|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
marash
|
Zaslal: so březen 24, 2012 9:15 pm Předmět: |
|
|
to sice jo, ale tohle je sporttester na běhání a další sporty a ne hodinky do společnosti...
Grimley: vzhledově se mi celkem líběj, ale já bych do Festin nešel. Tím do společnosti myslíš jak? Určitě budou dobře vypadat k džínám a triku, ale ne když se oblečeš formálněji.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Grimley

|
Zaslal: so březen 24, 2012 9:32 pm Předmět: |
|
|
| marash napsal: | to sice jo, ale tohle je sporttester na běhání a další sporty a ne hodinky do společnosti...
Grimley: vzhledově se mi celkem líběj, ale já bych do Festin nešel. Tím do společnosti myslíš jak? Určitě budou dobře vypadat k džínám a triku, ale ne když se oblečeš formálněji. |
No myslel jsem jako mezi lidi ... v obleku jdu jednou za rok na ples :) .... Do Festin bys nešel proč? ...já mám zkušenost zatím se Suuntem ( super, nechci digitálky) ..Timex (dobrá kvalita) ...a Swatch (příšerný) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
ILikeBike
|
Zaslal: pá srpen 31, 2012 8:38 am Předmět: |
|
|
Podle mě jsou krásný, takže je už mám na ruce. _________________ When your mind will change, your body will be changed.
|
|
| nahoru |
|
 |
Filip Vaško

|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
|
| nahoru |
|
 |
Chuckis
|
Zaslal: so září 01, 2012 10:23 pm Předmět: |
|
|
| Spazik napsal: |
OMG, s takovými hodinkami ale vypadáš jako vocas, pokud nevlastníš teda kolotoč nebo houpačky |
+1 :D Krásně vystiženo :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Filip Vaško

|
Zaslal: so září 01, 2012 10:30 pm Předmět: |
|
|
Mám kolotoč i houpačky :D
Většinou ale lidi na ulici říkaj.. : ''Tyvle kdes je sehnal? ,, Kolik staly ???''
To mě potěší víc :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Dome-V

|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: ne září 02, 2012 9:39 pm Předmět: |
|
|
| Filip Vaško napsal: | Mám kolotoč i houpačky :D
Většinou ale lidi na ulici říkaj.. : ''Tyvle kdes je sehnal? ,, Kolik staly ???''
To mě potěší víc :) |
A odpovídáš: U Ngueyena za 150,-
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: po září 03, 2012 11:53 am Předmět: |
|
|
JJ G-shock je klasika na sport, outdoor, do fitka, do armády..  Ale do města nebo do společnosti se teda vůbec nehodí :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: po září 03, 2012 12:26 pm Předmět: |
|
|
ja bych si je do mesta klidne vzal, jeste mi nastesti neni 60 let _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: po září 03, 2012 7:38 pm Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | | ja bych si je do mesta klidne vzal, jeste mi nastesti neni 60 let |
Tak pokud chodíš v teplákách Adidas, běžeckých keckách a mikině s kapucí, tak je to dobrá volba :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: po září 03, 2012 8:10 pm Předmět: |
|
|
podle situace, nekdy dokonce i v mikine s kapuci  ty zrejme chodis i pro rohliky v dobre padnoucim obleku, burince a s vychazkovou holi _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: po září 03, 2012 10:12 pm Předmět: |
|
|
Já si myslím že tenhle typ hodinek se nehodí maximálně tak do obleku, jinak to je v pohodě (ikdyž já bych si je vzal asi i do toho saka  )
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|