|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Dejvid007
|
Zaslal: st září 05, 2012 12:43 pm Předmět: Levná a dobrá posilka u N.Butovice,Zličín,Hůrka,Stodůlky.... |
|
|
Zdravím,
nemáte někdo dobrý tip na posilovnu v okolí Prahy 13 (stodůlky,Lužiny,Luka,Hůrka,Zličín...)?
Nyní chodím do fitness Apollon na Luka,ale docela se to prodraží.Jednorázový vstup je 109 a měsíční permice (studentská) za 800Kč.
Nevíte někdo o něčem?
Díky moc chlapi!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Dejvid007
|
Zaslal: st září 05, 2012 8:14 pm Předmět: Re: Levná a dobrá posilka u N.Butovice,Zličín,Hůrka,Stodůlky |
|
|
Prosím, je to důležitý. Jestli nic neseženu, kde měsíční permice stojí tak max.600kč tak jsem asi skončil s chozením do posilovny. Nemám nato prachy a rodiče mi nic nedaj.: ( Klidně i někde na smíchově nebo tak..
díky moc
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: čt září 06, 2012 6:08 am Předmět: |
|
|
Proč to nezkusíš najít na google - seš tak moc línej nebo co? . . .
|
|
| nahoru |
|
 |
aleale1
|
Zaslal: čt září 06, 2012 6:27 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: čt září 06, 2012 9:22 am Předmět: Re: Levná a dobrá posilka u N.Butovice,Zličín,Hůrka,Stodůlky |
|
|
| Dejvid007 napsal: | Zdravím,
nemáte někdo dobrý tip na posilovnu v okolí Prahy 13 (stodůlky,Lužiny,Luka,Hůrka,Zličín...)?
Nyní chodím do fitness Apollon na Luka,ale docela se to prodraží.Jednorázový vstup je 109 a měsíční permice (studentská) za 800Kč.
Nevíte někdo o něčem?
Díky moc chlapi! |
800 na měsíc v Praze a ty si ještě stěžuješ? Kolik ti je, 14?
Jdi do Tesca rovnat regály, vyděláš si i takovou podřadnou prací okolo 500 za den.
Neskutečný....
| Dejvid007 napsal: | | Prosím, je to důležitý. Jestli nic neseženu, kde měsíční permice stojí tak max.600kč tak jsem asi skončil s chozením do posilovny. |
Asi se všichni svorně rozpláčeme, to je konec světa.
|
|
| nahoru |
|
 |
Vokr

|
Zaslal: čt září 06, 2012 9:34 am Předmět: |
|
|
Nevím co a jak cvičíš, ale podle mě je lepší, když na to nemáš, cvičit doma a investovat to do jídla popř. proteinu. Nebo třeba 1 měsíc doma 1 posilka.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|