|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: ne září 02, 2012 5:50 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Koukam, ze uz je to zase smazany, tak mne alespon nekdo napiste do PM, co tu bylo po mem prispevku k Johnovi, kdyz me bezduvodne poslal do prdele. |
Asi mu došly banány a tatranky
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Draper

|
Zaslal: ne září 02, 2012 6:15 pm Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | | Draper napsal: | | Koukam, ze uz je to zase smazany, tak mne alespon nekdo napiste do PM, co tu bylo po mem prispevku k Johnovi, kdyz me bezduvodne poslal do prdele. |
Asi mu došly banány a tatranky |
Asi to tu CIZO nebo nekdo nepromazaval proto, abys to tu znovu zasral jednim ze svych mnoha neprosto bezvyznamynch komentaru.
Odpoved uz jsem dostal v PM. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: ne září 02, 2012 6:17 pm Předmět: |
|
|
Píše člověk s 15 tisíci příspěvky? To snad ne hele... :P
|
|
| nahoru |
|
 |
Rostislaw

|
Zaslal: út září 04, 2012 1:34 pm Předmět: |
|
|
Aby to nevypadalo, že jenom kritizuju (ikdyž to nemyslím zle)  , ale že si občas najdu i čas na cvičení.
175cm 97kg
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: út září 04, 2012 1:43 pm Předmět: |
|
|
velmi slusne _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Foresten

|
Zaslal: út září 04, 2012 2:37 pm Předmět: |
|
|
To teda velmi, jak dlouho cvicis ?
|
|
| nahoru |
|
 |
kopretinkajinka
|
Zaslal: út září 04, 2012 4:16 pm Předmět: |
|
|
perfektní forma, chlape!!!!!
nechceš zajít na kafe?
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: út září 04, 2012 4:52 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út září 04, 2012 4:55 pm Předmět: |
|
|
Tyhle formy jsou mne nejsympatictejsi. Hromada hmoty, zadny mega zpraseni se ani vysekani na kost, proste objem jak ma byt. Fakt super _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
John Chipsa

|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: út září 04, 2012 6:14 pm Předmět: |
|
|
K*rva to je hmoty!
Nebyla by nějaká zádovka či nohy? _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
lukinobr

|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: út září 04, 2012 7:02 pm Předmět: |
|
|
Aha, tak jsem zjistil, že tohle forum je prosypaný. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
Naposledy upravil MAST3R dne st září 05, 2012 8:50 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
lukinobr

|
|
| nahoru |
|
 |
Rostislaw

|
Zaslal: út září 04, 2012 8:26 pm Předmět: |
|
|
Ta sama poza tam je proto, abych mel porovnani s tou kterou mam v profilu focenou cca 3mesice zpet.
Ano kulturista nejsem i kdyz se tak fotim
Cvicim vice mene doma kde mam polohovatelnou lavku se stojanem na drepy, velkou cinku a nakladacky.
Shyby delam na leseni od vinohradu. Aerobku mam behani se psama po poli, tot vse. No a jeste jsem zapomel na 7 az 8porci jidla dennepo dobu nekolika let. Jedu si takovou tu starou kultiristickou klasiku, protoze me to bavi. Mozna bys to mel Lukinobre vyzkouset taky, mohl bys sis ktomu vymyslet nejaky cool anglicky nazev, abys nebyl out a nemel pocit, ze nejsi trendy. Samozrejme to ber s reservou a humorem
Jinak diky za pozitivni ohlasy.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|