Aktuální formy VII.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 48, 49, 50 ... 339, 340, 341  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Aktuální formy VII.  Úvodní stránka -> Fotografie -> Aktuální formy VII.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Majesty

PříspěvekZaslal: út srpen 28, 2012 10:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja ani nevidim smysl postovani takovehle formy, i kdyby byl svlecenej navic mam z tvych fotek nocni mury
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: st srpen 29, 2012 12:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Roin: Na to z čeho jsi vycházel to je slušný...
Roin

PříspěvekZaslal: st srpen 29, 2012 10:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jedinej Wojtkingson snad pochopil proč tady ta fotka je. Co třeba se podívat co jsem byl před rokem a co jsem teď. Před rokem bych si nevzal na sebe tílko natož se takhle vyfotit
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: st srpen 29, 2012 10:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

1) tak dej formu a ne ruku
2) tak přidej něco na porovnani, nikdo to hledat nebude
3) nefot se jak nějakej retardovanej wannabe gangsta z matrixu či co to má vyjadřovat

zaostává ti pravé rameno za pravou rukou, pokud chceš slyšet něco k formě
Shalke

PříspěvekZaslal: st srpen 29, 2012 11:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nechápu o co vám všem jde, a kde se ve vás bere ta potřeba trefovat se do každého kdo nepostne úplně super pozu, s porovnávačkou, ideálně na bílém pozadí bez jakéhokoliv doplňku (aby jste mu náhodou nezáviděli to, že má brýle a líbí se mu), se super osvětlením a dokonalém úhlu.

Prostě má nějaký styl (něčím se liší), nemusí se líbit všem, ale proč kurva tak nenávistně?

Mě to příjde jako super forma, protože Roin z ní má radost, a o tom to přece je, ne? Aby Vás to cvičení těšilo, tak nechápu kde se na tomto foru bere trend posuzovat každěho podle individuálních ideálů každého z Vás-pak se zákoňitě nemůže trefit do vašich preferovaných ideálů estetiky a stylu.

Pokud by si napsal o kritiku formy z kulturistického, či jiného hlediska tak ok...
Roin

PříspěvekZaslal: st srpen 29, 2012 11:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tady je každej expert přez výživu přitom ani nevědí jak udělat kvalitní jídelníček, každej expert přes kulturistiku, estetiku a porovnávání přitom 80% fóra nevidělo estetického kulturistu na živo a porovnávají podle fotek apod. Každej buď závidí a nebo pomlouvá někoho formu přitom on sám vypadá jak krypl a nebo svaly viděl jen na obrázku. Se divím, že nato fórum vůbec někdo ještě chodí když tu každej píše jak píše
kubaz

PříspěvekZaslal: st srpen 29, 2012 11:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

tak tedy neco k forme : vidim docela pekny triceps a zlepseni celkove podle me taky, skoda ze jsi nedal kloudnejsi fotku
petr616

PříspěvekZaslal: st srpen 29, 2012 11:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Roin : no forma takova jakasi "syntholova", nikde nic a jedna boule na tricepsu.. no hlavne at te to bavi dal a vydrzis u cviceni, ze zacatku to je pohoda, roste to skoro samo.
MRLazy

PříspěvekZaslal: st srpen 29, 2012 11:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Shalke napsal:
Nechápu o co vám všem jde, a kde se ve vás bere ta potřeba trefovat se do každého kdo nepostne úplně super pozu, s porovnávačkou, ideálně na bílém pozadí bez jakéhokoliv doplňku (aby jste mu náhodou nezáviděli to, že má brýle a líbí se mu), se super osvětlením a dokonalém úhlu.

Prostě má nějaký styl (něčím se liší), nemusí se líbit všem, ale proč kurva tak nenávistně?

Mě to příjde jako super forma, protože Roin z ní má radost, a o tom to přece je, ne? Aby Vás to cvičení těšilo, tak nechápu kde se na tomto foru bere trend posuzovat každěho podle individuálních ideálů každého z Vás-pak se zákoňitě nemůže trefit do vašich preferovaných ideálů estetiky a stylu.

Pokud by si napsal o kritiku formy z kulturistického, či jiného hlediska tak ok...

Naprostej souhlas :),pakliže nechce te aby někdo sem postoval fotky tak je to na té správné cestě.Stačí říct že fotka by měla být jinde.Ale hrotit brýle atd..Viděl jsem tu i jiné fotky v tílkách,ale nikdo na to kecy neměl.Hawk.
Tracey

PříspěvekZaslal: st srpen 29, 2012 12:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

BerserK87 napsal:
asi chce zaposobit na slecny z predchadzajucich stranok

no mne pride asexualny

Tak nevím no, alespoň já jsem skoro dvakrát starší než Roin, a k tomu mi přijde ta fotka adekvátní, ale já proti ní nic nenamítám. Raději toto než aby se flákal jako většina jeho vrstevníků...
Mari.Shinzon

PříspěvekZaslal: st srpen 29, 2012 12:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Roin napsal:
Tady je každej expert přez výživu přitom ani nevědí jak udělat kvalitní jídelníček, každej expert přes kulturistiku, estetiku a porovnávání přitom 80% fóra nevidělo estetického kulturistu na živo a porovnávají podle fotek apod. Každej buď závidí a nebo pomlouvá někoho formu přitom on sám vypadá jak krypl a nebo svaly viděl jen na obrázku. Se divím, že nato fórum vůbec někdo ještě chodí když tu každej píše jak píše

Co má tohle za smysl? Lidi ti napsali svůj názor a ať se ti líbí nebo ne, tak nechápu tuhle reakci.
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: st srpen 29, 2012 12:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tracey napsal:
BerserK87 napsal:
asi chce zaposobit na slecny z predchadzajucich stranok

no mne pride asexualny

Tak nevím no, alespoň já jsem skoro dvakrát starší než Roin, a k tomu mi přijde ta fotka adekvátní, ale já proti ní nic nenamítám. Raději toto než aby se flákal jako většina jeho vrstevníků...

mas recht, to za nasich mladejch casu nebejvalo
to decka prisla ze skoly dom a musela makat, ne jak dneska, tfuj
Arnie_one

PříspěvekZaslal: čt srpen 30, 2012 10:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Moc sem nechodi, ale tady to zije :)

Roine, uprime co jsi čekal ?

80% fora hmm, ty si umis delat kamarady

Ustinov: jakejch mladej let, to nepis, je to deprimujici
Peca

PříspěvekZaslal: čt srpen 30, 2012 11:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ale roin ma v podstate i pravdu i kdyz to napsal trochu ostreji :D na tohle forum uz davno nechodi lide,kteri meli znalosti (az na par vyjimek) a proc asi? nebavilo je se hadat s lidmi,kteri nic nevi,ale delaji hrdiny ackoli jejich nejvetsim sportovnim uspechem byla registrace na tohle forum..nekdy se to tu bere az moc vazne,pro me je to sranda a bavim se tim a proto se tu obcasne ukazuju dodnes
Cratach

PříspěvekZaslal: čt srpen 30, 2012 11:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov asi bohuzel zapomnel umistit tag <ironie> a </ironie> do svyho postu

Neb mam pocit, ze dnesni kategorie -nact se flaka podobne jako ja pred cca 10 lety, stejne jako ja sem se flakal dost podobne jako muj o 12 let starsi bratranec...

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Aktuální formy VII. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 48, 49, 50 ... 339, 340, 341  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: