|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
TheGhost

|
Zaslal: út září 04, 2012 5:22 pm Předmět: Prosím o radu |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
cipinek
|
|
| nahoru |
|
 |
TheGhost

|
Zaslal: út září 04, 2012 5:48 pm Předmět: |
|
|
| cipinek napsal: | , odpověděl sis sám... |
Trenér ve fitku radši doporučuje pořídit si sachariďák a protein , tak se jen chci zeptat , peníze pudou do jídelníčku ....
|
|
| nahoru |
|
 |
Mick994

|
Zaslal: út září 04, 2012 7:05 pm Předmět: |
|
|
A jak dlouho cvičíš, že ti hned předepisuje takový věci.
|
|
| nahoru |
|
 |
dogeatdog
|
Zaslal: út září 04, 2012 7:35 pm Předmět: |
|
|
| TheGhost napsal: | | Trenér ve fitku radši doporučuje pořídit si sachariďák a protein , tak se jen chci zeptat , peníze pudou do jídelníčku .... |
Pokud ti trenér doporučí před kvalitním jídelníčkem doplňky, tak že mu vzkazuji, že by měl vážně popřemýšlet nad změnou profese.
Předpokládám, že zároveň nabídl něco ze své zahrádky? _________________ "Expose your weaknesses and work on them." Arnold Schwarzenegger
|
|
| nahoru |
|
 |
TheGhost

|
Zaslal: st září 05, 2012 2:47 pm Předmět: |
|
|
| Mick994 napsal: | | A jak dlouho cvičíš, že ti hned předepisuje takový věci. |
cca rok
|
|
| nahoru |
|
 |
TheGhost

|
Zaslal: st září 05, 2012 2:48 pm Předmět: |
|
|
| dogeatdog napsal: | | TheGhost napsal: | | Trenér ve fitku radši doporučuje pořídit si sachariďák a protein , tak se jen chci zeptat , peníze pudou do jídelníčku .... |
Pokud ti trenér doporučí před kvalitním jídelníčkem doplňky, tak že mu vzkazuji, že by měl vážně popřemýšlet nad změnou profese.
Předpokládám, že zároveň nabídl něco ze své zahrádky? |
presne tak
|
|
| nahoru |
|
 |
vlkisekk
|
Zaslal: st září 05, 2012 3:59 pm Předmět: |
|
|
Ono by možná bylo dobré psát jméno toho trenéra, protože u většiny těchto příspěvku si myslím, že si to dotyčný vymýšlí a pokud né, bude to jméno pro každého prospěšné. Nejlehčí, aby člověk nevypadal za blbce, je říct trenér mi to říkal.
|
|
| nahoru |
|
 |
vlkisekk
|
Zaslal: st září 05, 2012 4:06 pm Předmět: |
|
|
Ono by možná bylo dobré psát jméno toho trenéra, protože u většiny těchto příspěvku si myslím, že si to dotyčný vymýšlí a pokud né, bude to jméno pro každého prospěšné. Nejlehčí, aby člověk nevypadal za blbce, je říct trenér mi to říkal.
|
|
| nahoru |
|
 |
TheGhost

|
Zaslal: st září 05, 2012 5:48 pm Předmět: |
|
|
| vlkisekk napsal: | | Ono by možná bylo dobré psát jméno toho trenéra, protože u většiny těchto příspěvku si myslím, že si to dotyčný vymýšlí a pokud né, bude to jméno pro každého prospěšné. Nejlehčí, aby člověk nevypadal za blbce, je říct trenér mi to říkal. |
Jméno tu psát nebudu , ano určitě si to vymýšlím :DD , myslíš že kdybych si to vymyslel tak bych psal ? prober se :)
|
|
| nahoru |
|
 |
vlkisekk
|
Zaslal: st září 05, 2012 6:03 pm Předmět: |
|
|
| TheGhost napsal: | | vlkisekk napsal: | | Ono by možná bylo dobré psát jméno toho trenéra, protože u většiny těchto příspěvku si myslím, že si to dotyčný vymýšlí a pokud né, bude to jméno pro každého prospěšné. Nejlehčí, aby člověk nevypadal za blbce, je říct trenér mi to říkal. |
Jméno tu psát nebudu , ano určitě si to vymýšlím :DD , myslíš že kdybych si to vymyslel tak bych psal ? prober se :) |
Dle tvého dotazu si myslím, že to nejsem já, kdo se má probrat :) máš trenéra a ptáš se 17 letých kluků na diskuzním fóru jestli si máš koupit doplněk stravy
|
|
| nahoru |
|
 |
Mick994

|
Zaslal: st září 05, 2012 6:05 pm Předmět: |
|
|
Za mě , první fakt pořeš ten jídelníček , investovat do něj vyjde na 100x líp než splašit tuny doplňků. Protože (například) typy jídelníčku "Chleba s něčím" nebo "Co zrovna je, a co zrovna dávaj na stůl" mě fakt někdy dost drtí
Jestli to byl opravdový trenér , nebo jen někdo kdo si na něj hraje , a nebo jestli vůbec existuje to mi je šumák. Prostě Dobrý jídelníček > Doplňky.
|
|
| nahoru |
|
 |
RavenStalker

|
Zaslal: st září 05, 2012 6:36 pm Předmět: |
|
|
| TheGhost napsal: | | vlkisekk napsal: | | Ono by možná bylo dobré psát jméno toho trenéra, protože u většiny těchto příspěvku si myslím, že si to dotyčný vymýšlí a pokud né, bude to jméno pro každého prospěšné. Nejlehčí, aby člověk nevypadal za blbce, je říct trenér mi to říkal. |
Jméno tu psát nebudu , ano určitě si to vymýšlím :DD , myslíš že kdybych si to vymyslel tak bych psal ? prober se :) |
Pokud ti někdo radí takové píčoviny tak se nestyď napsat jeho jméno, aspoň se ho budou moci ostatní lidé vyvarovat uděláš dobrou službu světu.
|
|
| nahoru |
|
 |
TheGhost

|
Zaslal: st září 05, 2012 7:19 pm Předmět: |
|
|
Dobře , budu to investovat do jídelníčku :) , nejsem zas takový :) asi by to bylo lepší , ale radši ne
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|