PROTEINY II.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 372, 373, 374 ... 558, 559, 560  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II.  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> PROTEINY II.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
Petey

PříspěvekZaslal: st září 05, 2012 3:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tuto je ta chut este 100x vyraznejsia,sladke to je riadne. Zostanem asi pri nom,ale urcite nie coko
Luster

PříspěvekZaslal: st září 05, 2012 3:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Petey napsal:
tuto je ta chut este 100x vyraznejsia,sladke to je riadne. Zostanem asi pri nom,ale urcite nie coko
zajimavy, me prave prisel spis min sladkej.. asi uz mam zmutovany chutovy bunky
Petey

PříspěvekZaslal: st září 05, 2012 4:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mna z neho boleli zuby aky je sladky vyskusam inu prichut a dam vediet
Frozz.

PříspěvekZaslal: st září 05, 2012 4:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pro-Antium od RC není tak hrozně přeslazený, jak Petey píše, takže se ho nebojte. Já vypil celou pixlu a vůbec mi to nepřipadalo. Naopak je to chuť opravdu kvalitní čokolády, je výraznější a proto tak dobrá. Já bych si ji objednal znovu.
ikski

PříspěvekZaslal: st září 05, 2012 7:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rozhodl jsem se skusit pro antium vanilka a je doopravdy dobra, ale subjektivne musim rict, ze combat vanilka me chutnal vic. Nic to nemeni na tom, ze oba ty protejny jsou spicka, takze se vyplati skusit oboje.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
duke.dukem

PříspěvekZaslal: čt září 06, 2012 10:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ikski napsal:
Rozhodl jsem se skusit pro antium vanilka a je doopravdy dobra, ale subjektivne musim rict, ze combat vanilka me chutnal vic. Nic to nemeni na tom, ze oba ty protejny jsou spicka, takze se vyplati skusit oboje.

.... zkusit oboje, ale nezapomenout pritom taky, ze v pro antium beru s kazdou odmerkou tohoto proteinu zaroven 5g kreatinu (a pochybuji, ze by to byl zrovna Creapure)...
matesak3

PříspěvekZaslal: ne září 09, 2012 9:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já jsem zase extrémně vybíravej na chuť, jedinej protein co můžu je osmdesátka od Extrifitu (čoko-kokos a vanilka). Matrix, One Stop, Cell tech - tyhle ač kvalitní proteiny jsem nebyl schopen pozřít, bez toho aby se mi nezvedal žaludek, pěkná otrava

Teď mam ale problém jinej, mam podezření, že mi mlíko způsobuje kožní problémy a chci ho zkusmo vysadit, jenže žádnej protein nemůžu míchat s vodou, prostě mi to strašně nechutná. Vítej slepá uličko.

ps. Asi blbost, ale míchat protein třeba se sojovym mlíkem jste nikdo nezkoušeli? Mam podezření, že to bude taky pěkně hnusný
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne září 09, 2012 9:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

V mléku chutná každej protein dobře, ne? :D

Sojový mlíko fakt nevím.
matesak3

PříspěvekZaslal: ne září 09, 2012 9:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mně bohužel vůbec, jen fakt pár vyvolených. Teď jsem zkoušel Matrix "perfect chocolate", to byla síla teda

Holt místo proteinu zainvestuju spíš do masa no :/
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne září 09, 2012 9:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Muscle Pharm, BSN, Reflex, Smartlabs, Scitec, PhD - zkoušel si od nich něco? Všechny tyhle značky mají hodně chutné proteiny - a to je piju z 90% jen ve vodě.

One Stop chutnat dobře určitě nemá, už podle složení. Mě teda chutnal ale.
John Chipsa

PříspěvekZaslal: ne září 09, 2012 10:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:

One Stop chutnat dobře určitě nemá, už podle složení. Mě teda chutnal ale.

Ano mě na začátku chutnal....teď už ne mám extréma... ale to je OT...

Jinak protein po dlouhé době jsem dal na Drapera a koupil Combat Powder tripple berry. Teď se proklínám, pač je to naprosto luxusní záležitost a nejlepší,chutově, protein, co jsem měl. Mňam......fakt nářez.... už vím, co myslel tím. on tak rychle mizí
matesak3

PříspěvekZaslal: ne září 09, 2012 10:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dík za tipy, ale nevim, jestli se třeba ta chuť tak liší od Extrifitu, že by mi ve vodě chutnal. Každopádně by mohl mít každej výrobce vzorky, nebaví mě koupit celou pixlu a po jednom ochutnání ji za polovic prodat
John Chipsa

PříspěvekZaslal: ne září 09, 2012 10:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

matesak3 napsal:
Dík za tipy, ale nevim, jestli se třeba ta chuť tak liší od Extrifitu, že by mi ve vodě chutnal. Každopádně by mohl mít každej výrobce vzorky, nebaví mě koupit celou pixlu a po jednom ochutnání ji za polovic prodat

S extrifitem se to nedá vůbec srovnat, ale absolutně ne. Jo a vše piju pouze s vodou. Extrifit mě přišel ( měl jsem od nich docela dost a jediné, co mě chutnalo byl noční protein borůvka) jako takovej vyblitej ta chuť nic moc, ale to je o nich známé. Se stav místo kafe dáme protein
Luster

PříspěvekZaslal: ne září 09, 2012 10:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

triple berry je s poradne vychlazenou vodou mozna lepsi nez s mlikem, nebo urcite ne horsi.. je to takova specificka osvezujici ovocna chut, idealni na leto hm a ted sem na ni dostal chut
Frozz.

PříspěvekZaslal: ne září 09, 2012 11:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

První protein, který mi ve vodě chutná STEJNĚ jako v mléce (proteiny jsem nikdy s vodou nepil - ale každý jsem vyzkoušel), je od BSN Syntha-6 a to fakt nekecám, takže jsem nadmíru spokojen. Jen té vody se musí dát třeba 200, ne 300ml na 1 dávku.

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 372, 373, 374 ... 558, 559, 560  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: