|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
riker

|
Zaslal: út srpen 21, 2012 12:58 pm Předmět: |
|
|
| John Chipsa napsal: | | Judson napsal: | Dneska jsem narazil na takovej obchudek , neco jako sekac.
A sehnal tam to co shanim uz par tydnu, super lehoucky, prodysny a pohodlny kratase. Cely cerny bez jakehokoliv napisu. Za 125kc ) |
přesně vím, co myslíš. Tohle sehnat je pomalu vzácnost. Já scháněl taky a nic. Všude nápis, proužky atp.... děs něco sehnat |
jsem rad ze nejsem sam kdo nema rady tyhle pocmarany veci, pripadne mega firemni loga...
ted uz delsi dobu shanim nejaky obleceni a jestli nesezenu nic normalniho (zatim to vypada ze nesezenu), tak si najdu krejciho a necham si to usit na miru. Predpokladam ze to bude o neco drazsi, ale aspon nebudu vypadat jako chodici reklama
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Reiben

|
Zaslal: út srpen 21, 2012 1:17 pm Předmět: |
|
|
já už si radši oblečení nekupuju, protože když jdu někam do krámu, tak se mi nic nelíbí... a akorát tam dvě hodiny hledám jak kokot a stejně nakonec jdu domu s prázdnou, protože si nic nevyberu. _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
| nahoru |
|
 |
duke.dukem
|
Zaslal: út srpen 21, 2012 1:20 pm Předmět: |
|
|
| Reiben napsal: | | já už si radši oblečení nekupuju, protože když jdu někam do krámu, tak se mi nic nelíbí... a akorát tam dvě hodiny hledám jak kokot a stejně nakonec jdu domu s prázdnou, protože si nic nevyberu. |
takze si obleceni vyrabis sam? tak to chodi vzdycky- kdyz neco shanis a potrebujes, tak nic poradneho nikde neni. a naopak, kdyz nic nepotrebujes ci neshanis, tak vetsinou na neco zajimaveho narazis bez problemu...
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: út srpen 21, 2012 1:29 pm Předmět: |
|
|
spíš už x let nosím pořád to samý  a nebo občas něco zdědím po starším bratrovi _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: út srpen 21, 2012 1:47 pm Předmět: |
|
|
| riker napsal: |
jsem rad ze nejsem sam kdo nema rady tyhle pocmarany veci, pripadne mega firemni loga...
ted uz delsi dobu shanim nejaky obleceni a jestli nesezenu nic normalniho (zatim to vypada ze nesezenu), tak si najdu krejciho a necham si to usit na miru. Predpokladam ze to bude o neco drazsi, ale aspon nebudu vypadat jako chodici reklama |
Přesně
Dokud jsem bydlel v Praze, měl jsem před domem takovej nenápadnej obchod s docela levným oblečením. Měli tam super tepláky asi za 250, jednobarevný, mírně elastický, paráda. Vydržely tak rok intenzivního běhání a cvičení. Naprostej luxus. Hodilo by se mi něco podobnýho v týhle díře
|
|
| nahoru |
|
 |
TS
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: st srpen 22, 2012 4:02 pm Předmět: |
|
|
| TS napsal: | Služebka 2 týdny v Brazílii |
Tam bych ani nepáchnul.
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: st srpen 22, 2012 4:16 pm Předmět: |
|
|
| Gohan napsal: | | TS napsal: | Služebka 2 týdny v Brazílii |
Tam bych ani nepáchnul. |
Vic gangsterů než v USA, co?:D
Kam přesně jedeš?
|
|
| nahoru |
|
 |
John Chipsa

|
Zaslal: st srpen 22, 2012 4:31 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
Zaslal: st srpen 22, 2012 4:44 pm Předmět: |
|
|
Ty ceny jsou vážně neskutečný
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: st srpen 22, 2012 4:45 pm Předmět: |
|
|
já myslím, že ty ceny se týkají jen posilovny v Sedlčanech... v Praze to asi bude cenově trochu jinde. _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
|
|
| nahoru |
|
 |
honzaj95

|
|
| nahoru |
|
 |
Partridge

|
|
| nahoru |
|
 |
John Chipsa

|
Zaslal: st srpen 22, 2012 10:24 pm Předmět: |
|
|
díky :-) bylo mě to divné, že by to ušlo serveru na hlavní stránce
|
|
| nahoru |
|
 |
TS
|
Zaslal: čt srpen 23, 2012 6:36 am Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | Gohan napsal: | | TS napsal: | Služebka 2 týdny v Brazílii |
Tam bych ani nepáchnul. |
Vic gangsterů než v USA, co?:D
Kam přesně jedeš? |
Tak co bych se nepodíval
Jundaí, Sao Paulo:)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|