Jídlo 4x denně

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Jídlo 4x denně  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Jídlo 4x denně
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Casiller

PříspěvekZaslal: po srpen 27, 2012 9:10 pm    Předmět: Jídlo 4x denně Odpovědět s citátem

Ahoj, nemám moc čas jíst 6x denně a chci se zeptat jestli není špatný začínat den až obědem, pak si dát svačinu (před a po tréninkové jídlo),večeři a pak druhou večeři. Vlastně je to asi něco na způsob leangains. Můj cíl je hubnout tuk a přibírat zároveň. A druhá moje otázka je, jak jsi mám vypočítat kolik kcal bych měl denně jíst. Na webu kaloricketabulky.cz mi to vyhodilo údaj 1 867 kcal. A 1346 kcal, když bych chtěl hubnout. Vážím 75 kg a jsem mezomorf. Jsou takhle ty kalorie přibližně správně? Díky moc
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zapy

PříspěvekZaslal: po srpen 27, 2012 9:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ne neni, klidne i 3x denne.. kdyz ti vyjdou makroziviny/kalorie. zkus jet co ti to vypocitalo a uvidis, ale mozna bych pridal aspon na ty 2k podle aktivity. jinak cil zajimavej, hodne stesti s tim jo a veci typu jakej "morf" si bych fakt neresil, jestli neco takovyho vubec je
Casiller

PříspěvekZaslal: po srpen 27, 2012 9:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Děkuju, a ten cíl prý není nereálnej. Já byl totiž dřív trochu oplácanej a nesnesl bych, že bych zase přibral tuk. A vzhledem k tomu, že k tomu budu dělat 2x/3x týdně HIIT, tak by to jít mohlo.
Merrao

PříspěvekZaslal: út srpen 28, 2012 7:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj,
dle mne...

ideální by bylo vysledovat si kdy hubneš a kdy přibíráš (při jaké hodnotě, po jakých "potravinách") a podle toho se orientovat.
Pokud jsi doteď VÍC necvičil, jez tak jak jsi jedl a přidej aktivitu. Pokud nebudeš hubnout vůbec (neřiď se je vahou) tak siž trochu příjem.

Pozn.: 1800kcal ...to je chlapa docela málo.
Druhá možnost: vypočítej si bazální metabolismus (počítala bych s čístou vahou tzn. váha - % tuku = čistá váha), vynásob to koeficientem aktivity, koeficientem somatotypu a dostaneš zhruba tolik kolik bys měl spořádat. Hledej na google nějakou stráku s tí vzorcem:)

Za další á jsem zastánce snídaně, ...ale pokud chceš jet "něco jako" LG tak už jeď rovnou to LG...je to osvědčené a dělej věci tak jak je to tam napsané.
Podle mě totiž není dobrý si z vlastního "rozhozeného" stravování hned dělat v podstatě nějaký další "řád". Přečti si něco o LG a zkus to maximálně dodržovat. Ty pravidla nejsou "ze srandy".

Rychle na stránku:

Přejdi na: