|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: pá srpen 17, 2012 12:08 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Mablung
|
Zaslal: pá srpen 17, 2012 12:11 am Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_non-professional_marathon_runners#Athletes
;) specialně
Lance Armstrong - 2007 New York City Marathon (2:46:42)
Roger Craig, former running back, 2004 Chicago Marathon (3:54:00)
no a hodně dalších šílenců |
No dobře, no . Tím jsem chtěl jen napsat, že každá specializace znamená že se člověk stane v něčem dobrý na úkor něčeho jiného.
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: po srpen 20, 2012 8:46 pm Předmět: |
|
|
Dneska jsem narazil na takovej obchudek , neco jako sekac.
A sehnal tam to co shanim uz par tydnu, super lehoucky, prodysny a pohodlny kratase. Cely cerny bez jakehokoliv napisu. Za 125kc )
|
|
| nahoru |
|
 |
John Chipsa

|
Zaslal: po srpen 20, 2012 10:00 pm Předmět: |
|
|
| Judson napsal: | Dneska jsem narazil na takovej obchudek , neco jako sekac.
A sehnal tam to co shanim uz par tydnu, super lehoucky, prodysny a pohodlny kratase. Cely cerny bez jakehokoliv napisu. Za 125kc ) |
přesně vím, co myslíš. Tohle sehnat je pomalu vzácnost. Já scháněl taky a nic. Všude nápis, proužky atp.... děs něco sehnat
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: po srpen 20, 2012 10:35 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: út srpen 21, 2012 8:42 am Předmět: |
|
|
Poslední dobou jsem trochu snížil sacharidy a zvýšil tuky a dnes ráno jsem navážil 90,5 (asi týden zpět jsem měl skoro 92) a to jsem ani nebyl na WC... mám docela velkou radost
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: út srpen 21, 2012 9:18 am Předmět: |
|
|
Že by odtekla voda? _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: út srpen 21, 2012 9:28 am Předmět: |
|
|
Jaká prosím tě?  Vždy se vážím ráno nalačno
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: út srpen 21, 2012 9:31 am Předmět: |
|
|
Já když chtěl zhubnout, tak jsem první týden ubral jen S a zhubl jsem asi 2kg a pak už to šlo jen 0,5 - 1kg týdně. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: út srpen 21, 2012 9:33 am Předmět: |
|
|
sacharidy na sebe vážou hodně vody, takže když snížíš jejich příjem, tak logicky snížíš i množství vody ve svým těle  .. určitě nepočítej s tím, že za týden ze sebe dostaneš 1,5 kg tuku, což je nemožný. _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: út srpen 21, 2012 9:34 am Předmět: |
|
|
Chci jen vyrýsovat břicho:) I když nevadilo by mi hodil dolů i něco z noh. Vlnit začnu až bude škola, jelikož nevím jak budu mít hodiny.
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: út srpen 21, 2012 9:35 am Předmět: |
|
|
No přesně takhle jsem to myslel, jak píše Reiben, když někdo jí třeba 200g/denně, tak určitě "táhne" míň než když jí 500g/denně.
Hubnout jen na břichu nejde. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: út srpen 21, 2012 9:37 am Předmět: |
|
|
Jo takhle... ale zas tak moc jsem je nesnížil jen asi o 40g denně
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|