Která značka suplementace je nejlepší?

Jdi na stránku 1, 2  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Která značka suplementace je nejlepší?  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Která značka suplementace je nejlepší?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Která značka suplementace je nejlepší?
Aminostar
10%
 10%  [ 3 ]
Weider
3%
 3%  [ 1 ]
BioTech Nutrition
3%
 3%  [ 1 ]
Extrifit
13%
 13%  [ 4 ]
MuscleTech
3%
 3%  [ 1 ]
Nutrend
3%
 3%  [ 1 ]
Phd Nutrition
6%
 6%  [ 2 ]
Scitec Nutirion
3%
 3%  [ 1 ]
Jiné
51%
 51%  [ 15 ]
Celkem hlasů : 29

Autor Zpráva
MRLazy

PříspěvekZaslal: pá srpen 17, 2012 4:13 pm    Předmět: Která značka suplementace je nejlepší? Odpovědět s citátem

Čau te.Přemýšlím nad suplementací a tak nějak bych chtěl sjednotit značky (je to spíše záležitost jen pocitu a vzhledu,ale přesto by se mi to líbilo více).Jde o to že jako v každým průmyslu budou značky kvalitnější a méně,jako někdo kdo nevyzkoušel toho moc a suplementů je celá škála zajímalo by mě vaše zkušenosti a nebo nějaké výzkumy atd na kvalitu.

Mě osobně podle toho co vidím v časopisech,v dokumentech atd. nejvíce zaujali Aminostar
,Extrifit,MuscleTech a Weider.

Pakliže je zde na foru podobný topic tak se omlouvám,ale je toho tu hodně a nikde jsem to nenašel ...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
TheGhost

PříspěvekZaslal: pá srpen 17, 2012 4:53 pm    Předmět: Re: Která značka suplementace je nejlepší? Odpovědět s citátem

MRLazy napsal:
Čau te.Přemýšlím nad suplementací a tak nějak bych chtěl sjednotit značky (je to spíše záležitost jen pocitu a vzhledu,ale přesto by se mi to líbilo více).Jde o to že jako v každým průmyslu budou značky kvalitnější a méně,jako někdo kdo nevyzkoušel toho moc a suplementů je celá škála zajímalo by mě vaše zkušenosti a nebo nějaké výzkumy atd na kvalitu.

Mě osobně podle toho co vidím v časopisech,v dokumentech atd. nejvíce zaujali Aminostar
,Extrifit,MuscleTech a Weider.

Pakliže je zde na foru podobný topic tak se omlouvám,ale je toho tu hodně a nikde jsem to nenašel ...

Na každého působí něco jiného , takže to chce zkoušet :OOOO a na tak blbou otázku otázku jako je ta tvoje : Která značka suplementace je nejlepší? , radši ani nikdo neodpoví , protože každý používá něco jiného
Partridge

PříspěvekZaslal: pá srpen 17, 2012 4:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Chybí ti to poměrně dost kvalitních značek, to že je nemá ronnie v nabídce nic neznamená .
Každopádně "vidím v časopisech a dokumentech či někde jinde, nebo používá to ten a ten profi" není absolutně relevantní argument kvality, to si musíš uvědomit.

Edit: Za mě tedy, z té tuzemské nabídky bych dal asi přednost smartlabs před extrifitem, potom je muj favorit reflex, každopádně si jeho doplnky nemužu dovolit , ale na doplncich nikdy cvičeni nestalo a stat nebude.
John Chipsa

PříspěvekZaslal: pá srpen 17, 2012 5:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

reflex..... ten je v ostatních?

za mě reflex
Mick994

PříspěvekZaslal: pá srpen 17, 2012 5:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

BSN, Optimum a Gaspari nutrition mi tam chybí.
Mates-daoc

PříspěvekZaslal: pá srpen 17, 2012 5:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Extrifit bys tam nemněl ani dávat ,
Dneska se stydím že jsem ty podvodníky kdysi propagoval ,
Jinak jak si už napsal každý ma svoji značku , takže nej asi bude vždy ta jeho,
Luster

PříspěvekZaslal: pá srpen 17, 2012 5:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

BAN pro MRLazy a zamykam!
riker

PříspěvekZaslal: pá srpen 17, 2012 5:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

co je spatnyho na extrifitu?

mam od nich multivitamin, tak abych vedel jestli ho mam dal pouzivat nebo zmenit
Draper

PříspěvekZaslal: pá srpen 17, 2012 6:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To je fakt stupidni anketa
MRLazy

PříspěvekZaslal: pá srpen 17, 2012 6:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak možná je no

Je jasný že slova typu profi,reklamy atd. nic neznamenaj,ale podle čeho ste si vybírali vy ? Pochybuji že né podle reklamy nebo podobně.Podvědomně třeba.
A více anketních odpovědí tam nešlo,tak přece nemůžu jich tam více dát ..Pakliže je to špatné tak to smažte ..Mě jen zajímá jaké máte zkušenosti s různými značkami a jaké preferujete ,je to stejné jako u oblečení.Takže já na tom nevidím nic špatného a snad nejsem sám koho to zajímá
Draper

PříspěvekZaslal: pá srpen 17, 2012 6:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ono je to tu neustale dokola omilane, ale pravdu, jak to s kvalitou a serioznosti ruznych firem je, se stejne nedozvis. Z EU firem pusobi Reflex velmi seriozne a osobne v nej mam plnou duveru, jen ma svoji cenu, podobne z US firem mam dobre reference a plne duveruji Muscle Pharm nebo treba BSN.
Luster

PříspěvekZaslal: pá srpen 17, 2012 6:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

takze zatim je jasnym vitezem firma "jine" a pomalu dotahuje skvela znacka aminostar verim, ze pro tebe jiste prinosne informace
MRLazy

PříspěvekZaslal: pá srpen 17, 2012 6:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Ono je to tu neustale dokola omilane, ale pravdu, jak to s kvalitou a serioznosti ruznych firem je, se stejne nedozvis. Z EU firem pusobi Reflex velmi seriozne a osobne v nej mam plnou duveru, jen ma svoji cenu, podobne z US firem mam dobre reference a plne duveruji Muscle Pharm nebo treba BSN.

Takové odpovědi jsem chtěl ..Dík

ALL:Já do Ankety zadával firmy mezi kterýma vybírám já a co znám,je jich spousta a anketa je omezená.Pakliže jiné napiš te jaké ..
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá srpen 17, 2012 6:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nutrend a Prom-In nikoliv
DaBr

PříspěvekZaslal: pá srpen 17, 2012 7:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Když už tady je tenhle topic jakej máte názor na Weidra? Odpad nebo se tomu dá aspon trochu důvěřovat?

EDIT: Jinak za mě jasnej favorit Reflex a následně PhD,BSN

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Která značka suplementace je nejlepší? Jdi na stránku 1, 2  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: