pomoc s výběrem proteinového suplementu

Jdi na stránku Předchozí  1, 2

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - pomoc s výběrem proteinového suplementu  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> pomoc s výběrem proteinového suplementu
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: pá srpen 17, 2012 2:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

uz jsem starej
tohle me nenapadlo
dEstr0y3r

PříspěvekZaslal: pá srpen 17, 2012 2:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zadne prazdniny, vysku jsem dodelal 2 roky zpatky, ted podnikam, cas si ridim sam, takze si muzu pospat:)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: pá srpen 17, 2012 2:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dEstr0y3r napsal:
Zadne prazdniny, vysku jsem dodelal 2 roky zpatky, ted podnikam, cas si ridim sam, takze si muzu pospat:)

takj jeste postni tvuj nabiraci trening at je to v kompletu
ten jidelnicek co jsi psal dodrzujes, nebo se jenom snazis dodrzovat?
dEstr0y3r

PříspěvekZaslal: pá srpen 17, 2012 3:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak jsem psal, jsem naprostý začátečnik...Teda běhám a plavu aktivně asi 1-1.5 roku, ale tento jídelníček mám teprve od začátku týdne, ale budu ho dodržovat a nadále vylepšovat (vůli mám silnou a motivace je veliká).
Jinak zatím cvičím pouze doma (břicho, hrudník, ruky), posilovnu mám v plánu od příštího týdne.
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: pá srpen 17, 2012 3:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dEstr0y3r napsal:
Jak jsem psal, jsem naprostý začátečnik...Teda běhám a plavu aktivně asi 1-1.5 roku, ale tento jídelníček mám teprve od začátku týdne, ale budu ho dodržovat a nadále vylepšovat (vůli mám silnou a motivace je veliká).
Jinak zatím cvičím pouze doma (břicho, hrudník, ruky), posilovnu mám v plánu od příštího týdne.

no je patek, to mas urcite nejaky nabiraci plan pripraveny
mas trenera? nejake zdravotni omezeni?
apropos, mel by jsi trochu omezit plavani a behani, jinak se ti bude nabirat sakra spatne
dEstr0y3r

PříspěvekZaslal: pá srpen 17, 2012 3:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
dEstr0y3r napsal:

no je patek, to mas urcite nejaky nabiraci plan pripraveny
mas trenera? nejake zdravotni omezeni?
apropos, mel by jsi trochu omezit plavani a behani, jinak se ti bude nabirat sakra spatne

Zatím nemám ani plán ani trenéra, no do posilky chci chodit s kámošem, který má s tímto již několika leté zkušenosti tak doufám, že mi řekne co a jak dělat...jinak většinu informací mám z internetu.
Zdravotní omezení jak jsem již psal mám špatnou srdeční chlopeň (na stupnici vážnosti 3 z 5), beru lék Piramil na tlak (jinak tlak mám normální, s tím lékem jěště nižši z důvodu menší zátěže chlopně), doktor mi řekl, že můžu dělat prakticky vše bez omezení ale mám se vyhnout "zvedání těžkých věcí v posilovně) - no chápu to tak, že bych neměl zvedat brutální váhy na bench atd. Mimoto mám docela problémy se zády (Scheuermannova choroba) takže určité cviky, které jsou hodně náročné na záda nemůžu dělat (určité ABS cviky, deadlift).
Jinak chci v prvé řadě vyrýsovat, nepotřebuju ani nechci přibrat 30 kg a masivní svaly.
Takový můj vzor jak bych chtěl vypadat:
eh, nemůžu postnout link, ale stačí dát do youtube "Change your Life | Marc Fitt | Motivation video"

Nějaký konkrétní trénink bys mi doporučil?
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: pá srpen 17, 2012 3:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mas 80 kilo na 187 cm a chces rysovat? uz ted musis vypadat jako reklama na hlad!
jeste na zacatku jsi psal, ze chces neco nabrat a vysekat bricho
vis vubec, co chces???
ze zkusenosti: rady kamaradu co radu let posiluji za moc nestoji
nevim, co mas se zadama, takze nevim, co muzes a co nemuzes /ani ohledne tlaku a srdce/
a je to jedno, bo ty sam nevis, co chces
a mezi nami devcaty: 30 kilo svalu neni otazka "do vanoc" ale i pri super genetice minimalne na tri roky galeji, prezirani a suplementace jako olympijsky zajezd!!!
dEstr0y3r

PříspěvekZaslal: pá srpen 17, 2012 3:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
mas 80 kilo na 187 cm a chces rysovat? uz ted musis vypadat jako reklama na hlad!
jeste na zacatku jsi psal, ze chces neco nabrat a vysekat bricho
vis vubec, co chces???
ze zkusenosti: rady kamaradu co radu let posiluji za moc nestoji
nevim, co mas se zadama, takze nevim, co muzes a co nemuzes /ani ohledne tlaku a srdce/
a je to jedno, bo ty sam nevis, co chces
a mezi nami devcaty: 30 kilo svalu neni otazka "do vanoc" ale i pri super genetice minimalne na tri roky galeji, prezirani a suplementace jako olympijsky zajezd!!!

