|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Majesty

|
Zaslal: čt srpen 30, 2012 11:12 am Předmět: |
|
|
| Cratach napsal: | Peter Ustinov asi bohuzel zapomnel umistit tag <ironie> a </ironie> do svyho postu
Neb mam pocit, ze dnesni kategorie -nact se flaka podobne jako ja pred cca 10 lety, stejne jako ja sem se flakal dost podobne jako muj o 12 let starsi bratranec... |
Asi tak, mladi jsou podle starsich vzdycky nejvetsi vylupci a oni sami takovi nikdy prece nebyli, klasika
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
CIZO

|
Zaslal: čt srpen 30, 2012 11:28 am Předmět: |
|
|
Já bych poprosil všechny, nejen tady v tom topicu, ale celkově na fóru o trochu tolerance. Když dá někdo podobnou fotku, tak je jasný, že z toho jde forma poznat leda díky věštění z křišťálový koule, ale když není co hodnotit, tak prostě nepište nic. Jaký má smysl se začít okamžitě napadat a urážet? Roin to evidentně taky neustál, o čemž svědčí jeho opravdu hodně nešťastná reakce. Výsledkem toho je akorát to, že mám víc práce s mazáním, což opravdu není má nejoblíbenější činnost.
Děkuju za pochopení _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt srpen 30, 2012 11:57 am Předmět: |
|
|
| Majesty napsal: | | Cratach napsal: | Peter Ustinov asi bohuzel zapomnel umistit tag <ironie> a </ironie> do svyho postu
Neb mam pocit, ze dnesni kategorie -nact se flaka podobne jako ja pred cca 10 lety, stejne jako ja sem se flakal dost podobne jako muj o 12 let starsi bratranec... |
Asi tak, mladi jsou podle starsich vzdycky nejvetsi vylupci a oni sami takovi nikdy prece nebyli, klasika |
ted si to beru osobne
ja po skole udelal ukoly, sel sbirat lecive byliny, pak pomahal slepcum pres ulici, a kdyz mi zustal cas, vozil jsem sber
a az do svatebni noc jsem zustal neviny, nepolibeny, za ruku nechyceny a do krovi nevtazeny _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: čt srpen 30, 2012 1:03 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: čt srpen 30, 2012 1:05 pm Předmět: |
|
|
Mohl jsi sem hodit fotku jak jsi vypadal predtim, zajimalo by me jak vypada clovek pri 55kg na 182cm, musel jsi byt dobre seschly  Dojed si jeste objem a pak jaro dieta!
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: čt srpen 30, 2012 1:20 pm Předmět: |
|
|
Bohužel fotky jsem měl na starém akorát a ten už je přeinstalovaný, pak mám něco v mobilu ale tam je jenom břicho.
Jinak byl jsem anorektik. Naštěstí je to už pryč. Dietu už plánuji hodně dlouho, ted chci už jen pomalu přibírat - lean gain a pak dietka asi v prosinci :)
|
|
| nahoru |
|
 |
duke.dukem
|
Zaslal: čt srpen 30, 2012 2:23 pm Předmět: |
|
|
Dietka v prosinci? To bude chtit sakra pevnou vuli  Nebude lepsi zacit dietit az v lednu?
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: čt srpen 30, 2012 9:53 pm Předmět: |
|
|
U mě není problém vzdát se nějakého jídla. Jen nevím jak budu zvládat ty sacharidové vlny
|
|
| nahoru |
|
 |
jir.ka
|
|
| nahoru |
|
 |
8_MICHAEL_8
|
|
| nahoru |
|
 |
John Chipsa

|
|
| nahoru |
|
 |
papaya

|
Zaslal: ne září 02, 2012 12:37 pm Předmět: |
|
|
8_MICHAEL_8: Kolik měříš?
|
|
| nahoru |
|
 |
Mari.Shinzon

|
|
| nahoru |
|
 |
8_MICHAEL_8
|
Zaslal: ne září 02, 2012 2:30 pm Předmět: |
|
|
papaya - Asi okolo 180-185cm
Mari.Shinzon - To plánuji teď, poté tam přibude ještě třetí fotka kde se budu snažit zbavit veškerého tuku
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne září 02, 2012 3:48 pm Předmět: |
|
|
Koukam, ze uz je to zase smazany, tak mne alespon nekdo napiste do PM, co tu bylo po mem prispevku k Johnovi, kdyz me bezduvodne poslal do prdele. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|