|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Svaly a sila
|
Zaslal: po srpen 27, 2012 1:21 pm Předmět: článek odstránen |
|
|
Naposledy upravil Svaly a sila dne st listopad 28, 2012 10:37 am, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Judson

|
Zaslal: po srpen 27, 2012 1:28 pm Předmět: |
|
|
Tady je podle me nekde chyba.
Ja to kdsi pocital nekolikrat ,a tvaroh vysel nejlip.
Naposledy upravil Judson dne po srpen 27, 2012 1:31 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Merrao

|
Zaslal: po srpen 27, 2012 1:28 pm Předmět: |
|
|
Na mě je to trochu dlouhý příspěvek, proto ty meziodstavce jsemupřímě nečetla...
jen...Jak jsi sám uvedl, týká se to jen bílkovin...
ale já osobně bych k tomu měla ještě jednu výtku..a to JAKÝCH bílkovin. Podle mě není dobré konzumovat bílkoviny jen z jednoho zdroje. Například jíst jn tvaroh, nebo jen syrovátkovou bílkovinu ...
Ono zdraví jde v dnešní době (bohužel) na úkor peněz (konrétně co s týče nákupu potravin).
Za další když člověk jí čisté produkty, jako bílé jogurty nebo tvarohy a nesoustřeďuje se na značky, tak není co počítat, jelikož kvalitní racionální, zdravý jídelníček něco stojí. Samozřejmě že pak jídelníček založený na 5 základních surovinách je levnější...a to jen možná:)
|
|
| nahoru |
|
 |
Svaly a sila
|
Zaslal: po srpen 27, 2012 1:46 pm Předmět: |
|
|
| Judson napsal: | Tady je podle me nekde chyba.
Ja to kdsi pocital nekolikrat ,a tvaroh vysel nejlip. |
Tento článok je návod,ako si vypočítať, ktorý zdroj bielkovín vychádza najlacnejšie a nie definitívne určenie. Tabuľky sú príklady. Samozrejme, ako sa píše aj v článku, ceny sa líšia medzi obchodmi,regiónmi atd. A podla článku sa dá vypočítať, ktorý zdroj bielkovín vychádza najlepšie v tvojom regióne, obchode v ktorom naklupuješ, zvoliť si medzi proteínmi ak ti ide o bielkoviny a pod. _________________ Svaly a sila
|
|
| nahoru |
|
 |
Svaly a sila
|
Zaslal: po srpen 27, 2012 1:47 pm Předmět: |
|
|
| Merrao napsal: | Na mě je to trochu dlouhý příspěvek, proto ty meziodstavce jsemupřímě nečetla...
jen...Jak jsi sám uvedl, týká se to jen bílkovin...
ale já osobně bych k tomu měla ještě jednu výtku..a to JAKÝCH bílkovin. Podle mě není dobré konzumovat bílkoviny jen z jednoho zdroje. Například jíst jn tvaroh, nebo jen syrovátkovou bílkovinu ...
Ono zdraví jde v dnešní době (bohužel) na úkor peněz (konrétně co s týče nákupu potravin).
Za další když člověk jí čisté produkty, jako bílé jogurty nebo tvarohy a nesoustřeďuje se na značky, tak není co počítat, jelikož kvalitní racionální, zdravý jídelníček něco stojí. Samozřejmě že pak jídelníček založený na 5 základních surovinách je levnější...a to jen možná:) |
Treba čítať celý článok, a nevyťahovať vety z kontextu. Je to tam pekne napísané. To je tiež rada odomňa aj do iných oblatí života a pri iných článkoch. _________________ Svaly a sila
|
|
| nahoru |
|
 |
jirdano

|
Zaslal: po srpen 27, 2012 3:50 pm Předmět: |
|
|
promiň, ale trojčlenku snad ovládá i žák páté třídy, takže celkem nechápu smysl tohoto topicu _________________ Do you even lift?
|
|
| nahoru |
|
 |
RavenStalker

|
Zaslal: so září 01, 2012 10:53 pm Předmět: Re: Ako si vypočítať, ktorý zdroj bielkovín je najlacnejší. |
|
|
| Svaly a sila napsal: | | Ako si vypočítať, ktorý zdroj bielkovín je najlacnejší. |
Obsah bílkovin ve 100 gramech přepočítat na porci (např 300g = 3x100) a poté vydělit cenu produktu množstvím bílkovin. Hodnoty poté porovnat a ta potravina co vyjde nejméně = nejlevnější cena za gram bílkovin - je tou nejlevnější. Pravděpodobně to bude tvaroh nebo soja.
Idiot?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|