|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
vejdy

|
Zaslal: pá srpen 17, 2012 9:29 am Předmět: |
|
|
Docela mě zajímá Combat Powder příchuť pomeranč,měl už někdo?
|
|
| nahoru |
|
 |
rokudaimenaruto
|
Zaslal: pá srpen 17, 2012 10:38 am Předmět: ... |
|
|
když už je tu řeč o USA..tak co tento? USA Labs The Only Whey Protein
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
Partridge

|
Zaslal: po srpen 27, 2012 6:33 pm Předmět: |
|
|
Syngex Cookies and Cream, měl už někdo? Nevím jestli mám u syrovátkového zariskovat s touhle příchutí  . Plus vysvětlí mi někdo proč je syngex tak levný? Mimo ronnie se dá sehnat i o stovku levněji. Přijde mi že je to kvalitní protein i značka a tu cenu moc nechapu. _________________ If the Jesus comes back, we will kill him again.
|
|
| nahoru |
|
 |
rokudaimenaruto
|
Zaslal: út srpen 28, 2012 3:34 pm Předmět: .. |
|
|
| Partridge napsal: | Syngex Cookies and Cream, měl už někdo? Nevím jestli mám u syrovátkového zariskovat s touhle příchutí . Plus vysvětlí mi někdo proč je syngex tak levný? Mimo ronnie se dá sehnat i o stovku levněji. Přijde mi že je to kvalitní protein i značka a tu cenu moc nechapu. |
má jen 66% bilkovin..třeba to je duvod nízké ceny..
|
|
| nahoru |
|
 |
ssvobii19
|
Zaslal: pá srpen 31, 2012 4:02 pm Předmět: |
|
|
Můžete mi poradit levný protein (tak do 600)?
Aby byl co nejkvalitnější a vydržel aspoň měsíc. Měl by mít přes 85% bílkovin
|
|
| nahoru |
|
 |
MiKra

|
Zaslal: pá srpen 31, 2012 4:15 pm Předmět: |
|
|
| ssvobii19 napsal: | Můžete mi poradit levný protein (tak do 600)?
Aby byl co nejkvalitnější a vydržel aspoň měsíc. Měl by mít přes 85% bílkovin |
To je jako by ses ptal na nějaký sporťák, aby byl nejrychlejší a zároveň levný. Za kvalitu si musíš připlatit. _________________ ..
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: pá srpen 31, 2012 4:15 pm Předmět: |
|
|
do 600 takovej nesezenes, takze jedine mensi a oproti vetsimu nevyhodny baleni, nebo budes muset trochu pridat.. a stejne bych pozadavek na 85% snizil, protoze takovy proteiny sou jeste za uplne jiny penize a pro tebe zbytecny _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: pá srpen 31, 2012 5:31 pm Předmět: |
|
|
Do 600? Dalo by se něco sehnat, sice neochuceny, ale řekl bych že kvalitni docela je.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: pá srpen 31, 2012 5:37 pm Předmět: |
|
|
| ssvobii19 napsal: | Můžete mi poradit levný protein (tak do 600)?
Aby byl co nejkvalitnější a vydržel aspoň měsíc. Měl by mít přes 85% bílkovin |
Koukni na PM.
|
|
| nahoru |
|
 |
ivos11111
|
Zaslal: so září 01, 2012 5:31 pm Předmět: Dotaz |
|
|
Ahoj, přečetl jsem si několik článků, ale už se docela začínám ztrácet v těch proteinových suplementech.
Chtěl bych, jestli byste mi neporadili nějaký cenově přijatelný a kvalitní protein, s kterým má více lidí dobré zkušenosti. Můžete dát i víc možností. Nevyznám se v tom. Předem díky za rady.
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: so září 01, 2012 5:32 pm Předmět: Re: Dotaz |
|
|
| ivos11111 napsal: | Ahoj, přečetl jsem si několik článků, ale už se docela začínám ztrácet v těch proteinových suplementech.
Chtěl bych, jestli byste mi neporadili nějaký cenově přijatelný a kvalitní protein. Nevyznám se v tom. Předem díky za radu. |
v tomhle topicu se to řeší, určitě najdeš hodně doporučení
|
|
| nahoru |
|
 |
ivos11111
|
Zaslal: so září 01, 2012 10:51 pm Předmět: tak jsem trochu hledal |
|
|
Takže hledal jsem, našel jsem tři proteinové suplementy, které jsou vhodný před spaním:
obchod.ronnie.cz/s-3478-long-80-7-hours.html
obchod.ronnie.cz/s-2881-compress-n-t.html
obchod.ronnie.cz/s-1513-night-protein-70.html
A pak jsem našel jeden, kterej je vhodnej po tréninku: obchod.ronnie.cz/s-2754-hydro-77.html
Jaké na ně máte názory? Čistě hypoteticky, chci si pořídit dva proteinové výrobky, jeden na dávkování před spánkem a jeden po tréninku.
Které dva z těchto byste mi tedy doporučili? Pokud víte o nějakém levnějším suplementu, který je podobně kvalitní nebo i lepší, tak rád uvítám jakýkoli odkaz na něj. Díky za rady. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
ivos11111
|
Zaslal: ne září 02, 2012 6:59 pm Předmět: no |
|
|
vážně tu není nikdo, kdo by mi poradil? Alespoň řekl svůj názor na ty suplementy, který jsem vypsal? : (
|
|
| nahoru |
|
 |
mirus

|
Zaslal: ne září 02, 2012 7:12 pm Předmět: Re: no |
|
|
| ivos11111 napsal: | | vážně tu není nikdo, kdo by mi poradil? Alespoň řekl svůj názor na ty suplementy, který jsem vypsal? : ( |
Long + hydro, víc neřeš. _________________ dřep-245,- mrtvola-235,- bench-160,- nechlubím se, jen konstatuji. (a to bylo v dietě)
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|