Tak jako reklama na hlad zas nevypadam (tak vypada jeden znamy stejne vysoky jak ja + 58 kg).
Asi jsem se špatně vyjádřil, chci samozřejmě přibrat svaly ale ne nějak masivně aby mi to kompletně změnilo somatotyp.
Chci za A) zbavit se zbytku podkožního tuku až na nějakých 5-6% B) nabrat svaly (ale ne overkill) C) vyrýsovat
Prostě ve finále chci vypadat jako ten týpek co jsem postoval, udělám proto cokoliv (pokud mi to zdraví dovolí) a budu vděčný za jakoukoliv radu jak toho dosáhnout.
Frozz.

PříspěvekZaslal: pá srpen 17, 2012 4:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dEstr0y3r napsal:

Chci za A) zbavit se zbytku podkožního tuku až na nějakých 5-6% B) nabrat svaly (ale ne overkill) C) vyrýsovat
Prostě ve finále chci vypadat jako ten týpek co jsem postoval, udělám proto cokoliv (pokud mi to zdraví dovolí) a budu vděčný za jakoukoliv radu jak toho dosáhnout.

V tom případě první naber nějaké svaly (protože ten týpek je má) a pak to vyrýsuj, ale 5-6% nebude žádná sranda, jestli toho vůbec dosáhneš... U tebe, jakožto začátečníka, by šlo nabírat sval. hmotu a zároveň shazovat podkožní tuk, ale to by si musel mít kvalitní jídelák i trénink a není to zas tak jednoduché.
dEstr0y3r

PříspěvekZaslal: pá srpen 17, 2012 4:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
dEstr0y3r napsal:

V tom případě první naber nějaké svaly (protože ten týpek je má) a pak to vyrýsuj, ale 5-6% nebude žádná sranda, jestli toho vůbec dosáhneš... U tebe, jakožto začátečníka, by šlo nabírat sval. hmotu a zároveň shazovat podkožní tuk, ale to by si musel mít kvalitní jídelák i trénink a není to zas tak jednoduché.

No to, že to nebude jednoduché, je mi naprosto jasné, každopádně "kvalitní jídelák" - něco konkrétního? Hodně se liší od toho, co jsem postoval? a "kvalitní trénink" - nějaký konkrétní příklad?
Frozz.

PříspěvekZaslal: pá srpen 17, 2012 4:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dEstr0y3r napsal:

No to, že to nebude jednoduché, je mi naprosto jasné, každopádně "kvalitní jídelák" - něco konkrétního? Hodně se liší od toho, co jsem postoval? a "kvalitní trénink" - nějaký konkrétní příklad?

Hele nech to být...zkus to udělat tak, že se budeš snažit pomalu přibírat, řekněme na těch 88kg. Až toho dosáhneš, můžeš nasadit rýsovačku a pak uvidíš, jak to bude vypadat. To bude pro tebe asi nejvhodnější řešení. Počkej co ti napíšou ostatní.
dEstr0y3r

PříspěvekZaslal: pá srpen 17, 2012 4:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Chápu, že jsem od mého původního dotazu na výběr proteinu dospěl úplně jinam:D
Těžko můžu čekat, že mi do vlákna "pomoc s výběrem proteinového suplementu" budou lidi psát jídelníčky a workout plans...

Každopádně díky všem co přispěli za rady
Frozz.

PříspěvekZaslal: pá srpen 17, 2012 4:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Odpovědí si dostal myslím dost ohledně nákupu proteinu či jiných suplementů.
Jídelníčky a workout plans ti nebudou psát lidi na foru, ale trenér, kterého si zaplatíš .-).
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: pá srpen 17, 2012 4:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
dEstr0y3r napsal:

Hele nech to být...zkus to udělat tak, že se budeš snažit pomalu přibírat, řekněme na těch 88kg. Až toho dosáhneš, můžeš nasadit rýsovačku a pak uvidíš, jak to bude vypadat. To bude pro tebe asi nejvhodnější řešení. Počkej co ti napíšou ostatní.

tady se neda nez souhlasit
reklama na hlad byla sice mozna prehnana, ale porad mas podle me podvahu, a i kdyby jsi sundal jenom pet kilo tak na tom bude s vahou jako ja, ale ja mam o dvanact centaku min a stjene tu platim za susinku
takze si napred spocitej bilkoviny, sachry a tuky v jidle
dopln a by jsi mel dostatek
udelej si trening http://kulturistika.ronnie.cz/c-4840-maly-treninkovy-pruvodce-nejen-pro-zacatecniky-iii.html
nech si vysvetlit techniku a zacni pomalu nabirat
neboj, cim vice budes mit svalu, tim lepe se spaluji tuk
ved si tu denik a kdyz budes mit dotaz, zeptej se

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - pomoc s výběrem proteinového suplementu Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Rychle na stránku:

Přejdi na: