|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
ThomasPeugeot
|
Zaslal: pá srpen 24, 2012 8:47 pm Předmět: BCAA |
|
|
Zdravím kluci
Vím že je to totálně trapné ptát se neustále dokola i když zde určitě nějaké vlákno s tímhle tématem je.Ale prostě se zeptám i když budu za totálního blbce...
Před měsícem jsem zhruba začal posilovat pravidelně a jediná moje suplementace je WPI protein.bylo mi nabídnuto BCAA od aminostaru.princip je mi jasný ale chci se jen zeptat zda-li má smysl rozšířit suplementaci o tenhle doplněk.Jde mi o nabíraní svalové hmoty a BCAA prý zlepšuje tento proces.Chci opravdu Vaše názory i za cenu že jsem tady jako tupec...Ale za zeptání nic nedám a Vy jste ve fitness už lépe zaběhlí...díky moc.
_________________ Chci změnit svůj život,chci mít hezkou postavu a to za každou cenu,vše ostatní jde na druhou kolej...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Mablung
|
Zaslal: pá srpen 24, 2012 9:09 pm Předmět: Re: BCAA |
|
|
| ThomasPeugeot napsal: | Zdravím kluci
Vím že je to totálně trapné ptát se neustále dokola i když zde určitě nějaké vlákno s tímhle tématem je.Ale prostě se zeptám i když budu za totálního blbce...
Před měsícem jsem zhruba začal posilovat pravidelně a jediná moje suplementace je WPI protein.bylo mi nabídnuto BCAA od aminostaru.princip je mi jasný ale chci se jen zeptat zda-li má smysl rozšířit suplementaci o tenhle doplněk.Jde mi o nabíraní svalové hmoty a BCAA prý zlepšuje tento proces.Chci opravdu Vaše názory i za cenu že jsem tady jako tupec...Ale za zeptání nic nedám a Vy jste ve fitness už lépe zaběhlí...díky moc.
|
Bylo to tu diskutováno tisíckrát, ale za to sypání popele na hlavu.
BCAA ti je na hovno. Za dva roky cvičení se zeptej znovu, ale teď platí první věta. Někdo na tobě chce vydělávat a cpe ti nesmysly. Za chvíli ti bude cpát kreatin, který taky zatím nepotřebuješ.
Najmutí trenéra ti přinese několikanásobně (a to nepřeháním) lepší výsledky než jakákoliv suplementace.
Suplementaci prakticky nepotřebuješ pokud máš vyváženou stravu. Pokud nemáš, můžeš to doplnit multivitamíny či proteinem. Ale měl by jsi se soustředit na to aby tvoje strava byla tak kvalitní jak je možné.
Projeď si tu jídelníčky a nech se inspirovat. Pokud budeš mít dobrého trenéra, určitě ti poradí i v tomhle.
|
|
| nahoru |
|
 |
ThomasPeugeot
|
Zaslal: pá srpen 24, 2012 9:18 pm Předmět: |
|
|
Ne,kretin monohydrát už jsem bral kdysi ale po po vysazení (kvůli ledvinám),jsem splaskl jak balonek a proto chci volit kvalitní výživu a protein je podle mne to nejlepší....Vím že zbytek je syntetika,ale myslíte že BCAA nemá smysl?Pokud ne,tak dávám zpátečku.Jen nechci aby mi katabolizovaly svaly když už se tak snažím a dřu....jdu do toho naplno a chci z toho logicky vytěžit co nejvíce.Ale jak říkám,jsou to neznáme suplementace a jsem skoro laik,takže radši se tupě ptám... _________________ Chci změnit svůj život,chci mít hezkou postavu a to za každou cenu,vše ostatní jde na druhou kolej...
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: pá srpen 24, 2012 11:02 pm Předmět: |
|
|
| ThomasPeugeot napsal: | Ne,kretin monohydrát už jsem bral kdysi ale po po vysazení (kvůli ledvinám),jsem splaskl jak balonek a proto chci volit kvalitní výživu a protein je podle mne to nejlepší....Vím že zbytek je syntetika,ale myslíte že BCAA nemá smysl?Pokud ne,tak dávám zpátečku.Jen nechci aby mi katabolizovaly svaly když už se tak snažím a dřu....jdu do toho naplno a chci z toho logicky vytěžit co nejvíce.Ale jak říkám,jsou to neznáme suplementace a jsem skoro laik,takže radši se tupě ptám... |
Katabolismus je strašák, něco jako globální oteplování a roztávání ledovců.
