAPROSTÉHO začátečníka a jasně, pokud bude denně žrát naprostý srance, tak mu protein zrovna dvakrát nepomůže. Ale pochopte, že ten protein je na doplnění bílkovin do denního příjmu prostě jednodušší. Když vidím, jak tady někdo je schopnej 4x denně žrát maso... Pro někoho je prostě jednodušší dát si to maso dvakrát denně a k tomu jednou až dvakrát proteinovej koktejl. Nevim, proč by to měl bejt problém i pro začátečníka..
dEstr0y3r

PříspěvekZaslal: pá srpen 17, 2012 11:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

marash napsal:
Proč je každý hned odkazován na správný jídelníček, na protein ať se vysere? Jasně, asi nemá cenu protein pro NAPROSTÉHO začátečníka a jasně, pokud bude denně žrát naprostý srance, tak mu protein zrovna dvakrát nepomůže. Ale pochopte, že ten protein je na doplnění bílkovin do denního příjmu prostě jednodušší. Když vidím, jak tady někdo je schopnej 4x denně žrát maso... Pro někoho je prostě jednodušší dát si to maso dvakrát denně a k tomu jednou až dvakrát proteinovej koktejl. Nevim, proč by to měl bejt problém i pro začátečníka..

To je přesně to, co mám na mysli...prostě je pro mně jednodušší dát si 2*denně protein shake a normální porci masa a vajec, než jíst obrovské množství masa a vajec...jen mi jde o to, který z těch proteinu je nejlepší, jestli vzít nějaký vícesložkový (s BCAA, amino atd) a jestli se to nějakým způsobem nebude příčit s těmi léky na tlak, které beru (konkrétně Piramil 2.5mg)
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: pá srpen 17, 2012 11:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

dEstr0y3r napsal:

prostě je pro mně jednodušší dát si 2*denně protein shake a normální porci masa a vajec, než jíst obrovské množství masa a vajec...

mas 80 kilo, takze bych typoval max 160g bilkovin na den, myslim, ze by stacilo i 120
jaky mas jnidelnicek, ze potrebojes 2koktejly (rekneme 2x20=40g minimalne) bokem????
jenom kdyz si das tvaroh pred spanim, tak je to 30 g a pekny kousek masa k obedu bude mit dasich 30, a kdyz bych pocital jeste mleko k snidani.....

postni prosimte tvuj vychytany jidelnicek!!
apropos, protein, kdyz uz chces brat, by se mel odvijet podle toho, kdy ho budes davat
dEstr0y3r

PříspěvekZaslal: pá srpen 17, 2012 12:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jídelníček vypadá asi takhle nějak:
9:00 Tvaroh, med, kakao, musli/ovesné vločky, banán, borůvky, arašídové máslo, v nejbližší době nahradím asi omeletou (vaječné bílky, ovesné vločky, kakao, (protein))
12:00 Kuře, zelenina, rýže/brambory na různé způsoby
16:00 Banán/broskev, mandle
19:00 Kuře, zelenina, rýže/tuňákový salát se zeleninou (fazole, kukuřice), špagety, sýr
23:00 Cottage sýr, celozrnné pečivo
Frozz.

PříspěvekZaslal: pá srpen 17, 2012 1:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dEstr0y3r napsal:
Jídelníček vypadá asi takhle nějak:
9:00 Tvaroh, med, kakao, musli/ovesné vločky, banán, borůvky, arašídové máslo, v nejbližší době nahradím asi omeletou (vaječné bílky, ovesné vločky, kakao, (protein))
12:00 Kuře, zelenina, rýže/brambory na různé způsoby
16:00 Banán/broskev, mandle
19:00 Kuře, zelenina, rýže/tuňákový salát se zeleninou (fazole, kukuřice), špagety, sýr
23:00 Cottage sýr, celozrnné pečivo

Přidej občas nějaký tvaroh, mléko a jogurt a máš dostatečně pokrytý příjem bílkovin, protein tam prostě ZATÍM není potřeba. Jinak já už ti svou radu napsal.
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: pá srpen 17, 2012 2:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

proc mas prvni jidlo tak pozde???

jak psal Frozz, hod tam pred spanim tvaroh, jinak je to dobre a proteinak navic by byla skoda penez
dEstr0y3r

PříspěvekZaslal: pá srpen 17, 2012 2:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:

jak psal Frozz, hod tam pred spanim tvaroh, jinak je to dobre a proteinak navic by byla skoda penez

Pozdě?:D No jěště do nedávna jsem většinou vstával v 11-12, teď vstávám v 9, dřív se prostě nedokopu.
Luster

PříspěvekZaslal: pá srpen 17, 2012 2:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

neboj, neni to pozde
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: pá srpen 17, 2012 2:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dEstr0y3r napsal:
Peter Ustinov napsal:

Pozdě?:D No jěště do nedávna jsem většinou vstával v 11-12, teď vstávám v 9, dřív se prostě nedokopu.

kua rekni kde delas, musim zmenit praci, ja vstavam v 4,45
saren

PříspěvekZaslal: pá srpen 17, 2012 2:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
dEstr0y3r napsal:
Peter Ustinov napsal:

kua rekni kde delas, musim zmenit praci, ja vstavam v 4,45
Asi chodí do školy a má prázdniny ne ? :D

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - pomoc s výběrem proteinového suplementu Jdi na stránku 1, 2  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: