|
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Jakou úpravu preferujete u partnerky |
Vyholená |
|
60% |
[ 263 ] |
Proužek (či jen částečně vyholená) |
|
39% |
[ 171 ] |
|
Celkem hlasů : 434 |
|
Autor |
Zpráva |
Pavelcb
|
Zaslal: st duben 01, 2009 11:51 am Předmět: |
|
|
ne ne to si mě s někým pleteš. Já BOBRY nerad _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
|
|
nahoru |
|
|
| | |
katushka
|
Zaslal: st červen 16, 2010 9:09 pm Předmět: Re: Bobr - jaká úprava |
|
|
Bucci napsal: | Tohle téma se dalo čekat a tak se teda dál ptám jakou preferujete "spodní" úpravu u vašich partnerek nebo zde přítomné ženy???
Já osobně preferuju, když je přítelkyně úplně vyholená, je to příjemnější a řekl bych pohodlnější a hygieničtější |
mě se líbí mužské ochlupení upravené, moje je částečně upravené
úplně dohola je to nepraktické
|
|
nahoru |
|
|
BUFU
|
|
nahoru |
|
|
Jarack
|
Zaslal: čt červen 17, 2010 8:08 am Předmět: |
|
|
Já mam rád klasickou čárku (přistávací dráhu), pak je taky dobrej trojúhelníček no a samozřejmě skinhead.. někdo mi ale povídal, že viděl i radioaktivní znak.. Asi kecal, ale jestli ne.. _________________ Ryba plave, pták lítá a člověk běhá..
|
|
nahoru |
|
|
Markisha
|
Zaslal: čt červen 17, 2010 8:41 am Předmět: |
|
|
Jarack napsal: | Já mam rád klasickou čárku (přistávací dráhu), pak je taky dobrej trojúhelníček no a samozřejmě skinhead.. někdo mi ale povídal, že viděl i radioaktivní znak.. Asi kecal, ale jestli ne.. |
Sranda by byla, kdyby tam nějaká měla znak tří sester :-)))
|
|
nahoru |
|
|
Raul
|
Zaslal: pá červenec 30, 2010 9:12 pm Předmět: |
|
|
E.Leclerc napsal: | Pečený nebo grilovaný bobr
kategorie: zvěřina
Ingredience:
900-1000 g masa z bobra
trochu oleje nebo kousek másla,
citrónová šťáva,
špetka cibulové soli,
sůl a pepř podle chuti,
pepř citrónový podle chuti.
Příprava:
Maso okořeníme solí, pepřem, citrónovou šťávou a potřeme olejem nebo máslem. Zabalíme do pečící fólie a při 160 °C pečeme asi 45 minut. Poté odstraníme fólii, přidáme ještě kousek másla a osmahneme. Pro získání grilované pečeně po odstranění fólie maso přeléváme barbecue omáčkou (při zapnutém grilu).
Poznámka:
Cibulovou sůl a citrónový pepř dodává například firma GurmEko, maso z bobra při větší objednávce firma C.I.P.A. ;o).
Původní kuchyní tohoto receptu je Spojené státy americké |
|
|
nahoru |
|
|
DaveX
|
Zaslal: st únor 16, 2011 2:00 pm Předmět: |
|
|
Mě se líbí oboje :) Bobra jsem zatím u přítelkyně neviděl :D
|
|
nahoru |
|
|
MiKra
|
Zaslal: st únor 16, 2011 2:31 pm Předmět: |
|
|
|
|
nahoru |
|
|
novotaaa
|
Zaslal: po duben 25, 2011 8:36 pm Předmět: |
|
|
|
|
nahoru |
|
|
E.Leclerc
|
Zaslal: st červenec 13, 2011 9:04 am Předmět: |
|
|
|
|
nahoru |
|
|
daymoon
Moderátor
|
Zaslal: st červenec 13, 2011 6:53 pm Předmět: |
|
|
To vypadá, jak když špatně oholený, to se mi moc nelibí _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
nahoru |
|
|
E.Leclerc
|
Zaslal: st březen 21, 2012 9:03 am Předmět: |
|
|
|
|
nahoru |
|
|
Anonymní
|
Zaslal: st březen 21, 2012 10:33 am Předmět: |
|
|
|
|
nahoru |
|
|
Lucka Malaníková
|
Zaslal: ne srpen 26, 2012 9:06 pm Předmět: |
|
|
Nevím jaké je tady věkové zastoupení, ale já si docela živě pamatuji, kdy jedinou volbou bylo úplně dohola. Pokud tam byl proužek, kostička, čtvereček nebo nedejbože zastřihnuté chloupky, tak se vás chlap skoro ani nedotkl.
V poslední době ale pozoruji právě opačný trend. Kdy chlapi začíná nesměle požadovat proužky. Dokonce mi i kamarádka říkala, že si musí kvůli partnerovi nechat narůst mini-bobříka.
|
|
nahoru |
|
|
Pavelcb
|
|
nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|