Ono je úplně jedno jestli je to přírodní či syntetika, u tebe BCAA nemají smysl protože tělo potřebuje dostat základy, tj. pořádné jídlo a trénink. BCAA nejsou nic jiného než aminokyseliny. Ve specifickém poměru, ale pořád to jsou aminokyseliny úplně stejné jako v kuřecím mase. BCAA maličko pomohou. Maličko, proto mají smysl pro sportovce kteří potřebují další impuls. Ale pro tebe ne.
Jak jsem psal, pokud chceš růst a dát domu skutečně všechno, pořádně se stravuj, najmi si schopného trenéra a 3-4 týdně cvič. Tyhle kroky stačí k tomu aby jsi rostl jak z vody. Tohle je zkušenost milionů cvičenců. Ať těch kteří to udělali tak i těch kteří to neudělali. BCAA žádnému začátečníkovi NEPOMOHLO v růstu svalů a kondice. Jediné co pomáhá je řádná strava a cvičení. BCAA, tribullus a podobné věci jsou jen vyhozené peníze, pro 95 % lidí.
|
|
| nahoru |
|
 |
ThomasPeugeot
|
Zaslal: so srpen 25, 2012 11:59 am Předmět: |
|
|
Konečně polopatické vysvětlení.Díky za rady.... _________________ Chci změnit svůj život,chci mít hezkou postavu a to za každou cenu,vše ostatní jde na druhou kolej...
|
|
| nahoru |
|
 |
pan tovarnik

|
Zaslal: po srpen 27, 2012 9:39 pm Předmět: |
|
|
| Mablung napsal: | | ThomasPeugeot napsal: | Ne,kretin monohydrát už jsem bral kdysi ale po po vysazení (kvůli ledvinám),jsem splaskl jak balonek a proto chci volit kvalitní výživu a protein je podle mne to nejlepší....Vím že zbytek je syntetika,ale myslíte že BCAA nemá smysl?Pokud ne,tak dávám zpátečku.Jen nechci aby mi katabolizovaly svaly když už se tak snažím a dřu....jdu do toho naplno a chci z toho logicky vytěžit co nejvíce.Ale jak říkám,jsou to neznáme suplementace a jsem skoro laik,takže radši se tupě ptám... |
Katabolismus je strašák, něco jako globální oteplování a roztávání ledovců.
Ono je úplně jedno jestli je to přírodní či syntetika, u tebe BCAA nemají smysl protože tělo potřebuje dostat základy, tj. pořádné jídlo a trénink. BCAA nejsou nic jiného než aminokyseliny. Ve specifickém poměru, ale pořád to jsou aminokyseliny úplně stejné jako v kuřecím mase. BCAA maličko pomohou. Maličko, proto mají smysl pro sportovce kteří potřebují další impuls. Ale pro tebe ne.
Jak jsem psal, pokud chceš růst a dát domu skutečně všechno, pořádně se stravuj, najmi si schopného trenéra a 3-4 týdně cvič. Tyhle kroky stačí k tomu aby jsi rostl jak z vody. Tohle je zkušenost milionů cvičenců. Ať těch kteří to udělali tak i těch kteří to neudělali. BCAA žádnému začátečníkovi NEPOMOHLO v růstu svalů a kondice. Jediné co pomáhá je řádná strava a cvičení. BCAA, tribullus a podobné věci jsou jen vyhozené peníze, pro 95 % lidí. | O bcaa bych takhle nemluvil kor že z 95% jsou na hovno pokud se drží dávka ve dny cvičeni okolo 30-40 čistých gr bcaa a okolo 20 gr ve dny volna tak to má cenu je jíst a to na 95 % ale málo kdo do toho dá tolik financí jelikož pixlu čistých sypkých bcaa za 600kč máš na týden, každopádně dobrý trening a masitá a sacharidová strava je základ.
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: po srpen 27, 2012 9:45 pm Předmět: |
|
|
Užívám během tréninku 20-30g BCAA a dovolím si tvrdit že regenerace šla nahoru a neřek bych že málo. Nicméně je to drahá záležitost i když ja mam 190g BCAA za 250.. stačí hledat
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
pan tovarnik

|
Zaslal: po srpen 27, 2012 10:08 pm Předmět: |
|
|
| Study napsal: | | Užívám během tréninku 20-30g BCAA a dovolím si tvrdit že regenerace šla nahoru a neřek bych že málo. Nicméně je to drahá záležitost i když ja mam 190g BCAA za 250.. stačí hledat | jo ty jsem měl taky od 4 fit.... ale skoro se to nedá pozřít, já beru od Weidera 500 gr za 600 kč a ok ve 100 gr je 80gr čistejch. borec co je tu pomlouval na ně asi jen nemá. :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|