|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Mnemosyne

|
Zaslal: pá srpen 10, 2012 11:27 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Judson

|
Zaslal: pá srpen 10, 2012 11:38 am Předmět: |
|
|
Tehda sem resil hlavne chut, cili omacka, koreni a parky z toho udelala dobrotu )
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: pá srpen 10, 2012 1:55 pm Předmět: |
|
|
Moocha ted ještě ten recept na ty tortily :)))
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: pá srpen 10, 2012 2:03 pm Předmět: |
|
|
http://www.fitnesstv.cz/tortilla-plnena-kurecim-masem
Snad neporuším pravidla fóra. Množství jsem si upravil podle sebe, aby mi chutilo. V Mc dělám wrapy každý den, tak už trochu vím  A vážně dost to zasytilo, až jsem se divil..
A ještě doporučení.. Všechny suroviny si hodinu nebo dvě předem vytáhni, ať naberou pokojovou teplotu
A ještě jsem tam dal navíc strouhaný sýr
|
|
| nahoru |
|
 |
Lord_Ivory

|
Zaslal: pá srpen 10, 2012 4:01 pm Předmět: |
|
|
Vy si vyvarujete  . Ja dokazu spalit i vodu, takze spoustu veci resim pres mixer. Kazdopadne diky za recept na ty palacinky, byly uplne suprove. To je presne recept dle meho gusta  .
|
|
| nahoru |
|
 |
Tsunami

|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so srpen 18, 2012 3:54 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Mick994

|
Zaslal: ne srpen 19, 2012 10:12 am Předmět: |
|
|
Jo, ty tortily , do těch pujdu
Ale jen bych potřeboval vědět , jakej krám prodáva colozrny torily  , snad Tesco by to mohlo mít, uvidím.
To bude žranice.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tsunami

|
Zaslal: ne srpen 19, 2012 10:31 am Předmět: |
|
|
můžeš zkusit vyrobit i ty tortily přece  vezmeš recept na klasické a dáš tak (max.) 1/3 celozrné mouky..né víc aby to drželo pohromadě a mělo by to snad být ok.
|
|
| nahoru |
|
 |
Cerfik

|
Zaslal: ne srpen 19, 2012 10:59 am Předmět: |
|
|
| Mick994 napsal: | Jo, ty tortily , do těch pujdu
Ale jen bych potřeboval vědět , jakej krám prodáva colozrny torily , snad Tesco by to mohlo mít, uvidím.
To bude žranice. |
včera jsem si tortilly taky dělal, ale koupil jsem k tomu obyčejný z pšeničný mouky, ale teda musim říct, že to bylo fakt žrádlo, přemýšlím, že to dneska udělám zase
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: ne srpen 19, 2012 11:04 am Předmět: |
|
|
| Cerfik napsal: | | Mick994 napsal: | Jo, ty tortily , do těch pujdu
Ale jen bych potřeboval vědět , jakej krám prodáva colozrny torily , snad Tesco by to mohlo mít, uvidím.
To bude žranice. |
včera jsem si tortilly taky dělal, ale koupil jsem k tomu obyčejný z pšeničný mouky, ale teda musim říct, že to bylo fakt žrádlo, přemýšlím, že to dneska udělám zase |
Moocha je prostě dobrá hospodynňka
|
|
| nahoru |
|
 |
Merrao

|
Zaslal: ne srpen 19, 2012 11:38 am Předmět: |
|
|
Ty jsi nějak v dietě? Myslím si že pokud si do toho dáš zeleninu, oliváč a maso nebo sýr tak žádný celozrnmý tortilly nepotřebuješ.
Koneckonců stačí se podívat na složení JAKÉKOLIV tortilly pokud není bio a bude ti nějaká celozrnnost úplně u zadku :D To už mi přijde zbytečný řešit...
|
|
| nahoru |
|
 |
Trhanec
|
Zaslal: út srpen 21, 2012 5:38 pm Předmět: |
|
|
| Crewe napsal: | | mike scania napsal: | | Reiben napsal: | zdravé lívance
2 vejce, cca 100 ml mléka, šálek ovesných vloček, odměrka proteinu, banán. Vše rozmixovat ve hmotu, nalít na teflonku (olej není třeba) a na mírném ohni dělat pár minut pod pokličkou.
Z výše uvedených surovin byly nakonec 4 skvělý lívance, doporučuju!
umixovaná směs
hotové lívance
...přelité medem
|
Tak denska jsem si to udělal a jsem tím ohromen, můžu všem jen doporučit. |
Pod to se podepíšu svojí krví. Děkuji za recept!!! |
Tohle je stejně nejluxusnější recept co jsem za poslední dobu našel. Nemá to chybu, dělám z toho takový lívance o průměru tak 8cm a je to paráda, dá se to vzít sebou na cestu někam jako sváča. A ta chuť.. užral bych se toho...
|
|
| nahoru |
|
 |
Mick994

|
Zaslal: út srpen 21, 2012 7:18 pm Předmět: |
|
|
V pohodě , už jsem si splašil celozrnou mouku, tak si je ukuchtím sám.
Dieta jak dieta, ja radši celozrný když můžu.
|
|
| nahoru |
|
 |
TommekVanek
|
Zaslal: út srpen 21, 2012 7:55 pm Předmět: |
|
|
tak tady se koukat místo večeře :D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|