|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
StrongAsHell
|
Zaslal: ne září 02, 2012 5:34 pm Předmět: Weider CFM Whey Protein |
|
|
Zdravím,
mám Weider CFM Whey Protein, ale je na něm uvedené datum 05/2012, to znamená, že je prošlý. A tak se chci zeptat, můžu to pít i přesto že je několik měsíců po době použitelnosti? Nerad bych pak měl tohle:
Jinak skladován byl správně.
Díky
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
jari

|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: ne září 02, 2012 6:01 pm Předmět: |
|
|
Hele já teď mám taky pár měsíců prošlej protein a nic mi po něm neni, vyzkoušej a uvidíš, co s tebou udělá
|
|
| nahoru |
|
 |
StrongAsHell
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: ne září 02, 2012 8:40 pm Předmět: |
|
|
Mám doma protein ještě od promilu a datum spotřeby je 3/2012. Je otevřenej asi 2měsíce a pravidelně dávám půlku odměrky. Bez potíží
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne září 02, 2012 8:50 pm Předmět: |
|
|
Samozrejme ze tomu nic nebude, nebo si myslis, ze je to presne nacasovane, ze 30. dubna je to ok a 1. kvetna se z toho poseres? :). V tomhle ohledu to muze byt bez problemu klidne jeste za rok i vice. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|