|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
ShawnRay

|
Zaslal: čt září 06, 2012 1:14 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Pavelcb

|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: čt září 06, 2012 7:42 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Vokr

|
Zaslal: čt září 06, 2012 9:25 am Předmět: |
|
|
Johncreasy, ShawnRay: Díky za tipy. Určitě postupně kouknu na vše :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: čt září 06, 2012 10:58 am Předmět: |
|
|
| Judson napsal: | http://www.csfd.cz/film/282840-abraham-lincoln-lovec-upiru/
Blbost, nedoporucuju. |
neskutocna sracka, zabite 2 hodiny ktore mi nikto nevrati... _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
U.B0B

|
Zaslal: čt září 06, 2012 5:40 pm Předmět: |
|
|
| Vokr napsal: | http://www.csfd.cz/film/235448-dvanact/
Asi se začnu zajímat o Ruskou kinematografii...Jestli někdo zná lepší ruské snímky, tak se prosím podělte |
sice "jen" komedie, ale kdysi sem se u ni valel smichy - Svéráz národního rybolovu
|
|
| nahoru |
|
 |
Foresten

|
Zaslal: pá září 07, 2012 9:02 am Předmět: |
|
|
Byl jsem v kine na Expendables 2. Az budu potrebovat nekdy zdvihnout testosteron, tak nekupuju tribulus, ale valim na tento film :).
Bylo to presne jak jsem ocekaval, narvane akcnimi scenami a kupou hlasek. Coz melo sve pro i proti, ale pro me spise PRO :). A skvele jsem se bavil, az skoda pasivniho publika.
Ted bude mozna trochu SPOILER - jen skoda nevyuziteho potencialu EPIC fightu na konci, zapletka klasicka beckovina, coz trochu zamrzi, ale na druhou stranu je to proste husty.
A tech hereckych hvezd uz tam bylo tak dost, ze uz bylo pomalu vse nastrkane pate pres devate.
Nejvic na me zapusobili Van Damme, Scott Atkins a Lundgren (  )
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: pá září 07, 2012 7:12 pm Předmět: |
|
|
Asi spoleir!
Foresten: Souhlasím závěrečný souboj byl hodně rychlý. Jinak některé hvězdy mohli dostat trochu více prostoru. Jet Li zmizel docela brzo, Bruce a Arnold se taky moc dlouho neohřáli.
Kdo mě naopak překvapil byl Chuck, Dolph Lundgren to byl frajer. Terry si jel tu svojí klasiku, u které se člověk taky zasměje. Randy taky prohodil občas něco vtipného a toho odstřelovače mi bylo docela líto, ale JCVD ho pěkně sejmul.
Jinak všichni měli perfektní formu, JCVD mě hodně překvapil těma rukama. Jinak úvodní scéna se mi líbila asi nejvíc. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
ShawnRay

|
Zaslal: pá září 07, 2012 11:54 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
CrazyLom

|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: pá září 14, 2012 9:55 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: pá září 14, 2012 11:11 pm Předmět: |
|
|
Blbost to je,ale zasmal sem se. Pobavilo.. _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: ne září 16, 2012 10:06 am Předmět: |
|
|
Pohodovy, nenarocny film na popkornovy vecer - hooligans alebo u nas aj green street.
Trochu zo zakulisia anglickef footbalovej fan sceny
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: ne září 16, 2012 10:15 am Předmět: |
|
|
Mě se to moc nelíbilo, protože jsem si o tom nic nepřečetl (nechci pak přijít o půlku filmu), takže jsem očekával komedii typu prcičky. Nápad byl dobrý, ale zpracování mi přišlo, jak kdyby to byl spíš nějaký film, ke konci chyběli jakékoliv dialogy a bylo to jen o tom, že točili hopsající ožralé lidi, a ten konec SPOLEIR: ten chlap s plamenometem, to celé podělal a to, že mu fotru pomalu poděkoval, že zničil dům a luxuního meďáka jsem taky nepobral, ano byl na něj hrdým že to není srab za jakého ho měl, ale bylo to hodně moc přehrané.
To je můj názor, nelituji, že jsem to viděl, ale jak jsem psal, měl jsem jiné očekávání.
btw: a ješě ty 2 malý usmrkanci co dělali rádoby ochranku to taky posraly, hlavně ten jeden. Přitom ze začátku, když sháněly chlast, trávu a lidi to vypadalo slibně. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
Naposledy upravil MAST3R dne ne září 16, 2012 10:26 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|